Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 o dediğini bile bilmiorm Aluriel said: Ne myrmidonu ne harbingeri ya. 2 tane svipul gelicek maymun edicek ondan sonra
traptorex Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 noobmusunuz ya fitleyin bi dreadnought gidin Wh ye 1,5 saatte çıkarın plexinizi
loop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Aluriel said: Drone varsa yalan olur bomberla her turlu Evet astero zıçtı ağzıma dronelarla.. Heyecana harcıyacak para biraz, o yüzden pahalı bir şey kullanayım diyorum.. Tuzak derken, özellikle avlanmaya gitmek, hotdrop falan değil, ratting yapan ishtarıma dalan svipul falan , veya ESS yi kurcalayan astero şu bu..
megetege Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 traptorex said: noobmusunuz ya fitleyin bi dreadnought gidin Wh ye 1,5 saatte çıkarın plexinizi WH lerde degisti. Eskisi gibi solo yapilmiyor ne yazikki.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 loop said: Aluriel said: Drone varsa yalan olur bomberla her turlu Evet astero zıçtı ağzıma dronelarla.. Heyecana harcıyacak para biraz, o yüzden pahalı bir şey kullanayım diyorum.. Tuzak derken, özellikle avlanmaya gitmek, hotdrop falan değil, ratting yapan ishtarıma dalan svipul falan , veya ESS yi kurcalayan astero şu bu.. Stratios yada pilgrim iyi olabilir bu istedigin is icin
traptorex Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 megetege said: traptorex said: noobmusunuz ya fitleyin bi dreadnought gidin Wh ye 1,5 saatte çıkarın plexinizi WH lerde degisti. Eskisi gibi solo yapilmiyor ne yazikki. Bakma noob dediğimi bu dediğimi bende yapamam zaten sor bi dreadnought görmüşmüyüm hiç :)
loop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 @Aluriel Evet, pilgrim falan çok uygun duruyor amacıma ve çok ta pahalı değil..
traptorex Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 İncelediğim tüm konularda subs olanlar omega klon ile oynayacak deniyor. Peki bu plex olayı ne olacak, plex tamamen ortadan kalkıp sadece subscription yapanlarmı omega oynayabilecek, eğer öyle olacaksa WoW önceden nasılsa o sisteme dönmüş olacak. Tamam plexide para ile alıyoz ama steamden ucuza alıyoduk işler iyice karışacak gibi.
megetege Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Subs = Plex. Değişen bir şey yok yani.
traptorex Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 megetege said: Subs = Plex. Değişen bir şey yok yani. Tamam, bu bilinen birşey ama plex le subs yapanların çoğu zaten oyun içi para ile plex alıyor oyun zaten bedavaydı o yönden bakılırsa değişen ne oldu; 3-4 ay plex alabilecek parayı kasmak için skillere yönelen yeni oyunculara bu 3-4 aylık periyotta para ödetmemek mi amaç? öyle ise değişen bir şey olmayacak gibi.
megetege Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Dedigin gibi plexle disaridan para vermeden oynayabiliyordun ama sonucta karsiliginda bir sey veriyosun. Yani bedava degil. Artik bedava olucak. Tabi kisitlamalar ile.
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 oyun beleş olunca benim hesapları açtım geri. nedir buradakilerde son durumlar?
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Oyun beleş sadece shuttle kullananlar için desem yalan olmaz sanırım
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 o kadar kötü değil ya alpha clone muhabbeti
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Ben shuttle ve named gemi dışında birşeye binemedim. Ama trade fln oluyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 t1 frig, dest, cruiser (navy versiyonlar da dahil) açık t1, meta ve faction/deadspace moduller de açık. t2 mod kullanamıyorsun sadece
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Beles oynama sadece yeniler icin belli dunya skill inactive.. tatsiz
megetege Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 DareJedi said: Ben shuttle ve named gemi dışında birşeye binemedim. Ama trade fln oluyor. Kendi ırkının cruiser sınıfına kadar gemilerine binebiliyosun. Sen başka ırk denemişsindir :)
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Valla 200m sp varken kendi ırkımın frigate sınıfında kısılıp kalmak da ayrı bir ironi.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 abi nesi ironi. karakterlerinden birisine bas bi plex oyna istediğini. kaldı ki pve için ayda 5-6 saat ayırabildiğin sürece beleş zaten oyun
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Bu işi yapıyor ise tekrardan ırk seçimi yaptırması gerek 13 yıl önce böyle olsa belki amarr seçmiş olacaktım. Bunu yapıyor ise bence ırk ayrımı olmamalı.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 DareJedi said: Oyun beleş sadece shuttle kullananlar için desem yalan olmaz sanırım super tanimlanmis.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 sırf hype için yapılmış gibi şu f2p olayı. Belki yeni baslayacak adamların isine yarar. T2 kullanamadıktan sonra ne anlamı kaldı. Skill de basamıyorsun adam gibi. Hani girip skill basayım sadece desen yok. Girip bari pvp yapayım desen yok. Neye hizmet ediyor o zaman bu.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 eskinin 21 gunluj trial accountu iste. Sinirsiz oldu artik 21 gun yerine Neye yaradi dersen eski oyuncu icin bi anlami yok yeni baslayacak oyunu denemek isteyecek adama faydasi var Sadece shuttle muhabbeti dogru degil bu arada.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 abicim elimdeki hic bir gemiyi kullanamiyorum free account olarak. :)
Öne çıkan mesajlar