_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 iluvatar#2310 alliance'ta bi shadow priest bi rogue'um var. çok zorda kalırsa holy de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 discord invite plx prot tauren paladin ilvl 850 bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Para ile nasıl boost alıyoruz bi anlatın bakayım. Veya +2 key olup bende bu var gelin boostlayın sizde +key kazanın gibimi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesela +2 key'i 20k'ya boostluyorlar, +3'ü 30k'ya vs. vs. İstediğin item'ı da veriyorlar onlara düşse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 samaella said: ELAAYY YOK MU ELAAAYY biz bu danayla yapıyoruz epey alyans olarak 883 - holy paladinim ben prot da gidiyorum +10 a kadar tanklıyorum hatta hemen hemen bu şahıs da prot, en son 879 mu neydi alyans varsa dps olsa yeter modundayız, hoş arada online olup selam vermediği oluyor. ergenliğine veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Peki bu durumda teami ben kurucam ve oraya yazı olarak need boost +2 key mi yazacağım. Sonra adam gelince para işini konusucam ve bunlar team olarak mı geziyor nasıl yani hehe. Yakalamışken sorayım. Veya para ile elalemin +4üne girip item falan da alabilirim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 +2 my key yazıp listeliyorsun, yüksek ilvllı insanlar doluşuyor, para mara yok girip kesip çıkıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Jeeztro said: samaella said: ELAAYY YOK MU ELAAAYY biz bu danayla yapıyoruz epey alyans olarak 883 - holy paladinim ben prot da gidiyorum +10 a kadar tanklıyorum hatta hemen hemen bu şahıs da prot, en son 879 mu neydi alyans varsa dps olsa yeter modundayız, hoş arada online olup selam vermediği oluyor. ergenliğine veriyorum. sen bi dungeon spamlerken online liste bak emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Süpermiş peki girenleri seçme şansı neye göre oluyor yani adamın ilvlı falan çıkıyormu veya körü körüne mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 abso şöyle abi şimdi I ya basıp dungeon findera giriyorsun altta iki seçenek çıkıyor start group veya find group find group dersen başkalarının kurmuş olduğu partilere dahil oluyorsun. tepede satır var oraya filtre ekleyebiliyorsun. spesifik bir dungeon istiyorsan "eye" yaz mesela otomatik olarak aşağıya tab açılıyor oradan eye of azhara mythic+ - eoa mythic - eoa heroic - eoa normal diye. oradan seçince aşağıda hemen gruplar listelenecek. sağ tarafta ikonlar olacak hger grubun yanında işte dps ikonu var healer ikonu var tank ikonu var. orada grupta o anda ne varsa onları gösteriyor. atıyorum tanksan eğer ve tank ikonu orada hali hazzzırda varsa boşuna join diye tıklaman gerke yok. zira tank var. ona göre boş slotları görüyorsun. sen başvurunca adam senin itemlevelını, ismini ve classını görüyor. ona göre karar veriyor. haliyle itemlevelın düşükse şansın azalıyor, hele dps sen eğer daha az şansın var. haliyle en çok oynana role dps. ha diyelim grubu sen krudun, önüne menü gelecek orada seçeneklerden seçeceksin. iki tane yazı yazma alanın var. bir tanesi başlık işte EoA +2 min 860 level diyebilirsin atıyorum. diğeri de description, başvuracak adam mouse ile başvurunun üstüne gelicne dungeon finderda görebiliyor. oraya daha uzun şeyler yazabilirsin tabi. ha nedir ikon olayı olduğu için gidip de need tank/healer demene gerek yok. yukarıda dediğim gibi başvuracak adam hangi rollerden o anda grupta ne var görebiliyor. ek bilgi: friendlistinddeki veya guildinden beri bir grup kurduysa, ya da katılmış bekliyorsa en tepede gözzzükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ikonlar gerçek zamanlı specleri gösteriyor. Healer WQ yapıcam diye dps specteyse ikonu kılınç gözüküyor. ne lazım yazmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Süpermiş bu iş ya. Her seferinde farklı dungeon key veriyo ama saglık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Valthon said: ikonlar gerçek zamanlı specleri gösteriyor. Healer WQ yapıcam diye dps specteyse ikonu kılınç gözüküyor. ne lazım yazmakta fayda var. unitframede role seçebiliyorsun. istediğin speci kullan. role seçince sorun kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Bir sürü addon onları otomatik düzeltiyor, elle ayarladığım saniye aktif specime değiştiği için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 +2'de affix oluyor muydu be dün 2 tane vardı benimkiyle girdik anlamadım tam. Sandki 4ten sonra olmuyor muydu affixler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 6 da başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yok valla 8% Hp increase ve bişi daha vardı +2 de dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 + arttıkça mobların hpsi ile yaptıkları damage artıyor 2-3-4-5... diye gidiyor işte gittikçe ağırlaşıyor. haliyle verdiği itemlerin levelı da artıyor zzorlaştıkça. ama sanırım 12 den 15 e kadar aynı item levellar. yapmadm gerçi hiç o kadar yüksek +4 ve sonrasında 1 affexis geliyor +7 2. si +10 3.sü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 İşte anlamadıgım benim +2de neden 2 tane affix mi neyse o vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 fafic değil abso , her levelle artan dmg ve hp artan dmg ve hp yanında 4 - 7 - 10 sonrasında da extra affixler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ohh ok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Loot mantığı nasıl peki yani herkese 1 item düşüyor mu yoksa 5 kişi 2 item falan mı? Bir de verdiği item mesela benim için upgrade ama bana vermedi, yani gene elalemle muhatap mı olmak lazım lootu almak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Personal loot. Düşmeme ihtimali de var, açtığın chest sayısına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Peki benim +7 keyi kullanmak istiyorum direk "my key +7 need boost" mu yazmak lazım? Gelenler bişi talep etmiyor degil mi bu durumda keyi getiren ben olduğumdan dolayı. Ve party elemanlarını seçerken hangi classları öncelikle alayım ve +7 için min ilvl kaç istiyim mesela. Ben 854 Warlock'um heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar