Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Güncelleme, arkadaşımdan habersiz yazdığımdan ve gelen yorumlar doğrultusunda içeriğin kaldırılmasını rica ediyorum. Alan yetkilisi arkadaşa mesaj atıyorum. Rahatsızlık yüzünden kusura bakmayın, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 geçmiş olsun, inş bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 zaten yasak olan bir tur degil mi? umarim sahibi de ceza alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Sağol, umarım öyle olur. Zira Hugo adlı bu sevimli köpekle ben de baya vakit geçirdim. Çok üzüldüm duyunca. Daha önce ufakken kendi bir aksiyon yaşayıp birkaç ay kaybolmuştu zar zor bulunmuştu. Ama bu sefer çalmış hangi şerefsiz yaptıysa... Güncelleme: Yasak mı bilmiyorum türünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 dasaaa said: zaten yasak olan bir tur degil mi? umarim sahibi de ceza alir. beslemek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Yasak tur, evet. Kaybettim diye etrafa duyururken ters bir savciya ya da polise denk gelirseniz ceza da alirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Soyle de en azindan kopegim calindi diye polise gitmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 niye yasak acaba? fetö üyesi mi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Tehlike arz eden turler diyor 5199. kanun. Tosa diye bir sey de yasak mesela. Kanun sinirli sayida gostermiyor ama, yonetmelikde belirli olsa gerek hepsi. Hangi yonetmelik bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ben kurallarin duzgun bir sekilde uygulanmasindan yanayim. hele ki bu gibi tehlikeli, sorun yaratan turlerde. bulunup uyutulmasi iyi olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 dasaaa'ya katiliyorum toplum icin tehlike arz eden bir tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 GERGE'nin bu ara "abi bu yasadışı yalnız" post'larına çok denk geldiğimi fark ettim. tech'li konularda aşırı bilgili olduğu için (<3) işi gücü de öyle bir şeydir heralde diyordum. adam savcı çıkacak galiba. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 savci cikarsa winrari satin almayan herkesi gonderir iceriye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 AhHh Senko. Gitti 90 ların çocuklarının 99% u :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Biri öm atsa ya merak ettim neymiş bu tür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 dogo argentino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Iyi kopek ya dogo argentino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 valla arkadaşımın dogosu var, yavşak bişi. ben zarar verenini görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 1- ben de araba kazasinda olen adam tanimiyorum.. 2- iyi araba da kullaniyorum ya... demek ki emniyet kemeri falan cok sacma kesinlikle. turk dusunce yapisi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar