Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bu Yeniçeri ocağına girmek isteyen Acemi Oğlanlara ilk öğretilenlerden biri ellerini zeytinyağına soktuktan sonra mermere durmadan vurmaktı. Böylece bizimkiler Kodummu oturturum hesabı kılıç olmasa bile adama koydumu yarıyomuş sizin anlıcanız heheee Kitapta okumuştum ilgimi çekmişti anlatam dedim[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mermere vurduktan sonra bir de kızgın küllere sokuyorlarmış ellerini, artık ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bi de bu var.... Osmanli da esrar çok popülerdi. Afyon düskünleri Ramazan'da oruç tuttuklari için esrar içememek çok büyük problemdi. Çözüm olarak da sahurda yapraga sarilmis afyon yutarlardi. Yutulan afyon paketi günün ilerleyen saatlerinde midede patlayip kana karisirdi. Yani sabahin erken saatlerinde, "Daha afyonum patlamadi" dedigimiz olayin çikisi budur. Ahaliye duyrulur.[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Birde Osmanlı'da yemekleri ekmek banarak yerlerdi. Ekmeği bana bana kollarında bir kas oluştu. Bu kasa da Osmanlı Bankası dediler. Kahretsin bugün yine çok komiğim. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 :lol: ehueheuehuehe [hline]~Sultan of the Empire Earth~ [Bu mesaj chagy tarafından 15 May 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bir kavle göre, ki bu çizer turhan selçuktur, balçık içine kırılmış saman konurdu. Yumuşakken tokatlamaya başlanır. Sen daha kuvvetli vurmaya başladıkça balçık da sertleşir süper olurmuş. Malezya dövüş sanatı olan Pentjak Silat ta vardır o kül ve kızgın kuma el sokma. Sinirleri öldürmek için.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 benim bildiim osmanlıda deliler (ki orduda olanlar!!! bkz.sosyal bilgiler 7) mermere tokatlarmış taib deli ya ne dersen yapıyo.Sonra pata da küte de dalıyolarmış!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Zaten osmanlı'da delileri en önden salarlarmış.. tut tutabilirsen adamları.. o yüzden barbar'a çıkmış adımız zaten.. :[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: GE-TA, 15 May 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Birde Osmanlı'da yemekleri ekmek banarak yerlerdi. Ekmeği bana bana kollarında bir kas oluştu. Bu kasa da Osmanlı Bankası dediler. Kahretsin bugün yine çok komiğim. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Zuhahaha bayıldım .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Thalion, 15 May 2003 15:08 tarihinde demiş ki: Zaten osmanlı'da delileri en önden salarlarmış.. tut tutabilirsen adamları.. o yüzden barbar'a çıkmış adımız zaten.. :[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU aynen öyle arkadaş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bi de osmanlıda idam yerine padişahları zindanlarda delilere boğdurtma faslı var hani biz dioz ya tarihte 2.Mahmut Deli Mahmut die aslında yok öööle bişi tamamen bir osmanlı stratejisi Anlatıcam onu da duyunca şaşıracaksınız işten çıkma vaktim geldi herkese byeee..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ge-ta espri süper hehe. Gawain gerisinide yaz hoca. Hiç merak etmemiştim önceden bunları, bakalım daha neler öğrenicez senden :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hmm...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Zaten deli olmayan adamı ordunun en önüne koyamazsın hikaye yani yalan olur o adam asla durmaz en önde :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 mesela tutsaklari da savasta en öne koyarlarmis. ya savasa katilirsin sag cikarsan serbest birakilirsin ya da savasa girmezsin ben seni öldürürüm gibi tehditlerle tutsaklar savasa giriyomus. tabi ellerine silah falan verilmeden. adam kacmaya kalkissa arkada osmanli ordusu var tabi. dogal olarak allah ne verdiyse düsmana saldiriyolarmis. bu arada osmanli tokadi direkt boyun kiriyomus zaten?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: BonePART, 16 May 2003 00:37 tarihinde demiş ki: o deli denen kişilerin onemi var arakdaslar shock troop bunnar en basiti dusman topcusuna yalın ayak ellerinde bi kılıcla saldırıyola rtutarsa ne ala tutmassa ordunun bi kaybı yok berzerkermodunda kafalarında postlar felan takılan bi gurp bunnar[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) ahaha lol :) ancak bu kadar kolay tasfir edilir bişi "shock Troop" lol[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Gawain, 15 May 2003 13:03 tarihinde demiş ki: Bu Yeniçeri ocağına girmek isteyen Acemi Oğlanlara ilk öğretilenlerden biri ellerini zeytinyağına soktuktan sonra mermere durmadan vurmaktı. Böylece bizimkiler Kodummu oturturum hesabı kılıç olmasa bile adama koydumu yarıyomuş sizin anlıcanız heheee Kitapta okumuştum ilgimi çekmişti anlatam dedim[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth evet zaten atesli silahlarin yayginlasmasiyla osmanlilar her savasta yenilir oldu oyle seylere meraklari yuzunden.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 *Lan John adama baksana elinde kılıçsız koşuyo *muahahaha *çat *çut *katırt* *John noluyo ya ? Aaa yerdeki bensem ben kimim ?[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Gelelim şu 2.Mahmut (ibrahim) olayına Şimdi Azınlıklar (rum,ermeni, vs..) Bu padişahın zamanında acayip örgütleniyorlar.isteklerini kabul ettirmek için. Şimdiki Fener deki patrikhanedeki Patrikle beraber bi gecede istanbul'un altını üstüne getiriyorlar. Zaten Yeniçeriler'de isyanda. Bunu fırsat biliyor Azınlıklar ve bi gece İstanbul'da isyan çıkartıyorlar. Bazı İsteklerini Padişah'a Kabul ettirmek için... Padişah Zaten Yeniçeri İsyanını Bastıramamış bi de üstüne bu gelince Fener Rum Patriğini Saraya Çağırtmış. Azınlıkların Elçisi olarak Patrick isteklerini belirtmiş. Yemek yemişler sohbet falan padişah her şeyi kabul etmiş. Arkasından patrick saraydan çıkmadan bunu tutuklayıp Yedikulede zindanda Delilere Boğdurtmuşlar. Sonrada Durum daha kötüye gitmiş. Padişah çözüm yolu aramış ve Deli rolu yaptığı ve sadece işin gerçeğinin Vezir-i Azam tarafından bilindiği söylenir. NOT:Tarih hocamla birlikte arşive gittik ve o patrikle yapılan yemeğin kaydedildiği nüshayı bulduk Benim hoca aşmış Osmanlıca bilir. Hemen okudu Ben çıldırdım (Bende Öğreniyom) Saolsun benim Tarih'e olan ilgim ordan gelir.. [Bu mesaj Gawain tarafından 16 May 2003 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: unity100, 16 May 2003 05:13 tarihinde demiş ki: evet zaten atesli silahlarin yayginlasmasiyla osmanlilar her savasta yenilir oldu oyle seylere meraklari yuzunden.[hline]www.mizzah.com viyana'yı da tokat ata ata kuşatmışlardı herhalde, sonra birden gavurlar işşizlik sigortasından sonraki en büyük buluşları olan ateşli silahları geliştidiler bir anda da osmanlı her savaşta yenilir oldu? ateşli silahlar ve yakın dövüş konusundaki becerisini yabancı forumlarda avrupa'nın, amerika'nın her ülkesinden insanlar söylerken benim kendi insanım "geriydi osmanlı" deyince bir acayip oluyorum..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 yok ya, o devirlerde minigun üretmişti osmanlı. ancak bilinmeyen bir nedenle minigunlar kaybolmuştu ;P[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Bonecrusher, 16 May 2003 11:02 tarihinde demiş ki: yok ya, o devirlerde minigun üretmişti osmanlı. ancak bilinmeyen bir nedenle minigunlar kaybolmuştu ;P[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Onu yapan da Devşirme bir yeniçeri Aslen ailesinin Avusturyalı olduğu söylenir.. Benim Bildiğim bu Wacky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Yazılı bır kaynak ta yenıcerı ocagının sabah namazından once mermere 500 tokat gıbı bır olayı varmıs zeytınyag olayını bılmıyorum nasıldır...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 (ciddiyim) hatta bu mermere tekme tokat girişen adamlar tek eliyle kılıç felan da kırıyormuş[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Dooru olabilir ben bi araştıracam arşive girebilirsem .... Bakarsınız kayda değer bişeyler bulabilirim. İlginize teşekkür ederim ben bu kadar çok ilgi beklemiyordum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar