Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

mascio

Öne çıkan mesajlar

editlemeseydin sen de böyle anlamsız kalmazdı o post orada :(

Valla saçma sapan oyuncu tercihlerini ŞG'ye soracaksınız. Rhodolfo yedek bekliyor bu takımda saçma sapan bir şekilde...

Ya da Aras'ı kendi döneminde aldılar ama kadroya bile almıyordu. Çöpten tek farkı insan süretinde olması olan Kerim'i falan sürekli kadroya alıp Aras'a şans bile tanımaması tamamen adamcılık başka bir şey değil. Başka hoca alsa bu istemese neyse, o zaman aldırmasaydın.

Gider de gider. Ama Atınç'ın yeteneklerinin oynatılmıyor diye sorgulanacak bir yanı yok. Leipzig'in burada olmasındaki en büyük etken, kadro mühendisi ve halen yöneticisi olan Ragnick benim için en değerli parçalardan biri diyordu sürekli ki geçen sene üstüne sakatlıktan döndüğünde bile çok düşmüştü.

Ben hiç dönmesini istemezdim. Çok büyük harcıyoruz adamı...
Sosyal ağlarda paylaş

adam o golü attıktan sonra futbol cahili, gereksiz hareket falan diyip dili yormanın hiçbir anlamı yok. senin kafanda kurup bile hayal edemediğin için vursaydıda atardı dediğin hareketi adam şampiyonlar ligi maçında 2 0'dan geri döndüğü maçın 3. golünü atarken yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Osmanlı bütün konsantresini Avrupa'ya vermiş belli ya, ligde inanılmaz düşükler mod olarak ama çıkıp deplasmanda Villareal yenmek ciddi anlamda muazzam bir iş, BJK'nin Napoli galibiyeti kadar değerli nitekim gözümde aynı seviyede takımlar...

Üstüne üstlük Napoli'den kağıt üstünde daha başarılı bir takım Villareal, her şeyden önce bu kupanın geçen yıl ki yarı finalisti ve kadrosunu da büyük ölçüde korudu...

AL'yi ve La Liga'yı geçtik bir de bütün Avrupa'nın en düzenli oynayan takımlarından biri, EPL de şuan Atletico ile en az gol yiyen takım halen yanılmıyorsam falan, bunlara karşı 2/2 galibiyet çıkaracaktı az daha takım.

O embesil kırmızı kartı görmeseydi belki o maç dönmezdi, şunla birlikte müthiş olurdu ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...