deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Alırız :> Guildde o an online olan herkes invite atabiliyor. İlla beni de beklemeniz gerekmez. Şimdiden hoş geldiniz hepiniz, yakında sesli iletişim için de discord kanalı falan ayarlarız, akşamlarımız şenlenir. Şaka maka 13-14 kişi olduk sizle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 şu pati discordda bir kanal ayarlarız xunn a söyleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 i endorse this guild https://i.gyazo.com/b786b3e0e2bab2772700e9dc75a952bf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 TN'de benim bi' shaman olacaktı lvl90 galiba. Legionu alıcam bugün, bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 alsanıza benide yavas yavas kasarım Fjorn - horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Abi guilddeki bir kamyon adamdan birine ses edin, hemen alsınlar. 20 kişi olduk bu arada; hatta yarım saat önce 10 online vardı sdfk. Hemen 110 olun da mythic dungeon dönmeye başlayalım gültcenek. Bu arada girmek isteyen dh'lar bundan böyle guild banka 10k haraç verecek. Biriken paralarla healer kiralayacağız raid'lere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 dh nin heal talenti olsa guild sadece dh lerden oluşacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 ben healer oynarım sanırım, dancın başına 5k'nıza çökerim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Sen gulttesin; oynarim da dedin. Artik sefil healersin. Herkes sahit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Abi vengeance DH damage almıyo ki napcaz healerı. sdfdsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 şu 2 discorddan birine akalaım artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Dragonfire'ın ayarladığı Discord kanalını guild info'da paylaştım, TEŞEKKÜRLER EJDERHAATEŞİ. Dungeon yaparken birbirinizi invite edin bi de olm; gelen goldlar size yol, su, elektrik olarak geri dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Madem hepiniz patisiniz, neden patilerin olduğu büyük discorda gelmiyorsunuz da grup murup yaparken birlikte eyleşmiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 pati discordda wow oynayan 2-3 kişi oluyor genelde. Zaten fark etmiyor 2 sinede giriş yapmış olsan yine iletişebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 dün 110ladım ben dh'yi aslında ufaktan şu 5manlerden başalayalım artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Ben discorddan cok anlamiyorum en son ts kullaniyordum. Dragonfire ugrasmis sagolsun. 110 olanlar gchatte aktif olsunlar; yardiralim dungeonlari. guildde yuksek ilvlli 2 kisiyiz sanirim; su an heroicleri cok rahat donuyoruz. Grup olalim, akalim. Randoma sira almadan once gchatte yazalim en kotu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 bi ara toplanıp binekti ödüldü vs. için eski achileri de yapalım asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 aslınd ahaftasonları eski dungeonları elden geçirilebilinir bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ben de gelicem ya shaman kasıyorum resto totemlerim her yeri sizin için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Aha healer, çökün :P Ya hele bi 110 olun da, rbg bile yaparız. YALNIZ DH KASMAYIN ARTIK YETER. Yoksa guildin adını Illidan'ın Fedaileri falan değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 abiler guilde giremem belki fakat bg premade falan yaparsanız +1'iniz olurum. nick: "Dregus" arms warrior okacikuce#2512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 selam, tank arkadaşları bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Lloyanda, Holy Priest Alcarondas, Destruction Warlock Horde, Targrimus#21154, Discipline Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Oyun içerisinden ses ederseniz ekleyelim hemen. Herkeste invite yetkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 mythic dungron girmeye baslasak hafiftr tatli olmaz mi :) oyun ici pek denk gelemiyoruz sanirim burdan organize olunabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar