Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forza Horizon 3 - PC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünyanın en saçma drm'i heralde şu. tüm file ı şifreli tutup runtime da şifreyi çözüyor. cpu kullanımı tavan olduğundan da darboğaz olup gpu %50de fln kalıp fps düşük oluyor.

daha da microsoft a para vermem heralde.
Mesaj tarihi:
http://intl.target.com/p/forza-horizon-3-standard-edition-email-delivery-/-/A-51742572

pricing hatası 20 dolara satılıyor. kodu 20 dk içinde falan gönderiyorlarmış. amerikadan bir adres girmeniz yeterli. sipariş verdim kod gelirse güncellerim postu ama neogaf ve reddit'te kod alan var baya.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi şu oyunu oynayabilmek için ne yapmak gerekiyor? benim bildiğim kısmı şu kadar;

-windows 10 yüklü bir pc

ayrıca bu oyun nereden satın alınıyor? xbox versiyonunu alıp key falan mı okutuyoruz bir yerlere? anlayamadım olayı ben.
Mesaj tarihi:
uzun ugras ve arastırlamarım sonucu en mantıklısı amazon olmustu, 180 TL ye geliyor us de adres gostermeniz yeterli, store degisitince kredi kartına provizyon vermşiyor, origin gibi mx vs olmuyor yahni
Mesaj tarihi:
patch pek bir şey değiştirmedi. işlemci kötüyse uzak durmak lazım. drm'i kapatmadan düzelmez. artık satacağını sattıktan sonra düzelttik ayağına drm i kapatırlar gibi geliyor.

işlemcim biraz eski kaldı(i5 2500k) alalı 4-5 yıl oldu ama oc ile 4.5ghz de çalıştırıyorum. witcher3, bf1, gta5 vs gibi oyunlarda 100fps olsa bile cpu %100 olmuyor bu 40-60 fps te %100 oluyor. araba yarışı yani ne kadar cpu gerekebilir =) 3-5 oyun daha işlemci darboğaz yaparsa değiştirirm zaten vadesi dolmuş diye fln ama bf1 gibi daha sağlam oyunlarda hala 100fps leri geçiyorsam microsoft un moronluğu diyip geçiyorum =)

ekran kartında da vram biraz fazla tüketiyor. 1080p için 4gb bi 960-970 yeter.
Mesaj tarihi:
aldım oyunu dün bende. Gece açıktı pc insin diye. 36 gb indi sonra şimdi takıldı kaldı indirme. Mağaza app i kapadım açtım. Fark etmeyince pc ye restart attım. Şimdi Mağaza baştan indirmek istiyor. İndirdiği 36 gb yi tanımıyor. abv Microsoft.
Mesaj tarihi:
benim ilk başta indi temiz çalışıyordu. ssd'ye taşı dedim. daha taşıma başlamadan hata oluştu dedi ama ssd'ye map etti ilk iş onu yapıyor heralde. dosyalar hdd'de kaldı ama oyunu ssd'de sandı. oyun açılmaz oldu ve verify yok. baştan indirdi. steam'in reklamını yapmak için seferber olmuş resmen microsoft. gaben'a tapmaya başladım artık.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cpu upgrade sonunda adam gibi oynayabilmeye başladım. oyun çok çok iyi de salak microsoft store ve optimizasyon olayı gölge düşürdü baya. beceremediysen 3 ay geç çıkar ya da ufaktan downgrade et arkadaş niye küfür yersin boş yere bu kadar =)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
forza horizon 4 game pass listesine gelmiş pc için. 15 gün deneme vardı. 1 ay üyelikte 60 yerine 1tl oldu black friday için. 1 TL'ye 45 gün oynayacağım. zaten bitiririm o zamana kadar =)

oyuna gelirsek eğer ilk izlenimim(1 saat) 3 ile neredeyse aynı. yeni map ve araç dışında mevsim geçişleri gelmiş yenilik. kar vs olayını zaten 3 e ek paket yapıp denemişlerdi.

win10 kullanan 45 gün deneyebilir dediğim gibi. optimizasyon 3 e göre daha iyi gibi.
  • Yeni Oluştur...