Mal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Dünya Anarşizm Bilgilendirme Platformu için anarşizm üzerindeki yanlış algıları düzeltmesi için hazırladığım anarşizm simgesi http://i.hizliresim.com/Xd61vk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/08/28/3d/08283d3b65fbf5fca3a82227d51f16c9.jpg gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Ordaki O order anlamına geliyor sdhjhsdfjh Order olmadan Anarşi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Biraz iğneleyici ve küstah konuşmuş olabilirim. Kominist ve sosyalist kardeşlerimden özür dilerim eğer böyle algılandıysa. Ancak artık sosyalizmin komünizme geçiş aşaması olduğunu kabul ediyorsak komünizminde anarşizme geçiş aşaması olduğunu kabul edelim. Anarşizmin ise yaşam biçimimize bir isim verme gereksinimine gerek duymadığımız aşamaya geçiş olduğunu anlarız belki sonra. O yüzden bütün diğer aşamaları siktiredin kardeşlerim, uzun yollarda kaybolmayalım. Şimdi mücadelemizi sondan bir öncesi için verelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Saçmalama mal, özür dilemene gerek yok. Senin özür dileyeceğin bir düzen görmektense MHP gençlik kollarına yazılırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Yok eline verir felan dedim ya antipatik olmasın diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Mal said: Ancak artık sosyalizmin komünizme geçiş aşaması olduğunu kabul ediyorsak komünizminde anarşizme geçiş aşaması olduğunu kabul edelim. finlandıya'dan,isveç'ten daha sosyalist ülke tanımadım; ki kapitalizmin dibine vurmuş ülkeler olarak bunlardan daha antikomunist toplumlar da tanımadım. götünden formül uydurma sosyalizmden sonra komünizm gelir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 o genel olarak söylenen bişey zaten geçiş aşaması olduğu. ama belirli kısıtlı bir bölgede değil dünyada yaygın bir şekilde sosyalizm olduğunda otomatikman geçilir diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 huun said: Mal said: Ancak artık sosyalizmin komünizme geçiş aşaması olduğunu kabul ediyorsak komünizminde anarşizme geçiş aşaması olduğunu kabul edelim. finlandıya'dan,isveç'ten daha sosyalist ülke tanımadım; ki kapitalizmin dibine vurmuş ülkeler olarak bunlardan daha antikomunist toplumlar da tanımadım. götünden formül uydurma sosyalizmden sonra komünizm gelir diye. sosyalizmi bilmeden isveç norveç danimarka sosyalist deyip bunlar hem de kapitalist demek. sonra da sosyalizmden sonra komünizm gelir rererösü yapma diye carlamak. tam bir huun klasiği. sana 1 doz kapital yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 peo abinin sosyalizmle alakası olmadına +1 alestada göbek klavyede irc-sc aksamları bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 calimero said: huun said: Mal said: Ancak artık sosyalizmin komünizme geçiş aşaması olduğunu kabul ediyorsak komünizminde anarşizme geçiş aşaması olduğunu kabul edelim. finlandıya'dan,isveç'ten daha sosyalist ülke tanımadım; ki kapitalizmin dibine vurmuş ülkeler olarak bunlardan daha antikomunist toplumlar da tanımadım. götünden formül uydurma sosyalizmden sonra komünizm gelir diye. sosyalizmi bilmeden isveç norveç danimarka sosyalist deyip bunlar hem de kapitalist demek. sonra da sosyalizmden sonra komünizm gelir rererösü yapma diye carlamak. tam bir huun klasiği. sana 1 doz kapital yazıyorum. zaten bu sosyalist, komünistler her nasılsa ve nasılsa kimsenin anlamadığı bir dünyada yaşamaya devam edebiliyorlar sene 2016'da "sen ne biliyorsun ki sigimin oğlu, bir kere sosyalistlik öyle senin dediğin gibi değil" he değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 adamlarin isi ruya gormek. ort ustunu. fazla sallama. he calimero.. oyle calimero.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 ya adımı anmasan da yazacaktım da anmışsın madem direkt yazayım. baya basit vasat bir troll oldun çıktın dasaaa, güldürmüyor yani sanırım çoğu kişi de hemfikirdir. bu başlıktan bağımsız konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 peki bunun sosyalizm ile ne alakasi var? yok kisisel derdin varsa gel ozel mesaj yaz. ort ustunu, sosyalizm ruyalari gormeye devam et bu arada yoldas. sonrasinda komunizm gelecek he.. her sey cok guzel olacak... abi tatli ve sevimli emekci-isci hayalini birakip gercek iscilerle tanissaniz zaten bu ruyadan uyanacaksiniz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Kardeş benim anam babam işçi, yedi sülalem işçi kafanı yorma sen. de sosyalizmle alakası şurda, her başlıkta olduğu gibi burada da troll'sün. Tarih bölümü bak burası saçma sapan yav he he rüya görün demekten öteye gitmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 tarihle ilgili yazacak olursak komunizm/sosyalizm (gercegi yani uygulanani) sac ayagidir, cokmeye mahkumdur. hep cokmustur ve de cokmeye devam edecektir. gerci bundan sonra boyle sacma bir girisim de olmaz yani. surekli batan bir hayale kim neden bel baglasin ki? isci-emekci dedigin adamlarin kafasindaki hayata aykiri zaten. hele ki cogu cakal tayfasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 fin isveç bide almanya. doğru yol onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 sağa sola silah satıcan malların eline silah verip beyinlerine ideoloji sokucan ki salak gibi birbirlerini öldürsünler sonra gelen parayla kendi halkına sosyalist olucan mis survival of the fittest direk şu anda dünyaınn özeti heh. bide tech satıcan tabi o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 dasaaa said: abi tatli ve sevimli emekci-isci hayalini birakip gercek iscilerle tanissaniz zaten bu ruyadan uyanacaksiniz da. Bebeğim beyaz yakalarda işçi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 değil beyaz yakalar slave driver işçiler slave zaten slavelerin en büyük düşmanı patronlar değil slave driverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 /facepalm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 e öyle, en büyük zararı beyaz yaka veriyor. Adamları çalıştıran bizleriz ve iki prim alıcaz diye it gibi çalıştıyırozu falan filan. ya bir sürü örneği var bununda, bağkurlu olmayan herkese işçi demek doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 /facepalm... durumu devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 tamam slave degilsin suark. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Remus said: dasaaa said: abi tatli ve sevimli emekci-isci hayalini birakip gercek iscilerle tanissaniz zaten bu ruyadan uyanacaksiniz da. Bebeğim beyaz yakalarda işçi ;) e onlari kapsamiyor mu dedigim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar