Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Başlığı - Twisting Nether

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Milletin uyuduğu belli olunca bitirdik zaten sdf. Healer'lar falan sızdılardı herhalde pc başında. Bir dispel için bu kadar dil dökmedim ben ömrümde lel. Geçen hafta bir tane dispel bile aksamadıydı ki bu sefer healer kadromuz daha iyiydi geçen seferkine göre.

Xavius'u artık pazar günü falan keseriz. Event açıcam zaten akşam raidler için. Siz de gözünüzü seveyim statlarını falan fix'leyin öyle gelin raidlere. Noxxic'te falan stat priority'ler bayağı detaylı anlatılıyor, bir inceleyin; üzerinizde çok saçma itemlar varsa değiştirmeye çalışın. Yavaştan heroic run'lara başlayacağız; raid'de 200k'yı geçen sadece 4 dps var hala :<
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Siz de gözünüzü seveyim statlarını falan fix'leyin öyle gelin raidlere. Noxxic'te falan stat priority'ler bayağı detaylı anlatılıyor, bir inceleyin; üzerinizde çok saçma itemlar varsa değiştirmeye çalışın. Yavaştan heroic run'lara başlayacağız; raid'de 200k'yı geçen sadece 4 dps var hala :<

Item level kasıyoz hala o yüzden levelı arttıran herşeyi giyiyoz. :( 849 oldu item level ama dps düşük. Bi de birinden alsak diğeri düşüyo critical mı gitsem versality mi iki ucu boklu değnek.
Mesaj tarihi:
Havoc DH stat ağırlıkları:

Agility [9.06] > Crit [7.56] > Versatility [6.06] > Haste [4.56] > Mastery [3.06]

Abi buna göre ağırlıklı ortalama al, hangisinin ortalaması yüksekse onu tak işte. iLvL'a bakma eğer ağırlıklı ortalaması yüksekse.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Havoc DH stat ağırlıkları:

Agility [9.06] > Crit [7.56] > Versatility [6.06] > Haste [4.56] > Mastery [3.06]

Abi buna göre ağırlıklı ortalama al, hangisinin ortalaması yüksekse onu tak işte. iLvL'a bakma eğer ağırlıklı ortalaması yüksekse.

bu değerler bütün gear bis ise geçerli, şu andaki statlarına göre değişir bu ağırlıklar. kendin sim etmeden sonuç alamazsın net olarak
Mesaj tarihi:
Dynun said:

aa bak üzüldüm şimdi.
benim haberim yoktu
Guild infoda yazmıyordu.
Takvimde de bişey yoktu.
Olan tarihte girdim raid yoktu.
Neden böyle oldu?

Ben de persembe diye konustuk saniyordum, meger carsambaya anlasmisiz cocuklarla. Bizden 6 kisi vardi sanirim.

Pazar gunu Xavius + hc'ler var. 16.00da baslayacak
Mesaj tarihi:
DH sayınız çokmuş ama movement fight'ı bilen :P 852 dh havoc var benim de. çarş akşam + pazar 16:00 uygun saatler benim için, raid için yer varsa gült başvurusu yapayım :)
Mesaj tarihi:
Heroic yapacağız. Şu an en iyi gear ve dps'e sahip 10 kişiyi alıyoruz hc'lere. Henüz ilk boss'u kesebildik keza sdf. Gear iyiyse yarın 16.00'da.

Çarşamba günleri normal raid var, gelmek isteyen herkes geliyor ona :>
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...