Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome Update

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her şey bi büyük büyük olmuş zaten. tab'lar dev gibi, yeni tab tuşu kocaman (ve uzak) falan. dokunmatik ekranlı laptopçular rahat bassın diye sanırım.

da keşke her şeyi yuvarlamasalarmış. tüm düğmeler yuvarlak. new tab sayfasındaki textbox'un, sık girilen sitelerin isimlerinin yazdığı yer falan yarım daireyle bitiyor, uyuz oldum. her yerde top var. tam böyle PARNAĞINLA BAS BANA diye bağırıyor her şey (facepalm)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu yeni chrome da, desktop olaninda, tabdaki favicon guncellenmesinde sorun var sanirim.

mesela, ben yahoo mail i acik biraktim, yeni mail gelince favicon degisiyodu. aynisi gmail dede vardi, ondada rakam vardi yeni mail. simdi hic biri guncellenmiyo.

var mi aynis sorunu yasayan?
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Firefox ile seviyeli birlikteliğimize devam ediyoruz ancak Chrome'a picture-in-picture desteği gelmiş. YouTube neyin için kullanışlı olabilir :)

[video]https://www.youtube.com/watch?v=t2QAzHZH-5s?feature=oembed" width="459">

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

buna update gelmiş, bok gibi olmuş.

Xenus said:

yeni visuallar gözleri kör ediyor. eskiye dönmek için.

chrome://flags/#top-chrome-md

Non-material seçin.

şuradan normal ve hybrid seçenekleri görünümü eskiye döndürüyor. bir süre sonra bunlar da gg olur mu bilmem tabi ama ne zamana kadar idare ederse artık.

evet gg olmuşlar.
bu nasıl bir dangalaklıktır ya. reddit mesela en azından eskinin kullanılması için seçenek sunuyor. google iyice mal çıktı.
Mesaj tarihi:
ya çok kötü abi bu yeni tasarımç resmen ekranımın 4te 1ini chrom kaplıyor. dev gibi sekmeler, dev gibi bookmarklar, dev gibi app butonları.

nası bi aktivizm yapabilis?
Mesaj tarihi:
https://productforums.google.com/forum/#!topic/chromebook-central/PA74C1H8F00

flags ayarları gitmişti son update'i eskiye çeviren ama tepedeki barı ve tabları biraz ufaltan bir ayar buldum şurada.

chrome://flags/#top-chrome-md

bunu refresh yapınca tekrar ufaldı tablar ve bookmarklar.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

yeni update ile gelen tablarin altindaki gereksiz yazi icin :

chrome://flags/

icinden Tab Hover Cards, disable.

ayrica shared clipboard diye birsey gelmis yeni, o da kapatilabiliyor burdan.

• Yeni Oluştur...