imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dün mü ne update geldi oyuna. şöyle bi girip baktım menülerden arayüze kadar çoğu şey değişmiş. içerik neredeyse 2-3 katına çıkmış. bir sürü craft edilebilen şey eklemişler. skill ağacı aktif olmuş, meteor falan düşüyor arada onu baya güzel yapmışlar özellikle. şaşırdım boylesi bi progresi görünce. bu şekilde geliştirilse gerçekten çok iyi yere gelir bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 İndirimde aldım dün. Arkadaşla oynadık. Ark ın scifi olanı işte. Gece üçte yattım. :) Ama güzel olmuş. Meteor falan düşmesi eğlenceli. 30 liraya çerezlik alınıp oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 düşünce güzel güzelde yapmışlar ama neden elyınlar var diyip kapadım hepsini, oyun daha güzel oldu hehe ya yapıyosan alyenları böle sabit yap kocaman olsunlar böcek gibi saldırmasınlar nefret ediyorum half life ıda bundan oynayamamıştım ben çok korkuyorum aqq neyse early access için iyi tercih, inşallah bitirirler. humanoidler olsun onları keselim yani bu yaratıklar ney, daha yeni dome kurdum giant tentacle saldırdı alt f4 yaptım sonra oyun kitlendi falan lap topa hard reset attım korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ilk kez survival oynayacaktım. hayalimde böyle uzayda tek başına kalmalık bi oyun vardı yıllardır. hatta space engineers'ı o oyun olacak sanıp almıştım hiç beğenmemiştim meğer buymuş. tek oturuşta 10 saat oynadım çok beğendim. galba ben bu survival olayını sevicem. hazır indirimdeyken bir de ark alayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ark da bunun dinazorlusu işte. İkisi de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hangi serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ben single player oynuyodum. 18 saattir fln oynuyodum. en az 12 saati son charımdı. 2 gün önce hover yapmıştım. bir tur attım sonra geç oldu dedim artık yatayım. öbür gün büyük bir hevesle hover'ıma bindim ve laps diye kumun içine gömüldü. hiçbir şekilde de bulamıyorum yok oldu. çok güzel bir oyundun ama artık açasım gelmiyor. early access bitince kesin yine oynarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar