Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye’yi Londra’dan Ecem temsil edecek

Xaero

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

fitnessla kafayı kıran heriflerde başlıyor kaslı kadın sevme fetişi ya. kesin öyle bir arkadaş.

aksine fitness yapmıyorum ve kaslı karılardan irite oluyorum. Ha şimdi kalkık sana da yakıştırma yapsam olur mu bu kafayla? Olmaz bence olmaz tabi sence olur sen yine başkalarına saçma hiçbir şey bilmeden yakıştırmalarına devam edeceksin, go on kanky.

Ayrıca yukarıda attığım kızda kas varsa vay anasını arkadaş. Kas görmesek yedireceğniz heeee
Sosyal ağlarda paylaş

Ve bu genellemesinde de kısmen haklı en azından benim çevremde bu işle uğraşan tipler gerçekten uğraşanlardan bahs ediyorum spor antrenman falan değil de hayat tarzı yapanlar (ki goldda onlara atıfta bulunmuş zaten) aradıkları hatun tiplemesi minimum six-pack kıvamında.
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

olm o vücudun nesini beğeniyorsunuz lan? Çıra resmen. Bir de diretmiyonuz mu. Yeme 1 yıl senin de öyle vücudun olur. Karı vücuduna hiçbir şey katmamış kıvrım yok bir şey yok. kadınlardaki en seksi şeylerden biri olan ikili karın kası ve adonis yok. Bu karının nesine gideri var diyorsunuz anlamıyorum. Öyle yoklukta olduğumuz için hepimiz atlarız ona lafımız yokta tercih edilmez ki.

Bahsettiğim ikili kas şu ve onun vermiş olduğu adonis izleri

bu kim lan kim bu kaynak ver googledan resim bulmayla olmuyor isim ver
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

olm o vücudun nesini beğeniyorsunuz lan? Çıra resmen. Bir de diretmiyonuz mu. Yeme 1 yıl senin de öyle vücudun olur. Karı vücuduna hiçbir şey katmamış kıvrım yok bir şey yok. kadınlardaki en seksi şeylerden biri olan ikili karın kası ve adonis yok. Bu karının nesine gideri var diyorsunuz anlamıyorum. Öyle yoklukta olduğumuz için hepimiz atlarız ona lafımız yokta tercih edilmez ki.

Bahsettiğim ikili kas şu ve onun vermiş olduğu adonis izleri

A man needs a name.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...