Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Steam sayfasi gelmis: https://store.steampowered.com/app/719040/Wasteland_3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Sanki sulandırmışlar ya rp öğeleri neredeyse yok gibi duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 pek takip ettigim yok. bir harita goreydik. onceki oyundan da lineer olacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 ya 2 çok tatsız tuzsuz bi oyundu. fargo beceremiyor nedense son yıllarda. biz mi gözümüzde büyüttük vaktinde nedir anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Ekibe bakıyor o iş, Caindi Boyarskydi bu adamlar fallouta o sevdiğimiz atmosferi kazandırdı. Gerçi dünyalıklarını yapınca onlar bile elini ayağını çekip kolaya yattılar işte gördük outer worldsden. Keza inxiledan yaratıcı engaging bi oyun kesinlikle beklemiyorum, numenera o konuda yeterince ders oldu. Bi kaliforniya firması olarak saçma salak işlere saçma salak paralar ödeyip sonra açıklarını stajer yazarlarla falan kapatmaya çalışıyorlar, oyunda bir zone çok iyi yazılıp sunuluyorsa 2 tanesi borefest geçiyor, hiç bi tutarlılık yok kesinlikle. Şu oyunun tanıtımında gördüğümüz "dışarıdan iyi görünüp aslında corrupt olan wasp politikacının druggie oğlu" teması bile ne kadar bayat olduklarının bi kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 outer worlds fena değildi ben beğenmiştim oynarken, hem kısa sürdü ara verip unutma derdi de olmadı asd. 2020de anca bu kadar olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Oyunun fallout/arcanumları anımsatan bi bölümü vardı sadece roseway, o da böyle kısa sidequest tadında bi zonedu. Sonradan ortaya çıktı ki Cain / Boyarsky direk vertical slice olarak burayı tasarlamış ki diğer obsidiancılar bakıp ona göre oyunu yapabilsin. Sonuçlar ortada Ha beğenmedim mi ben de beğendim bazı yerlerini, monarch da fena değildi overall story falan hep iyiydi. Ama oyun yazmak farklı bi yetenek ya efsanelerin yanısıra mediocre oyunları gördükçe çok daha iyi anlıyorum bu olayı. İç tutarlılık ve devamlılık, sürükleyicilik bunlar rpgnin türü ne olursa olsun çok önemli unsurlar. Bu yüzden outerworldse meh derken Deliverance bu kadar iyi, bu yüzden torment numenera zorla ilerlerken Disco:Elysium başından kalkmadan oynatıyor. Ve bu yüzden wasteland:3 de sıradan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 fargo bundan sonra emekli olacakti zaten, microsoft onun yerine kimi atayacak bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 yerine gelecek kisi ilk icraat olarak wasteland 3 haritasini gostersin pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Factionlar New Vegas'taki gibi olursa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 UI krokunç ya efff niye kingmakerdan ders almıyor bu adamlar. Yani tamam konsola UI yapıyorsun kabul de bu kadar iletişim özürlü oyun da olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 o ui ne öyle hakkaten, dev dev yazılar... ayarı vardır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 TARGETING MODE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 219 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Gamepass'de var. 14TL ver oyna sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 1 saat önce, Remus dedi ki: 219 tl 4.11.2016'da bitmiş kickstarter'ı. ben ondan bi ay önce basmışım ama bittiği gün charge etmiş olsa, 25 dolar --> 80 lira vermişim tsısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 good ole 3tl/usd days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Kickstartta 20$ miydi bu ya, bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 25 vermişim ben. belki 20'liği 1000 kişiyle falan sınırlandırmışlardır, öyle yapıyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar