Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 3 dakikada: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 fırlatan fırlatmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 1000$ atıyosun, iyi bişi çıkarsa iki yılda 1500$ garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 20$ ustune underrail veya stasis veriyorlar birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 1000$ normal pledge'de npc dizayn ediyosun ya o iyi sdfg atsak mı lan şöyle 3-5 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Invest için min tutar var mı imkb e basana kadar buna basayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 1000$ ama SEC outside us durumunda sorun yaratabilir deniyo genelde forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 eh mantıklı tabii, neyse üçüncü dünya ülkesinde olduğumu unuttum bir an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 ama yaratmayadabilir B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 aman neyse ben attım 20 doları, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 tabi cikis tarihini de goz onune alin, q4 2019, hatta 2020 diyelim 0 gecikme ile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 o riske 30 dolarlık girerim de 1000 dolarlık girmem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 amerikaya taşınsam ama şu işi borsada para çevirir gibi yaparım ama gerçekten eğer yaygınlaşacaksa. gamer için yatırımcılığın dibi. YALNIZ ORTAĞI MISIN BİLADER argüman savarın tam antisi durum ya. ORTAĞIYIM ULAN OYUN EN İYİ tartışmaları hmppps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Norak said: tabi cikis tarihini de goz onune alin, q4 2019, hatta 2020 diyelim 0 gecikme ile sdf en gec 2018 3rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Norak said: 20$ ustune underrail veya stasis veriyorlar birde. NERDE OKUDUN 25 dölarlık bastım pleci de reward'larda forum badge, early access, bi de düz digital copy diyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 orda yaziyor abi tepede :) FIRST 48 HOURS ONLY: All backers of Wasteland 3 ($20 or more) will receive a FREE copy of either the old-school turn-based post-apocalyptic cRPG UnderRail or the point-and-click horror adventure game STASIS. Steam Keys will be distributed after the Wasteland 3 campaign has concluded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 niye para topluyolar anlayan var mi bu isi? aliskanlik haline getirdiler. divinity de oyle adamlar yapti konsola bile cikardi topladiklari parayla ustune sattilar. 2 icin gene para topluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yayımcı farklı. esas parayı yayımcı cebe atıyo, nu aradan çıkarmaya çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 pcye kutu cikarma. konsol icin yayinci bulursun zaten kendileri yaptigini sanmiyorum konsol icin yayinciligi. divinityyi mesela focus home cikarmis konsollar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 @norak, harbiden ya eyvallah. e ben bunu bilmeden saf duygularla destek olduğum için ikisi de geliyor şimdi di mi bana? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 beş kuruş vermedim çünkü dolar bozuyor. underrail ve statisim var sdfg. yüreğim sizinle ama fargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 şu "underrail veya statis verme" olayı başlamış, mail geldi 2-3 saat önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 underrail muhtemelen wasteland 3'den de iyi oyun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar