Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Oyle bir sey varsa ben de alirim. Bu ilginc gorunuyor ama: https://itunes.apple.com/us/app/dungeon-village/id530445196?mt=8 Clash Royale'de de level 5 ve arena 4 oldum. Iyi ilerliyor su anda. 40TL harcadim, ama hala aldigimdan coook daha gold var elde, uzun sure yeter gibi. Dedigin gibi guncelleme icin kullaniyorum. 3-4 kere de kart aldim tek tek satan yerden guncellemeye az kaldiginda. Egleniyorum simdi cok, ayda 26TL'lik paketi bir kere alabilirim, yeterli gibi sanirim duzgunce ilerlemek icin. Ciddi para yatiranlarla karsilasiyorum ama, Arena 3'deyken herseyi level 6-7 yapmis, epicler dolu, level 7-8 kaleli adamlar gordum. Bu kadar para harcayacaksan Magic filan oyna yani =) Rehber filan okumadim, Twitch izlemedim ama simdilik arena 4'te bu deste ile takiliyorum: http://i.hizliresim.com/A38o6r.png Mana curve pek iyi degil ama. 5-6 manalik seylere karar veremiyorum ne kullanayim. Hem iPad'de, hem Android'de kullanabilmeyi sevdim. Bir de webde olsa tam olur. Bluestacks ile mi acsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bu oyun güzel de kaç sene clash of clans oynadıktan sonra 10 gün oynayıp bıraktıydım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ben 1 lira bile harcamadım ona arena 7 level8 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 petrol zengini arapmış gibi harcamak lazım win olması için. ben de arena 7 level 8'im. o kadar uzun süredir level 8'im ki. oyunda bir şeyler değişmezse 9 olabileceğimi sanmıyorum. arena 8 de göremem bu deste ile. @gerge 3.8 elixir cost yüksek değil. normal. destenin yarısı epic kart olmuş. upgrade çok zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Chestten onlar cikti abi, sadece ficidaki goblini gold ile aldim epic olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 The Quest HD'nin gorev paketini de bitirdim. Bu tarz open-world oyunlardan alisik oldugumuz gibi gorev paketi daha iyiydi. Ana gorev filan daha bir konsantreydi. Epey begendim. Yenisi icin beklemedeyim artik. Daha iyiydi demeyeyim de, daha geleneksel RPG havasiydi, open-world yani gorev paketi daha kucuk oldugu icin o kadar genis degildi. Ana gorev odakliydi ama tum dunyayi gezdiren yan gorevler de vardi yine. Araba yarisi olarak da favorimi buldum epey bir denedikten sonra, IAP da yok ustelik, bir kere aliyorsun oyunu denedikten sonra. Su: Horizon Chase. Oyun arcade, direk 90'lar kafasi. Oyle fizik filan yok. Catan'in oyunu aldim bir de, single player olarak epey zevkli ama asil olay multi. Surekli oyun bulunuyor, simdiye kadar yarida cikip oyunu batiran da gormedim, genelde 1 saat filan guzelce oynuyor herkes. Eglenceli cok. Hep oynamak isterdim bu oyunu da oynayacak adam yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Oha. Direkt Lotus'u alip low poly grafiklerle cakmis adamlar. Bu arada Kerbal Space Program tadinda oyun yok di mi iOSda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 https://itunes.apple.com/us/app/space-agency/id542397575?mt=8 Nasil bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Onu gordum de ekranlar cok ic acici gorunmedi ne yalan soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Horizon Chase eglenceli ama. Alin oynayin oyunu. Asphalt 8'e de baktim ama bir araba icin 200TL istedigni gorup sildim. O ne diyor oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 polytopia çok iyiymiş ya. var mı bu tip başka oyun? multi özelliği 2021'de gelecekmiş, 5 yıl nası bi süreyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Final Fantasy IV indirime girmis, tavsiye ederim bu oyunu. Favori FF oyunum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 i,viking takımınızı toplayıp köy baskınına gidilen bu sırada da diğer oyuncularla mücadele ettiğiniz hoş bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 The Trail oynayin, baya tatli grafikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ben gene world of tanks'a sardim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 toggie said: The Trail oynayin, baya tatli grafikleri var. bunu bi süre oynadım ben çok tatlı oyun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Polytopia'nun online multi'si beta testlere girmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Stranger Things cok iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 PPKP diye bir oyun var, tam aradığım tarz. Tavsiye ederim. https://itunes.apple.com/us/app/ppkp/id1151287237?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Bayagi eglenceli o ama sonlara dogru grind bayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 tiny tower'a yine bulaştım abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bi süre sonra ppkp bayıyor direk. ben kingdom rush serisini oynuorm uzun zamandır. tower defence tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 breaking box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bbtan cakmasi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 KillJoy said: bi süre sonra ppkp bayıyor direk. ben kingdom rush serisini oynuorm uzun zamandır. tower defence tarzında Bunun yenisi cikmis iron marines mi ne, cok zorluyor inapp hero satmak icin demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar