Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 4. Hafta | Galatasaray - Rize | 17 Eylül - 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Penaltı jest konusu olmaz. Kimse en garanti penaltıcı o atar. Ha atıyorum penaltıyı alan Sneijder veya Podolski gibi takımın diğer penaltıcıları olur ok, ama Bruma'nın bu konuda sicili ne bilmiyorum. +1 gol averajı uzun vadede önemli, evet Selçuk kaçırdı ama kaçırma olasılığı en az olan adam da oydu

Mesela şike dönemi sonrası oyanan playofflu senede Nando'ya penaltı attırmışlardı Manisa maçında, ağır saçma bir hareketti ilk etapta hoşumuza gitse de. Rencide yani direkt
Mesaj tarihi:
Buna katılmıyorum ben.

Skor tehlikeye atılmayacak durumdayken (zaten son 2-3 dk, ve 2 farkla öndesin) ikili averaja tabi olmayacağın rakibe karşı gayet rahat jest konusu yaparsın penaltıyı. Kümilatif olarak penaltıyı atmak isteyen oyuncunun atamaması ve üzerine o penaltının getireceği +1 gol averajı yüzünden sezon sonunda lig sıralaması kaybetme ihtimalin gözardı edilebilecek kadar düşük.
Mesaj tarihi:
bana göre mevzu penaltı değil, tamamen Bruma 'nın hevesinin kırılması

özellikle böylesine genç ve tecrübesiz çocuklar için bazen bir penaltı atışı bir sezon boyu performansına etki edecek izler bırakır

herhangi bir X kişisi atmak isteseydi ben de doğal olarak takım disiplini açısından maçtan önce kim tayin edilmiş ise görevi o ifa etsin derdim

ama burada mevzu penaltının çok ötesinde
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Mesela şike dönemi sonrası oyanan playofflu senede Nando'ya penaltı attırmışlardı Manisa maçında, ağır saçma bir hareketti ilk etapta hoşumuza gitse de. Rencide yani direkt

Evet ama takimin her oyuncusu gol atmisti bu sezon, yani of ne yendik kaleciye attiralim gibi bir olay degildi.

Artik 11 kisi mi 18 kisi mi tam hatirlamiyorum ama tum kadronun gol attigi sezonda o kadar abes/rencide edici durdugunu hatirlamiyorum, simdi dusununce sacma gelse de.

Volkan'in bir taraflariyla top cikarmasi gibi 2. sinif takim hareketi degildi yani.
  • Yeni Oluştur...