Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Amazon duyurmuş Breakaway is a mythological sport brawler built for fast action, teamwork, and live streaming. Build the optimal team composition from an expanding roster of legendary warriors, each with their own unique skills, weapons, and Buildables - summonable structures that can be used to dynamically alter the arena and provide a new level of tactical depth. Fight for dominance across fabled locations such as El Dorado, Atlantis, and Styx as you engage in four versus four competition to control the Relic, an artifact of immense power. Broadcast your feats utilizing a host of new Twitch features designed to make Breakaway as fun to watch as it is to play. Alfa kayıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EcAf4kXaMYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 enteresan olmuş, oynaması eğlenceli olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 SWTOR'da vardı benzer bir pvp içeriği, oradan mobaya evirmişler + Smite gibi görünüyor. Yeni bir şeyler denemek güzel tabi de tahtlarında oturan lol ve dota2 baya sağlam, bu da güzel gözüküyor ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Alpha başlıyor: Amazon Breakout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 https://playbreakaway.com/news/post/plans-for-breakaway başlamadan bitmiş lul her çıkan online oyunu streamer friendly + e-sport yapalım diye kasmasalar bu kadar keşke. gerçi adamlar twitch'i aldı lel. battle royale bi oyun duyururlar şimdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bi ara buna benzer warhammer online wrath of heroes vardı çok iyiydi o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 wrath of heroesu bende oynamistim alphada baya. hain EA, release etmeden iptal etmişti projeyi. yine ayni ibne EA, BattleForge'u da kapattı zaten :/ devam etse hala deli gibi oynardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bombilo said: wrath of heroesu bende oynamistim alphada baya. hain EA, release etmeden iptal etmişti projeyi. yine ayni ibne EA, BattleForge'u da kapattı zaten :/ devam etse hala deli gibi oynardim. battleforge tekrar geliyor başka ellerde. efsane oyundu oda. https://forum.skylords.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 takip ediyorum onu da 2-3 tane tip yapiyo onu, 2-3 senedir de yaptık yapacaz cikardik cikaracaz diye dolaniyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar