calvaria Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Aktif olarak discord kullanilmiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 deadwoll said: Oyun içerisinden ses ederseniz ekleyelim hemen. Herkeste invite yetkisi var. Her sayfada 10 defa yazmışsındır herhalde artık bilmeyen kalmamıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ne wipe yedik myhtic'de bee. valla iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 disc heal yetse gelirim mythic'te :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Anelor said: ne wipe yedik myhtic'de bee. valla iyi geldi. Bi mythic yapacak 5 kişiyi aynı anda online yakalayabilsek wipe da yiyeceğiz de; onu bile yiyemiyoruz sdjf. BAMLIYCAM HEPİNİZİ, HEPİNİZİ BAMLIYCAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ee yaptik dun biz ama yetemedik :D 4/5 guild dps bulamadik 5.ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 valla wipe mipe komikti ben eglendim aksamlari youtube dan bpsslarin mekanikleri ogrenip casual casual mythic takilsak tadindan yenmez acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bugün de yapalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Olm söyleyesenize, isyan mı edeceksiniz? Darbe mi yapacaksınız? Ne ayaksınız öyle kendi kafanıza göre mitikler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Dragonfire said: deadwoll said: Oyun içerisinden ses ederseniz ekleyelim hemen. Herkeste invite yetkisi var. Her sayfada 10 defa yazmışsındır herhalde artık bilmeyen kalmamıştır :D aynen oynamamama rağmen ben bile biliyorum arada oynayan arkadaş olursa söylüyorum /w at herkesin invite yetkisi varmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Her sayfada yaziyorum da hala invite atayim diye beni bekleyenler var. ben guildimiz kazansin diye ugrasiyorum. Bu arada 2. Tank kim guildde? Benden baska tank oldugunu bilmiyordum sdf. Bir de haftasonu discordda falan bir toplanti yapsak iyi olacak raidler baslamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bu aksam toplanalim akalim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Ben varim full time tonk ama pazara kadar tatildeyim. Donunce artik geari falan toplayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 maçlardan sonra bu gece mythic gelirim. ama priest'ten aşırı sıkıldım her an shaman vs. boostlayabilirim asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bu gece iptalim yarin akalim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Lord Kurtholas Ravenholdt DOWN AND DIE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 ne kadar ayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Abi bu Frost Dps ne berbatmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Dargrul the Underking'i de kestik. Yabancılar çığlık çığlığa. Reset'ten önce content clear gelecek sdkşfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 DPS'te healer'ı geçtim acayip ilerlettim gameplayimi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Evlilik arifesindeyiz pek giremiyorum oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ben eldim istanbula :( artık gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Hoşgeldin sdf. Akşam event açacağım eve dönünce. Takvimlerinizi kontrol etmeyi unutmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Ya şu eski dungeonları raidleri yapalım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar