Stringray Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 adam aptal oldu artık 20 şut felan çekti madrid sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ronaldo'ya büyü yapmışlar galiba sdfsd o nasıl bir düşüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bayern 10 kisi kalmasaydi iyiydi ya. 2. sariyi cok kolay verdi. keske final olsaydi su karsilasma lewandowskili falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 yanlis thread sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 fofofo organizasyon süpermiş ya la canlı izlerken hiç fark edilmiyo tabi (videonun sesi çok kötü bu arada ama başka versiyonu da yok galiba youtubeda falan bulamadım) https://www.youtube.com/watch?v=xaXPWfeGBuI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 hakemler yine katletti bir maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 madrid ve barcelona'yı direk yarı finalden başlatsınlar bari ya faul olmayan pozisyonda kırmızı, iki ofsayt gol madrid'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 bence onlar kendi arasinda final oynasin her sene ayri bi kupa olarak, sampiyonlar ligine katilmasinlar. bakalim bi de yarin ne sacmaliklar gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Uefa ne severmiş şu ispanyolları arkadaş ya. Böyle baltalama görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 münihe verdiği penaltı da yalandı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 her sene yarı final veya finalde madrid derbisi mi izlicez ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 katalan teröristleri dk 1 de emek hırsızlığına başladılar hakem sallamıyor şimdilik bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ahahahah neymarın kendini atışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 fair play yapıp topu geri bile vermiyorlar lan ahahaha şikeci türk hakem olmayınca sıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ahah ne guzel cirkinlesiyor tiplerini silkelediklerim. iniesta bile cift ayak daliyor. bi rakitic var herhalde bozulmadik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Barça ile fener CL finali oynasa fener forması giyer caddeyi turların öyle nefret ediyorum bu lanet olasıca takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 evet cok guzel bir birlestiriciligi var o bakimdan. adamlarda utanma da yok. dun pique, real madride laf atmis hakemler torpil gecti diye :D ramos da durur mu yabistirmis cevabi, psg macini tekrar izleyelim diye. dun hakemler maci katletti ama iki tarafa da katletti. vidal mesela dk10'da falan atilabilirmis gormemistim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 sonuc olarak hakemler real madride de kiyak geciyosa bile en azindan oyuncular hakemi aldatmak icin bi tarafini yirtmiyo. ronaldo 2 kere yere atiyo iste kendini hakemler de yemiyo zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 avrupada en sevdigim takım barca ile ajaxtı ben bile tiksindim.Bu sene ite kaka buraya kadar geldiler ligde de bişe yaptıkları yok. Neyse hepsini kaybedecekler sonunda olan psgye oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 zuhaha messi 6-7 şutu üstten dışarı attı bjk'de olsa messi felan dinlemezdi yamyam tayfa anası bacısı kalmamıştı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 adamlar hem hucumda hem savunmada kendini paso atıyor asdasfas 11 tane burak yılmaz oynuyor sanki barça'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 barça gol bile atamadı juveye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 di mi umtiti negzel atti kendini haha cuadrado cok iyiydi bu arada. defans hattinin onemini de gormus olduk, mourinhonun lafini aklima getirdiler. bi de ceza sahasinda bombos arkadasi olmasina ragmen pas atmayanlara bakar misiniz: psg macinda di maria ilk mac higuain bu mac khedira tesaduf degildir herhalde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Juventus bu sezon "open play" gol yememis sampiyonlar liginde Cok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Monaco feci takım yalnız, Ligue 1 izlemiyorum sadece attıkları gol sayısını biliyorum da. 2x Dortmund maçını da izledim bu Mbappe, Bernardo Silva, Bakayoko falan savaş çıkarır transfer döneminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar