Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TP-Link WPA4220 Powerline Extender WiFi Kit

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bimeks'ten alınma, faturasını bulabilecek miyim emin değilim ama garantisi 1 yıl civarı süren, epey az kullanılmış şu ürünü (ürünleri) satıyorum:

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wpa4220kit-av500-300-mbps-kablosuz-tak-kullan-2-lan-portlu-300-metre-mesafeli-menzil-genisletici-powerline-adaptor-pm-bd303971

Evimde priz az olduğu için istediğim gibi kullanamıyorum, çoğaltıcı üzerinden kullanıma uygun değiller çünkü. Passthrough denilen, prizi tekrar priz yapanlardan alacağım kendime. Bir sorunları yok yoksa.

Pazarlıksız 100 TL, kargo alıcıdan. Baltacılar üzgün.

Edit: Faturayı bulamadım, babamla 2 çift almıştık onda kaldı sanırım. O atmadıysa fotoğrafını çeker gönderirim alıcıya ama şu an şehir dışında olduğundan ona da soramıyorum. Şimdilik %70 yok gibi düşünebilirsiniz. Kutu broşür falan da yok, zaten her şeyi netten indiriliyor, gönderirim bile maille.

Ürünün TLDR işlevi: modeme yakın prize birini, uzak prize diğerini takıyorsunuz, basit de bir kurulum yapıyorsunuz, elektrik tesisatı üzerinden etherneti dağıtıyor ve aynı zamanda diğer tarafa WiFi extend ediyor. Büyük, bol çelik duvarlı ve/veya dubleks evler için.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

benim odadan salona aktarmayı düşündüm ama öğrendiğime göre benim odadaki prizlerle salondaki prizler birbirine bağlı değilmiş, farklı sigortalardaymış, çalışmaz yani değil mi :(

para'nın da dediği gibi, farklı fazda sorun olur da monofazdır eviniz büyük ihtimal. Sigorta sorun değil, bende de 20 tane var, iki uçtaki odalarda çalıştı gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...