Xaero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Yapacağınız düzenlemeye.... http://aa.com.tr/tr/ekonomi/kredi-kartlarina-taksitlerde-duzenleme/650234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 sektör biter gençler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ee millet telefon alip tuketici kredisi gibi nakte bozdura bozdura.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 banka taksit yapıyor zaten isteyene ufak bedellerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Delikanli adam pesin parayi basar, ekran kartini alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 totemic said: sektör biter gençler.. Bugün Arenadaki MT'den tek sipariş geçen bendim... Var sen hesap et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 abi şu devirde hala bayii olarak dist olarak bilgisayar alıp satan adamın aklına şaşarım zaten. %3'lerle falan para çevirmeye çalışıyorlar, olacak şey değil. bat kapat git sermayeyi vadeliye yatır daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 yerli elektronik urunlerde taksit sayisi 6'dan fazla olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 geçen sinerjinin sitesinden baktım i7li gtx1070li sistem monitör falan derken en az 10k.. vatan'ın sitesinde 15k'yı gördüm gtx1080li konfrigasyon ile.. bunu 9'a böldürsem alınabilir seviyede taksit oluyor ama 6'ya bölünce sıkıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 "roket adam" said: abi şu devirde hala bayii olarak dist olarak bilgisayar alıp satan adamın aklına şaşarım zaten. %3'lerle falan para çevirmeye çalışıyorlar, olacak şey değil. bat kapat git sermayeyi vadeliye yatır daha karlı. Adamın olayı sadece bilgisayar satmak değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Zaten kurdan bize giriyordu. Oh şimdi de taksitten girsin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Cep telefonunda taksit yoktu son 2 senedir, 6'ya çıkmış fena mı yahu :D. Hiçbir şeyi de beğenmiyonuz be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Şu hükümetin internetle bilgisayarla zoru var resmen. Kendileri kullanamıyor diyemidir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Elektrik-elektronik eşya (beyaz eşya alımları hariç olmak üzere) ulan varya burada bile kendi hedef kitlesine mümkün olduğunca dokunmadan silkiyor. senin çomarının gidip bilgisayar alacak ne ilgisi ne bilgisi ne de parası var. bıktım ya. zaten 3 katı fiyatıyla alıyorsun adam bi de taksite engel oluyor. ölelim abi. ya da komple kapatalım interneti teknolojiyi, ekmek fasulyeyle yaşayalım bütün ülke olarak. temel ihtiyaçlar karşılansın zaten yeter BUNA DA ŞÜKÜR ELHAMDÜŞÜLÜLGAŞSLD der geçer bizim çomaristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 olm fasülyenin ne suçu var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 yekeyeke said: Cep telefonunda taksit yoktu son 2 senedir, 6'ya çıkmış fena mı yahu :D. Hiçbir şeyi de beğenmiyonuz be... hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bilinçsiz kullanıcıya taksit izni verilmemesini ben destekliyorum da. Her ay kredi kartı borcunu kapatan adamı niye engelliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Laorx said: yerli elektronik urunlerde taksit sayisi 6'dan fazla olacak galiba bu karar resmi gazetede yayınlandı öyle bi madde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Cari açık. Teknoloji düşmanlığından ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 saçma olan şey iki aydır ağız yapıyorlar taksit sayılarını arttıracağız, telefona vs ye getireceğiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 kozmetikte direkt taksiti kaldırmışlar, ağır sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 apple hisseleri %5 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 eee kriz ne zaman geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Laorx said: yerli elektronik urunlerde taksit sayisi 6'dan fazla olacak galiba Yerli elektronik urun var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ben hep tek çekim yaptırıyorum fakirler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar