Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamp ve Doğa Hayatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gidip haftasonları yürüyüş kamp yap tabi bu esnada, neleri taşıyıp neleri taşımayacağın kişisel bişey. Kitabi bilgisi olmaz, ben şişme matta yatarım kimi direkt toprakta yatar, herkes kendi kampını kurar. O da okuyarak değil deneyerek oluyo
Mesaj tarihi:
aynen ben şişme mat olmadan kesinlikle yatamıyorum mesela. normal matla yatmıştım hayatımın en rahatsız gecesiydi sdfsdf. şişme mat ve pompası 4-5 kg felan mesela ve boyutu da büyük.

bu arada insanlar likya yolu'nu 6 ayda felan bitiriyor yahu. yol derken ölüdeniz - fethiye arası gibi asfalt yol değil orası. tamamen dar toprak kayalıklı patika, çoğu yer kaya tırmanışı tadında geçiyor felan. plaza burjuvaları ölüdeniz'de minibüsten inip kabak'a 2 saat kadar yürüse yeter ortamlarda likya yolu yaptık diyebilirler. dikkat edin güneşte yürümeyin ama cildinize sıkıntı yapmasın, akşam 5-6 gibi başlayın sdf.
Mesaj tarihi:
İzlanda'da bir hafta kamp yaparak gezdim, inanılmaz keyifliydi.

Türkiye'de ancak güvenilir yerlerde yaparım gibi geliyor. Yoksa insan hayvanına denk gelme ihtimalinde vahşileşebiliriz karşılıklı.
Mesaj tarihi:
bajazet said:

insan, ayı fark etmez. vahşileşmeye gerek yok. çantanı yavaşça bırakacaksın geri geri gideceksin. içini açıp para, et, cüzdan falan var mı diye koklarlar.

relevant lol

admaın ne güzel dişleri var ya
Mesaj tarihi:
Holy said:

Türkiye'de ancak güvenilir yerlerde yaparım gibi geliyor. Yoksa insan hayvanına denk gelme ihtimalinde vahşileşebiliriz karşılıklı.

hangi aylar?
Mesaj tarihi:
senko said:

500km yol abi
nasıl 6ayda bitebilir.
sürünerek mi gidiyorlar.

adamlar deadline'a yetişmiyorlar abi sdfsdf.
yavaş yavaş geniş geniş yürüyorlar, bir yer beğenip orada takılıyorlar saatlerce. merkezlerde birkaç gün kalıp denize girip düzgün yemek yiyip duş felan alıyorlar, eğleniyorlar vs.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Holy said:

hangi aylar?
Haziran'da gittik biz.

Ama kış şartları için kamp ekipmanı alınırsa kışın da yapılabilir, kamp alanlarında mutfak, duş vs. imkanlar gayet güzeldi.
  • Yeni Oluştur...