Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel kültür falan filan

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

abi bu ne ya. o kilot mu külot mu o video ne lan? var ya kız arkadaşımla beraber gezerken denk geleceksin, allah kitap tanımam dinlene dinlene döverim. umuyorum bir gün sağlam bir çifte denk gelirsin. offf küülot küülott diye şarkı söylemesi kulağımdan gitmiyor. hayatımda bu kadar itici bir şey daha izlemedim lan. 2 girls 1 cup izleyeceğim normale dönmek için o derece
Sosyal ağlarda paylaş

keşke ben az ötedeyken böyle malın teki gelip külotun bende kalmış şakası yapsa kız arkadaşıma eşime dostuma. böyle yılların stresini atsam üstünde.

zaten bi şu kedi köpeğe şiddet uygulayanları bi de böyle salakları göremiyorum sokakta.
Sosyal ağlarda paylaş

bu insanlar kamerayla kayit edildiklerini biliyolar mi acaba?bu kayitlari yayinlamadan izin almak gerekmiyo mu insanlardan?

videolarda kamera hep boyle bi stalker hesabi uzaktan uzaktan suzmus mevzuyu.insan sinirlenir, kameraya kayit edildigini farketmezse deli lan bu adam der gecer gider ama kameraya kayit edildigini gorurse bunu yayinlamayin silin gibi isteklerde bulunabilir.hatta gidip kamerayi bile kirar.

insanlara bu secenekleri vermemek dogru mu acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki biliyorlar

öncelikle yanlarina giderken zaten

youtube videosu cekiyoruz birkac soruya cevap vermek istermisiniz diyoruz

eger karsimizdaki 50+ biri ise cekmeden once soru sorup insanlardan cevap aliyoruz ve bunu internette video olarak koyuyoruz izniniz var mi diyoruz

her 2 kavramda da insanlar biliyorlar
dolayisiyla hicbir sekilde onlarin haklarini cignemiyoruz

ve bunlarin hepsini daha kamerayi baslatmadan yapiyoruz, yani istemediklerinde hicbir goruntu kaydi elimizde bulunmuyor

en azindan böyle yaptik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...