DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Xaviusda ben naptık hatırlamıyorum bile. DBM olmasa halimiz harap. :P
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Milletin uyuduğu belli olunca bitirdik zaten sdf. Healer'lar falan sızdılardı herhalde pc başında. Bir dispel için bu kadar dil dökmedim ben ömrümde lel. Geçen hafta bir tane dispel bile aksamadıydı ki bu sefer healer kadromuz daha iyiydi geçen seferkine göre. Xavius'u artık pazar günü falan keseriz. Event açıcam zaten akşam raidler için. Siz de gözünüzü seveyim statlarını falan fix'leyin öyle gelin raidlere. Noxxic'te falan stat priority'ler bayağı detaylı anlatılıyor, bir inceleyin; üzerinizde çok saçma itemlar varsa değiştirmeye çalışın. Yavaştan heroic run'lara başlayacağız; raid'de 200k'yı geçen sadece 4 dps var hala :<
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 oğlum alın lan o zaman 845 enhance şamy sdfsdg
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 deadwoll said: Siz de gözünüzü seveyim statlarını falan fix'leyin öyle gelin raidlere. Noxxic'te falan stat priority'ler bayağı detaylı anlatılıyor, bir inceleyin; üzerinizde çok saçma itemlar varsa değiştirmeye çalışın. Yavaştan heroic run'lara başlayacağız; raid'de 200k'yı geçen sadece 4 dps var hala :< Item level kasıyoz hala o yüzden levelı arttıran herşeyi giyiyoz. :( 849 oldu item level ama dps düşük. Bi de birinden alsak diğeri düşüyo critical mı gitsem versality mi iki ucu boklu değnek.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Havoc DH stat ağırlıkları: Agility [9.06] > Crit [7.56] > Versatility [6.06] > Haste [4.56] > Mastery [3.06] Abi buna göre ağırlıklı ortalama al, hangisinin ortalaması yüksekse onu tak işte. iLvL'a bakma eğer ağırlıklı ortalaması yüksekse.
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 addon var yahu hazır bu iş için https://mods.curse.com/addons/wow/pawn noxxic'de var hatta stringler sırf bu addon için; stat priority kısmında.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 stringler sıkıntılı ya ne yazık ki. kendin simlemen gerek. o da çok detaylı iş, birçok şey etkiliyor falan.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ben kafamdan çarpıyorum ya. Çarpmam kuvvetli sdf.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 aa bak üzüldüm şimdi. benim haberim yoktu Guild infoda yazmıyordu. Takvimde de bişey yoktu. Olan tarihte girdim raid yoktu. Neden böyle oldu?
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 deadwoll said: Havoc DH stat ağırlıkları: Agility [9.06] > Crit [7.56] > Versatility [6.06] > Haste [4.56] > Mastery [3.06] Abi buna göre ağırlıklı ortalama al, hangisinin ortalaması yüksekse onu tak işte. iLvL'a bakma eğer ağırlıklı ortalaması yüksekse. bu değerler bütün gear bis ise geçerli, şu andaki statlarına göre değişir bu ağırlıklar. kendin sim etmeden sonuç alamazsın net olarak
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Dynun said: aa bak üzüldüm şimdi. benim haberim yoktu Guild infoda yazmıyordu. Takvimde de bişey yoktu. Olan tarihte girdim raid yoktu. Neden böyle oldu? Ben de persembe diye konustuk saniyordum, meger carsambaya anlasmisiz cocuklarla. Bizden 6 kisi vardi sanirim. Pazar gunu Xavius + hc'ler var. 16.00da baslayacak
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ben pazar gunu gelemicem sanırım ya. o gunu hatun kaptı. belki pug'la xavius kesebilirim.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 DH sayınız çokmuş ama movement fight'ı bilen :P 852 dh havoc var benim de. çarş akşam + pazar 16:00 uygun saatler benim için, raid için yer varsa gült başvurusu yapayım :)
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Kanuni said: kestim ben valla hepsini pug ile :) Ach olamadan slmiyorlar bizde
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bıngıldak lütfen şu öm kutunu boşalt artık.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 boşalttım abi de neden buraya yazdın ki asdjıoasoojsa
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 var mı raid haftasonu? hastayım evdeyim heralde bütün haftasonu varsa gelirim net.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Heroic yapacağız. Şu an en iyi gear ve dps'e sahip 10 kişiyi alıyoruz hc'lere. Henüz ilk boss'u kesebildik keza sdf. Gear iyiyse yarın 16.00'da. Çarşamba günleri normal raid var, gelmek isteyen herkes geliyor ona :>
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Ben de katıldım guilde çok mutluyum :P
Öne çıkan mesajlar