Baggio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Selamlar, Bimeks'ten alınma, faturasını bulabilecek miyim emin değilim ama garantisi 1 yıl civarı süren, epey az kullanılmış şu ürünü (ürünleri) satıyorum: http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wpa4220kit-av500-300-mbps-kablosuz-tak-kullan-2-lan-portlu-300-metre-mesafeli-menzil-genisletici-powerline-adaptor-pm-bd303971 Evimde priz az olduğu için istediğim gibi kullanamıyorum, çoğaltıcı üzerinden kullanıma uygun değiller çünkü. Passthrough denilen, prizi tekrar priz yapanlardan alacağım kendime. Bir sorunları yok yoksa. Pazarlıksız 100 TL, kargo alıcıdan. Baltacılar üzgün. Edit: Faturayı bulamadım, babamla 2 çift almıştık onda kaldı sanırım. O atmadıysa fotoğrafını çeker gönderirim alıcıya ama şu an şehir dışında olduğundan ona da soramıyorum. Şimdilik %70 yok gibi düşünebilirsiniz. Kutu broşür falan da yok, zaten her şeyi netten indiriliyor, gönderirim bile maille. Ürünün TLDR işlevi: modeme yakın prize birini, uzak prize diğerini takıyorsunuz, basit de bir kurulum yapıyorsunuz, elektrik tesisatı üzerinden etherneti dağıtıyor ve aynı zamanda diğer tarafa WiFi extend ediyor. Büyük, bol çelik duvarlı ve/veya dubleks evler için. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 baltalamak için bakındım, ama baltalayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 fiyat iyiymiş.bildiğimiz ethernet performansı gösteriyor di mi? çoğaltıcı derken?üçlü prizle filan kullanılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Evet ethernet de taşıyor, uzaktakinde WiFi hotspot da açıyor. Kullanılıyor ama performansı düşüyor, tek başına takmak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Ethernet performansı göstermez oraya dikkat! benjani said: fiyat iyiymiş.bildiğimiz ethernet performansı gösteriyor di mi? çoğaltıcı derken?üçlü prizle filan kullanılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Kendi diagnostic tool'u 160-170 Mbps gösteriyor, ben internetli reel Speedtest yaptığımda (kablolu) 70-75 çıkıyor. Bütün evden kablo geçirmek dışında ulaşılabilecek gayet iyi bir hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bana satsana konsola takarım bunu. bedava ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 hafif bir balta; çoğaltıcılarla calismiyor ürün. Bende ilk bundan almıştım çalışmayınca üzerinde priz olanıyla degistirdim. Kullanacaksanız 2 tane priz iptal olacak haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Bunu yazdım zaten ilk mesajda. Bazıları baltaya öyle aç ki koşa koşa okumadan savuruyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 yıllardır balta fırsatı arıyorum tam buldum derken hevesim kursagimda kaldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 amazonda daha ucuz. (0))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Hepiniz mi hem küçük evli fakir hem mükemmel WiFi coverage modem sahibisiniz lan :( Valla güzel fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 benim odadan salona aktarmayı düşündüm ama öğrendiğime göre benim odadaki prizlerle salondaki prizler birbirine bağlı değilmiş, farklı sigortalardaymış, çalışmaz yani değil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Selam, Ben kullanıyorum evde ama üstünde fiş olan modelden :) Bende de farklı sigortadalar: 25 tane sigorta var sigorta panelinde. Ama sıkıntı çıkartmıyor. Yeter ki aynı faza denk gelsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Sleeep said: benim odadan salona aktarmayı düşündüm ama öğrendiğime göre benim odadaki prizlerle salondaki prizler birbirine bağlı değilmiş, farklı sigortalardaymış, çalışmaz yani değil mi :( para'nın da dediği gibi, farklı fazda sorun olur da monofazdır eviniz büyük ihtimal. Sigorta sorun değil, bende de 20 tane var, iki uçtaki odalarda çalıştı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Baggio said: hala satılık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Xenus içi satıldı. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar