knockout Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 kartları elinde patlayanlar trollemiş konuyu da yine de sıkıntı yok. satış geçerli. dediğim gibi "ASUS GTX 760 OC" daha ucuza aktif ilan bulursaniz gidin oradan alın. kekonun teki de üşenmemiş eni konu 1 sayfa özel mesaj atmiş yok şöyle yok böyle diye. arkadaşim almayacağin şeyi bilmediğin şey hakkında yorum yapmadan git araştir. bu kartın piyasasi nedir. satılır satilmaz o beni ilgilendirir. illa trollemek istiyorsan git LCW de bağır bimde torpip falan patlat ne bileyim yap bi çılgınlık da trolleme konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Adam alıntıyı özel mesaj sanmış beyler, bence boşa kürek çekmeyin. Forum dışı satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Bence trollüyor gerçekse yazık. 2004 hesabı falan. trollüyon dimi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 erkeğin kezbanı hiç çekilmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Selam, Bir malzemenin fiyatı ile değeri aynı olacak diye bir şey yok malesef :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 knockout said: kartları elinde patlayanlar trollemiş konuyu da yine de sıkıntı yok. satış geçerli. dediğim gibi "ASUS GTX 760 OC" daha ucuza aktif ilan bulursaniz gidin oradan alın. kekonun teki de üşenmemiş eni konu 1 sayfa özel mesaj atmiş yok şöyle yok böyle diye. arkadaşim almayacağin şeyi bilmediğin şey hakkında yorum yapmadan git araştir. bu kartın piyasasi nedir. satılır satilmaz o beni ilgilendirir. illa trollemek istiyorsan git LCW de bağır bimde torpip falan patlat ne bileyim yap bi çılgınlık da trolleme konuyu. 960 ile kafa kafaya demişsün Baggion nun linkte 960 ikiye katlamış bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 niye lcw ye bim'e laf edildi arada ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Forum dışı satılmıştır tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Abi bende 960 var evganın 4 gb ssc acx 2.0+ modeli dedim donanımda satayım felan. 500 TL ye satıyor millet. Ölmüş bizim kartlar artık çöp yani. Sen buna 400 istiyorsun cidden çok. Bir pazara bak abi ondan sonra karar ver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Arkadaş zaten bu kartın 960 ile kafa kafaya olduğunu falan iddia ediyordu, sen 500 dedin diye 475'e çıkarır şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mezarcilar dolusmus hemen. Saf sandiniz kandirip ucuza alacsksiniz cocugun kartini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mezarcı arıyorsan doğru adres www.donanımhaber.com kalitenin adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar