Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 cuma günü oynama isteğimizi red eden federasyona teşekkür ediyor.. kartalların kapışmasını galibiyetle kapatmayı ümit eder hayırlara vesile olsun bu maç bayramınız mübarek olsun
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 1 puan gayet iyidir. Umarım daha fazlasıyla çıkarız. Benfica halen tam hazır değil, fırsat bu fırsat koyabilirsek zaten bayağı iyi olur. Gerçi bizde pek hazır değiliz sfasdfsda
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 beşiktaş hazır değil. benfica ne alemde?
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 benfica'nın forvette sakatlık sıkıntısı var, umarım bunu iyi değerlendiririz. şuradan çıkarılacak 1 puan iyi, 3 puan mükemmel olur. şg atiba, oğuzhan, adriano ve quaresma'yı iyi dinlendirdi. zaten maç sonu bu sene sabit bir 11'imiz yok yönetim bu kadar alternatifli kadroya yedek otursunlar diye harcama yapmadi dedi. bu rotasyonlar devam ederse ve takım havası eksilmezse hem tüm oyuncular mutlu olur hem de rekabet artar. hemen herkesin ne alaka dediği ömer'in kanat forveti gayet iyi oynaması, aboubakar'ın girişinden sonra cenk'in kanada geçmesi vs çok güzel hamleler. kadro tahminim fabri - adriano - marcelo - rhodolfo - beck - atiba - inler - oğuzhan - caner - olcay - aboubakar değişiklikler q7, talisca ve cenk olur.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Q7 11 oynar olcay ait olduğu yedek kulübesinde olur. Geri kalan herşeye katılıyorum
noddle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Sampiyonlar ligi maclari hangi kanalda yayinlaniyor simdi bu sezon
noddle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 TRT1 Cok iyi olmus ya: Beşiktaş Benfica maçı 13 Eylül Salı günü TRT1'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak. Beşiktaş'ın Napoli ve Dinamo Kiev maçları ise TRT1 ve Tivibuspor tarafından yayınlanacak
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 adriano'nun nesini dinlendirdi zaten iki haftadır maç yapmamıştı. önceki iki sezonda bir sezonluk maç yapmış olması da cabası. karabük maçında kenarda ısınsa onun bile benfica'ya karşı faydasını görürdü sdf. atiba yeterince dinlenmemiş olabilir. ama adam ATIBA. bir şeycik olmaz. ebubekir cenk'i teknik direktör muhammed olsa kesemez. quaresma banko ilk 11. takımın en formda ismi. sağda olcay'ın yerine oynatıp caner adriano yapayım da diyebilir. ben solda oynaması taraftarıyım. atiba-inler benim aklıma acayip yatıyor. ancak hoca tolgay'ı oynatır diye tahmin ediyorum. bence şöyle oynatacak: tolga beck marcelo rhodolfo caner atiba oğuzhan quaresma tolgay olcay cenk umarım benfica'nın dediğiniz gibi sıkıntıları vardır. talisca'yı verdiklerine pişman olurlar. kenardan gelip uzaktan ayak içiyle yaslasa bi tane ne tatlı olur. tabii gerçekçi bakarsak beraberlik iyi sonuç.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Td muhammed olsa demiş, anlamadım gerçi ama:)
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Beklediğim; --------------------Fabricio-------------------- -GG------Marcelo-------Rhodolfo------Adriano- ------------Atiba---------G.İnler-------------- Q7---------------Oğuzhan-------------Caner- -----------------Aboubakar----------------- Çıkıcak olan; --------------------Tolga-------------------- -GG------Marcelo-------Rhodolfo------Adriano- ------------Atiba---------G.İnler-------------- Olcay---------------Oğuzhan-------------Caner- -----------------Cenk-----------------
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 dreagloth said: Cenk neden kesilmiyor 3 macta 4 gol attıgından olsa gerek adam seneye gene gollerle basladı ama maks 2 hafta sonra keser hoca hatta bu mac bıle kesebilir.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Bu mac direk atiba talisca oguzhan ebubekir adriano caner gg quaresma Ve heyecan olsun diye random 2 stoper Gerci fener 1.50 adamdan kafa golu yedikten sonra her stoper random su ligde
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Cepten giriyorum suan. Birisi yarin aksamin dizi programini koyarsa fakirler için güzel hizmet olur
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 applev0dka said: Cepten giriyorum suan. Birisi yarin aksamin dizi programini koyarsa fakirler için güzel hizmet olur Macı trt1 verio mudur, agro cekmenin bi anlamı yok 2 yer doneriz, kısmetsiz takımız dicem ama ugursuz cenki gs ye iteledikden sonra bende de bi umut var
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 BEYLER MAÇ HANGİ KANALDA!!!!
noddle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Aslinda galibiyet pek supriz olmayacak bu mac icin
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 http://i.hizliresim.com/B8LmjM.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Bunu denediler bir ara eski inonude hatta beles tepeden gördüm kartalı Sonra hayvanseveler ayağa kalktı iptal oldu
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 http://geikoo.s3.amazonaws.com/142252160754c9f507ecc9a_big.jpg Artık kartal dendimi aklıma bu geliyor.
Öne çıkan mesajlar