Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 3 gün önce falan hayvana çarşafı ısırtıp oyun oynarken çarşafta kan gördüm. Vet diş değiştiriyordur dedi ama çürük de tespit etti. Dün akşam ise ağzından koku yayılmaya başladı. Çürük de bugün iltihap bağlamış gibi. Veteriner aşı cart curt diyeceği için önce size bir sorayım dedim. Ayrıca şunları belirteyim. -4 aydır aynı marka mamayı kullanıyor. -Bazen peynir harici ev yemeği, et falan vermiyoruz. -Son dönemde ödül mamalarını biraz abarttık ve vet bu nedenle olabileceğini söyledi. -Hayvanda ekstra bir durum yok. Beslenmesi, tuvaleti, uyuması, oynaması aynı. Bu da 5 dakika önce çektiğim fotoğraf. http://i.hizliresim.com/PQkAZ8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ekşimtırak bir koku. Bir kere bacağını yaralamıştı ve iltihap kapmıştı aynı onun kokusu gibi bu da. Organlarında bir sıkıntı yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Anormal bi durum yoksa 1 aya filan düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Benimkininde ağzından öyle bir koku geliyordu. Sonra apse oluştuğunu fark etti veteriner. İlk veteriner iğne yaptı. 1 hafta boyunca kullandık, geçti. Bir ay sonra tekrar aynı şey oldu. Başka veterinere götürdüm. İkinci veteriner cumayı uyutup temizledi o bölgeyi. O günden beri tekrarlamadı. Bence başka veterinere götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 masa said: İkinci veteriner cumayı uyutup ula noluyor dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ev yemeği, et vermediğinden olmuş iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Bizimkiler kuru mama dışında haftada mutlaka 3 gün az miktarda yaş mama ya da et, tavuk, balık v.s. yiyorlar yıllardır. Ağız kokuları yok (4 adet). Ömür boyu kuru mama dayatılan kediler için cidden çok üzülüyorum. Kediler çok su içmediği için arada yaş mamadan da sıvı almaları gerekiyor, ayrıca damak zevkleri çok gelişmiş olduğu için çok mutlu oluyorlar kuru mama dışında verilen mamalara. Bir de veteriner maması kullanıyoruz, hatta arada onu da çeşitlendirmeye çalışıyoruz. Geçmiş olsun bu arada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 biz bi kedimize full yaş mama verdik öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 yaş*lanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 too soon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Dişler düşmeye başladığından düzeliyor şu an. Koku da gitti. Ödül mamasını da vermiyorum uzun süredir. Demek ki ondanmış gerçekten. Yaş mama yerine de Gimcat Pate Deluxe veriyorum. İçinde 4 tane var haftada 1 tane veriyorum güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar