tunch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 applev0dka said: Hakem her düşene çalıyor ya sdfsd Bu muhabbeti bi yerden hatirliyorum :D
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 hazırlık maçı kıvamı oyuncu deniyor (tolgay-inler-talisca) ama gerçek maçlarda böyle oynatmaya kalkarsa, ki konya maçı bunun varyasyonuydu, pişman olur. bir maç daha oğuzhanı tolgayın arkasında oynatırsa, hele hele böyle formsuz bir tolgayın (bu maçın taşak mode son 15 dakikası kaale alınmamalı) tolga mı fabri mi'den büyük bir mesele yaratmış olacak. tolgayın doğum günü olsa, top onun olsa ancak böyle oynanır.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 yarın güzel güzel beyaz futbol izlerim artık
oldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Marcelo tosic ikilisi ile clde bizle dalga gecerler tosic cok kotu
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Tosic çok ağır kalıyo hakikaten
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Agirligi gectim sacmaliyor cok basit calim yiyor, yanlis yerde duruyor, pas atacak adam taninda degilse sacmaliyor onundeki rakibe veriyor, yengeyle sorunu mu var nedir :)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 sorun yok. oluru bu. bonservissiz alinan orta tier anadolu takimi oyuncusu. gecen sezon bu kabul edildi saniyordum. neden hala sasiriliyor?
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Aynen yani o tandemin şuan en sağlıklı ikilisi Rhodolfo - Atınç olmalı da işte hamleli elemanımız kalmıyor. Aslında önlerinde Atiba - Gökhan ile iki ön liberoya dönersek bu ikili ile bayağı efektif olabiliriz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Caner ve GG "ortasahayı geçer geçmez orta yapayım, pas vs aramiyim" inler de "kısa pası herkes atar ben en uzağa atmalıyım" mantıklarını biraz kenara bırakırlarsa geçen yıl ki oyuna biraz daha yaklaaşabiliriz. Şu anki oyun yine ligin en iyisi olsa da geçen seneki akıcı pas trafiği yok malesef.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 şenol bu uyarıları yapar da geçen maçtan 6 farklı oyuncu ile çıktık.. toplarlanır takım şenol büyük olasılıkla galibiyet ve ya puanla başlamak istiyor salı ap ayrı maç izleriz
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Yalnız Ömer transfer edildiği yıl ki oyun beklentisini gösterdiği gibi transfer edildiği zaman ki halinin de çok üstüne koymuş. Eğer ŞG bu sene sık sık sağda kanat forvet olarak kullanırsa onu bambaşka bir oyuncuya dönüşebilir bu yaştan sonra. Olcay'ı mesela kesip yerine Caner solda Ömer sağda oynar ve Olcay'dan alabileceği her şeyi alabilir. Hazırlık döneminden beri aşırı beğeniyorum. Cidden çok üstüne koymuş. Kendi şahsi görüşüm, takımda en çok heyecan uyandıran isim Ömer bana kalırsa. Çapının çok üstünde oynuyor bu sene cidden.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 adam birde bir güzelleşmiş sanki : ) eskiye nazaran daha yakışıklı kilo falan mı aldı ne ya da uzun saç yakıştı adama
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Talisca alisamadi mi ya, sut falan cekmiyo
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Beşiktaş bu sene gecen seneki oyunu oynamayacak artik. Böyle bekler varken oynamasina gerek de yok zaten. Bolca uzun top kanat ortasi 40 metre diyagonal pas falan görürüz. Talisca ve Inler oyunun yönünü değiştirmede cok iyiler 2 bekimiz de orta konusunda god tier olduğu için dah az sıkışık kanada dönüp ordan orta kovalama plani devam edecektir. Sosali oyunda kapanan takimlar buyuk sorunken bu sistemde o kadar hisettmeyiz bu sorunu gibi geliyor.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 dreagloth said: Nası çekmiyo lan Cekse gol olurdu
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 arcane said: hazırlık maçı kıvamı oyuncu deniyor (tolgay-inler-talisca) ama gerçek maçlarda böyle oynatmaya kalkarsa, ki konya maçı bunun varyasyonuydu, pişman olur. bir maç daha oğuzhanı tolgayın arkasında oynatırsa, hele hele böyle formsuz bir tolgayın (bu maçın taşak mode son 15 dakikası kaale alınmamalı) tolga mı fabri mi'den büyük bir mesele yaratmış olacak. tolgayın doğum günü olsa, top onun olsa ancak böyle oynanır. Abi her pozisyonda 2 adam var mecburi ve çok güzel olarak lucescu dönemindeki herkes oynayacak kimse yedek değil herkes hazır olsun mantığını oturtmaya çalışıyor diye sanıyorum ve umuyorum. Futbolda hala keşfedilememis bir şey bu ve bizim takımda her pozisyonda adam zenginliğini düşünürsen cuk oturur. Lig kupa sl gidebiliriz bu şekilde.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 sosa olmadan geçen seneki oyunu istesen de oynayamazsın.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 abi geçen seneki oyun iyi güzeldi ama zor maçlar için kötü bir takım savunması vardı, türk takımları da otobüs çekip ilerideki zenciye top atarak bir nebze çözmüşlerdi bizi. yani bu sene zorunlu bir değişiklik olacaktı zaten. gg ve caner kanat sorunlarını çok iyi çözdü. talisca ve inler gibi 50 metre diagonal paslar ve şut atabilen adamlar geldi. artık daha komple bir takım olduk ve sadece üçgenlere bağlı değiliz. üçgenler yine yapılıyor elbette ancak yenilerin bu işe alışması elbet vakit alacak. rotasyonlar takım ruhunu bozmazsa bu sene çok iyi geçecek. şampiyon olursak 3 yıldız forma satışları, yeni şl payı, ffp'den kurtulma derken güzel bir ivme yakalarız.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Hızlı kısa tek pas yapan bi olcay vardı bu maçın kadrosunda, ozzy sonradan girdi. Kimsenin bepenmediği olcay, tak pasta cenki gol pozisyonua soktu hatta Cenk kaçırdı. Hani o oyundan uzaklaştıkça Olcay daha da göze batacak.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Olcayin koca mac tek olumlu hareketi. Ezdiği 10 tane hucum vardir rahat. Kanatta caner kacmisken geri pas yapmlar topu ezmeler ayagina dolastirmalar falan.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 hani sol kanatta kalecinin taa köşeye kadar açıldığı bir pozisyon vardı. olcay turbo açıp fizikle topu kurtardı içeri döndürdü. devamı olmadı. orada bir "acaba mı?" dedim. acaba eski form ve devamlılık abidesi olcay tekrar mümkün mü. malumunuz iki golu vardı bu maç öncesi. ama yok... o tereddütü yok etmesi beş dekika sürdü. oyun kanatlara, özellikle sol kanada kaydıkça olcay daha da göze batacak. gerçi kredisini geçen sezon tüketmiş olması lazımdı.
Öne çıkan mesajlar