Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 "+7 Neltharion's - Need Boosters" desen yeterli bir şey talep etmiyorlar onların canına minnet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 +6 tamamladım ama bir teaaam geldi ki en düşüğü 895ilvl'dı adamların hehe. Şimdi +9 Black Rook H. Geldi ama orayı sevmiyorum yapmıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 brh yi ben de yapmıyorum abi, gereksiz sinir bozucu kanser bir yapısı var allahın belası instnace ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Şöyle bir mantık var mı peki. Diyelimki ben +9 istemiyorum. Elimdeki keyi yok edip onun yerine sıfırdan bir key yapıp onu tekrar yükseltebiliyor muyum yoksa her hafta 1 key var onun dışında başka bişi yapılmıyor mu? Aynı anda tek key oluyor onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Absolut said: Şöyle bir mantık var mı peki. Diyelimki ben +9 istemiyorum. Elimdeki keyi yok edip onun yerine sıfırdan bir key yapıp onu tekrar yükseltebiliyor muyum yoksa her hafta 1 key var onun dışında başka bişi yapılmıyor mu? Aynı anda tek key oluyor onu biliyorum. anca yakarsın yok etme diye bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Yok ööle bişii. O keyi yapmazsan resette silinir ve 2 lvl altı yeni bir key çıkar haftalık chestinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Yani bendeki +9 key başıma bela olacak ya onu yapıp 10 11 falan yapıcam keyi ya da kullanmıyacağım +7 mi olacak haftaya. İstemiyorum kardeşim ben sıfır key istiyorum diyemiyor muyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Absolut said: Yani bendeki +9 key başıma bela olacak ya onu yapıp 10 11 falan yapıcam keyi ya da kullanmıyacağım +7 mi olacak haftaya. İstemiyorum kardeşim ben sıfır key istiyorum diyemiyor muyum :P diyemiyorsun malesef, başkasının keylerine dadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 resto shaman lazım olunca ses edin. 876 ilevel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 sole patiden 885+ gearli bir grup cikmaz mi ya 15 zorlayalim bu hafta cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Ben oyunu bırakıyorum sanırım. Şubatta sub bitiyor gold var ama token felan almicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 geç bile kalmışsınız, oynanıcak hali yok. cost/effective değil, çünkü işin içine rng soktular. eskiden de vardı legendary'ler ama herkes aynı çabayı sarfediyodu. şimdi 3 ay oynayıp 2 tane düşüren de var, 3 haftada 5 tane düşüren de. bliz iyi sardı bu rng olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mortis said: sole patiden 885+ gearli bir grup cikmaz mi ya 15 zorlayalim bu hafta cok rahat. 882 equip,45 traitli dh var, yok ediyorum m+ lari, lazim olursa durtun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Pordakal said: geç bile kalmışsınız, oynanıcak hali yok. Aksine benim en cok keyif aldigim expansion oldu.RL 5 man parti + discord.Surekli eglence.Hep yapicak birseyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 cakeonroof said: Mortis said: sole patiden 885+ gearli bir grup cikmaz mi ya 15 zorlayalim bu hafta cok rahat. 882 equip,45 traitli dh var, yok ediyorum m+ lari, lazim olursa durtun. tamam ben de affli warlockim ii aoem var. burst dps ii deil ama tyrannical olduu icin boss fightlari uzun suruo ve dpsim overallda ii oluo. bir de key elinde ne var yazsana bende 11 HOV var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 880 frost dk var bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 870 retardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 13 eoa var. 887 mm hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 11 eoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 hehe hic tank ve healerimiz yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 860 kusur priestim var :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mortis said: hehe hic tank ve healerimiz yok sanirim. 876 resto shaman var dedim okuman yazmanmı yok göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 15 icin az kalabilir ama deneyebilirz tank cikacak mi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 15 zorlar beni. 15e e gearlamak için daha düşük level deneyelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 878 warrior tank var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar