LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Şuna hype'landım ben, alasım var. PC'de oynayanlar yorumlarını yazsın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 windows 10 kanırtması olmasaydı denicektim pc'de de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 forzaya ne hypeí ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 dünyanın en saçma drm'i heralde şu. tüm file ı şifreli tutup runtime da şifreyi çözüyor. cpu kullanımı tavan olduğundan da darboğaz olup gpu %50de fln kalıp fps düşük oluyor. daha da microsoft a para vermem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 http://intl.target.com/p/forza-horizon-3-standard-edition-email-delivery-/-/A-51742572 pricing hatası 20 dolara satılıyor. kodu 20 dk içinde falan gönderiyorlarmış. amerikadan bir adres girmeniz yeterli. sipariş verdim kod gelirse güncellerim postu ama neogaf ve reddit'te kod alan var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 abi şu oyunu oynayabilmek için ne yapmak gerekiyor? benim bildiğim kısmı şu kadar; -windows 10 yüklü bir pc ayrıca bu oyun nereden satın alınıyor? xbox versiyonunu alıp key falan mı okutuyoruz bir yerlere? anlayamadım olayı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Normalde Windows store'dan alıyorsun ama TR'de 260₺ fiyatı var. O yüzden ya Windows region'ı değiştirip alıyorlar ya da sanırım Amazon üzerinden digital code alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 uzun ugras ve arastırlamarım sonucu en mantıklısı amazon olmustu, 180 TL ye geliyor us de adres gostermeniz yeterli, store degisitince kredi kartına provizyon vermşiyor, origin gibi mx vs olmuyor yahni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Geçen hafta çıkan patch ile falan performans durumlarınız nasıl? Ve tabi sistem spec'iniz ne? Bir review yazın yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 patch pek bir şey değiştirmedi. işlemci kötüyse uzak durmak lazım. drm'i kapatmadan düzelmez. artık satacağını sattıktan sonra düzelttik ayağına drm i kapatırlar gibi geliyor. işlemcim biraz eski kaldı(i5 2500k) alalı 4-5 yıl oldu ama oc ile 4.5ghz de çalıştırıyorum. witcher3, bf1, gta5 vs gibi oyunlarda 100fps olsa bile cpu %100 olmuyor bu 40-60 fps te %100 oluyor. araba yarışı yani ne kadar cpu gerekebilir =) 3-5 oyun daha işlemci darboğaz yaparsa değiştirirm zaten vadesi dolmuş diye fln ama bf1 gibi daha sağlam oyunlarda hala 100fps leri geçiyorsam microsoft un moronluğu diyip geçiyorum =) ekran kartında da vram biraz fazla tüketiyor. 1080p için 4gb bi 960-970 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Aldım oyunu, indiriyorum bakalım. Şey diyorlar, ayna detayını en düşüğe getirin, hızlanıyormuş oyun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 sabah 6 gibi update geliyor. cpu optimizasyonu varmış. yarın sonuçları yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 aldım oyunu dün bende. Gece açıktı pc insin diye. 36 gb indi sonra şimdi takıldı kaldı indirme. Mağaza app i kapadım açtım. Fark etmeyince pc ye restart attım. Şimdi Mağaza baştan indirmek istiyor. İndirdiği 36 gb yi tanımıyor. abv Microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 benim ilk başta indi temiz çalışıyordu. ssd'ye taşı dedim. daha taşıma başlamadan hata oluştu dedi ama ssd'ye map etti ilk iş onu yapıyor heralde. dosyalar hdd'de kaldı ama oyunu ssd'de sandı. oyun açılmaz oldu ve verify yok. baştan indirdi. steam'in reklamını yapmak için seferber olmuş resmen microsoft. gaben'a tapmaya başladım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 36 gb tanıdı ama hala indirmiyor kalan 10 gb yi. Daha da windows oyununa yaklaşmam. Refund alabilsem basmıştım çoktan refundı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 windows store basa bela, akk sız min 50gb internet farz oldu artık edit: superonline turbo indir ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 oha 400 lira mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 cpu upgrade sonunda adam gibi oynayabilmeye başladım. oyun çok çok iyi de salak microsoft store ve optimizasyon olayı gölge düşürdü baya. beceremediysen 3 ay geç çıkar ya da ufaktan downgrade et arkadaş niye küfür yersin boş yere bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 forza horizon 4 game pass listesine gelmiş pc için. 15 gün deneme vardı. 1 ay üyelikte 60 yerine 1tl oldu black friday için. 1 TL'ye 45 gün oynayacağım. zaten bitiririm o zamana kadar =) oyuna gelirsek eğer ilk izlenimim(1 saat) 3 ile neredeyse aynı. yeni map ve araç dışında mevsim geçişleri gelmiş yenilik. kar vs olayını zaten 3 e ek paket yapıp denemişlerdi. win10 kullanan 45 gün deneyebilir dediğim gibi. optimizasyon 3 e göre daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar