cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Peregrin said: Bi Cold Brew getiriyolar, bildigin damitik soguk kahve, kendini lord zannedersin amk this
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 barbu said: ayıp ayıp. hic tanımadigin birine sapık demek ayip degil de benim dedigim ayip hemi ? aferin sana
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi surda geyik yapioz ama tutup da bana sapik dersen tanımayan bir suru insan var sapik agir bir itham mesajı silip silmemen onemli degil benim icin ama suraya yazdıklari dusunce suzgecinden gecirirsen boyle öm atmana fln da gerek kalmaz alintilarken cok da ciddiye alip yazmadim ama gene de hos degil :)
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Öm ler gitmiş gelmiş Geri vites gelmiş, abi çekilmiş...
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bingildak said: cold brew ben de çok seviyorum da cırcır makinesi gibi maşallah. Yok abi ya. Bir ara takmıştım içiyordum sürekli de, bildiğin kahvenin üzerine buz yani. Verdiğim paraya acıdım.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 numan yeri gelmişken kabak kafasını bi detaylı anlatsana bi de bi haftasonu için o kadar yolu nasıl gidip geliyosun onu bi anlat :D
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Buzlu kahve değil mi abi cold brew? Ben buzlu kahve diye içiyordum zaten das
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 soguk suyla kahve mi olur ya cayi da soguk suyla demleyin o zaman!!11
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 merkezdeyim ama ben du bakalım ilk kışımı geçircem bodrumda kışın daha güzel diyollaa
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Soguk damitmaya laf edeni allah carpar.Hic su koymadan sadece buz dolduracaksin ust kisma,pesinden seti buzdolabinin alt gozune koyacaksin.Aksamdan koydunmu sabaha muthis bir kahve seni bekler.Mumkunse kahveyide kendin ogut
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Peregrin said: insanin olmadigi her yer guzel abi (tu) izmir boka sarınca kaçtım ben ordan
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Peregrin said: insanin olmadigi her yer guzel abi kesinlikle ne kadar az insan, o kadar guzel ortam.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 o zaman sizi sahra colune alalim abi..minimum nufus..
Öne çıkan mesajlar