PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ram ya da disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Ram in clockunu dusur sorunun cozulucek bios ayarlarindan carpanini degistiriceksin 3 paket malbus icin adres vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Bu çarpan düşürme olyını deneyemedim çünkü nerden yapacagımı biosta çözemedim. Bu arada dün gece windows u sıfırdan kurdum ve yine wow örneğinden gidersek 30-40 dakika oyundan sonra donma problemi yaşadım. Eskiye göre biraz daha fazla dayandı... Full iki gündür bunu çözmeye çalışıyorum sınırlı software/hardware bilgimle ama vatana geri götürmekten başka şansım kalmadı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Ram diye düşünüyorum. Başka bir ram varsa elinde öyle takıp bir süre deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 bizim ofistede arkadaşın pc, durduk yere donmaya basladı.. hemen ramleri tek tek denedi memtestle baska pc de, bitanesi patlak cıktı http://www.howtogeek.com/260813/how-to-test-your-computers-ram-for-problems/ surda yapabilirsen option 2'yi yapıcaksın.. bilmioysan biraz karısık gibi.. ama en azından kafanda sorun ram mi deilmi derdi kalmaz, ram deilse %90 ssd'dir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Aynı sorun bendede vardı işte çat donuyodu mouse klavye ışığı sönüyodu çalışmıyodu yani ramleri değiştirdim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 darkageman said: Ram diye düşünüyorum. Başka bir ram varsa elinde öyle takıp bir süre deneyebilirsin. biran olsun yine sensin sandim ödüm koptu. bur ramde nedir ya ayni chp herseyin sorumlusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 O sinirle 0 dan pc dizdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 razzo said: Bu çarpan düşürme olyını deneyemedim çünkü nerden yapacagımı biosta çözemedim. Bu arada dün gece windows u sıfırdan kurdum ve yine wow örneğinden gidersek 30-40 dakika oyundan sonra donma problemi yaşadım. Eskiye göre biraz daha fazla dayandı... Full iki gündür bunu çözmeye çalışıyorum sınırlı software/hardware bilgimle ama vatana geri götürmekten başka şansım kalmadı sanırım... https://youtu.be/Td_Sre7bs60?t=79 düşüreceğin şey bu. düzelirse ramin sorunlu olduğundan emin olur sadece onu yollarsın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Ne yazık ki düşürmeme rağmen düzelme olmadı... Bu arada windowsun kendi ram testinde herhangi bir sorun da gözükmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Vatan'a götürdüm anakarttan şühphelendiler. Aynı anakarta sahip başka bir pc de de geçtiğimiz haftalarda benzer bir problem yaşamışlar anakart değişimi sonrasında problem çözülmüş. Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 anakart değişimi derken aynı model başka bi kart mı, yoksa başka modelle mi değiştirmeyi düşünüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Daha kesin bir bilgi yok. Bana anlatılan örnekte muadil bir kart ile değişimini teklif ettik ancak sahibi ekstra ücretini vererek daha yüksek bir kart aldı dediler. Benimkinin sorunun ne olduğu henüz kesin olarak bildirilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Anakarttaymış sorun. Aynı modelin MSI versiyonu ile değiştirilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Shean said: xbox windows 10 ayarları lazım. oyunu kaydediyor otomatik kasıyor o yüzden. redditte falan daha detaylı bilgi var. http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/19137004981 bi de bunu dene Gerçi halletmişsin ama şu da kaynayıp gitmesin. Ben de 2-3 hafta önce yeni sistem toplamıştım. Benzer bir sorun ile uğraşıp duruyordum. Oyun oynarken arada sırada windows donuyor, 10-15 sn. sonra geliyordu. Ram değiştirdim, driverları yeniledim yetmedi en sonunda baştan win10 kurdum. rx480 almıştım, artık sorun herhalde onda diye düşünüyordum ki; 2 gün önce yukarıdaki linkteki olayı denedim, düzeldi. Sıfır sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar