harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 merhaba sevgili arkadaşlar, bundan yaklaşık 4-5 sene önce futbol bölümünde yazılarım yasaklandı, bana sorarsanız haksız bir şekilde, moderatör arkadaşlara sorarsanız gerektiği için öyle ya da böyle seneler geldi geçti, tek bir kelime dahi yazmadım buralarda senelerdir sabırla beklememe rağmen futbol bölümündeki yasağımın halen kalkmadığını görüyorum bence artık yeteri kadar yasaklı kaldım, biri bir zahmet bu sürgüne son verse de tekrar futbol bölümünde aydınlatıcı, tarafsız, objektif ve herkesten farklı yorumlarıma başlasam Yeni sezon ile bol bol görüşmek dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 aman diyim moderasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?2,8251615 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ritörn of dı king hehehuheehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 5 yıl paticik diye bi sitede yazı yacazam diye mi bekledin. gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Fistan said: aman diyim moderasyon merhaba fistan kardeş eminim dönüşüme en çok sevinenlerden biri sen olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ben ÇOk sevindim. Uzun zuzun detaylı yazılar yazan derin tartışan pek az pati var. genelde bi sayfa yazı yazarsın paticikte altında şöyle yorumlar olur - Asfadsfsd - Sabri dedi Ahuhauahuh - Zaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 sostizm said: Ben ÇOk sevindim. Uzun zuzun detaylı yazılar yazan derin tartışan pek az pati var. genelde bi sayfa yazı yazarsın paticikte altında şöyle yorumlar olur - Asfadsfsd - Sabri dedi Ahuhauahuh - Zaaaaaaaaa kısmet olursa yasağım kalkar kalkmaz derbi öncesi analizimle sayfada olacağım senin de hala burada olmana çok sevindim sostizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 harry kewell galatasaraya döndü sandım sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ben de kewell yardımcı antrenor falan oldu sandım ya abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=szGn3h1c4qw?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Harry burda tartışalım banın açılana kadar. Fenerbahçenin bu sezonki durumuyla ilgili ne düşünüyorsun, sence şampiyon olabilirler mi yoksa rıdvanın dediği gibi alex gitti fener bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 harrykewell said: kaldır yerden cücü bak bakayım acımış mı bi yeri olmazsa öp geçsin nereden öpeceğini bilirsin sen uzun ve detayli yazilari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 gerekli topice gerekli mesajı atmışsın zaten, kilitliyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar