Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Diş Yenilenmesi ve Ağız Kokusu

Max Damage

Öne çıkan mesajlar

3 gün önce falan hayvana çarşafı ısırtıp oyun oynarken çarşafta kan gördüm. Vet diş değiştiriyordur dedi ama çürük de tespit etti. Dün akşam ise ağzından koku yayılmaya başladı. Çürük de bugün iltihap bağlamış gibi. Veteriner aşı cart curt diyeceği için önce size bir sorayım dedim.

Ayrıca şunları belirteyim.

-4 aydır aynı marka mamayı kullanıyor.
-Bazen peynir harici ev yemeği, et falan vermiyoruz.
-Son dönemde ödül mamalarını biraz abarttık ve vet bu nedenle olabileceğini söyledi.
-Hayvanda ekstra bir durum yok. Beslenmesi, tuvaleti, uyuması, oynaması aynı.

Bu da 5 dakika önce çektiğim fotoğraf.

http://i.hizliresim.com/PQkAZ8.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Benimkininde ağzından öyle bir koku geliyordu. Sonra apse oluştuğunu fark etti veteriner. İlk veteriner iğne yaptı. 1 hafta boyunca kullandık, geçti. Bir ay sonra tekrar aynı şey oldu. Başka veterinere götürdüm. İkinci veteriner cumayı uyutup temizledi o bölgeyi. O günden beri tekrarlamadı.
Bence başka veterinere götür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimkiler kuru mama dışında haftada mutlaka 3 gün az miktarda yaş mama ya da et, tavuk, balık v.s. yiyorlar yıllardır. Ağız kokuları yok (4 adet). Ömür boyu kuru mama dayatılan kediler için cidden çok üzülüyorum. Kediler çok su içmediği için arada yaş mamadan da sıvı almaları gerekiyor, ayrıca damak zevkleri çok gelişmiş olduğu için çok mutlu oluyorlar kuru mama dışında verilen mamalara. Bir de veteriner maması kullanıyoruz, hatta arada onu da çeşitlendirmeye çalışıyoruz.

Geçmiş olsun bu arada!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...