pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=yYjD78X1d9Q&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 şu şarkı sanırım world cup 98de de vardı yalan olmasın. ingilizce bilmeyen halimizle salak ssalak bağıra bağıra söylerdik be tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Bana da fifa 99 ya da 2000 gibi geldi world cup da olabilir bilmiyorum ama .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 98 https://www.youtube.com/watch?v=iwilfNqxoT8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 fifa road to world cup 98'de vardı da keşke remiks koymasalarmış yani eski fifayı geleceğe taşıyoruz mesajı vereceğiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 yine tırt bi oyun sanırım. içerik ne kadar iyi olursa olsun gameplay berbat olunca oynayasım gelmiyor fifayı. oyun motoru değişti ama eskisinden farkı yok gibi. oyun aşırı hızlı ve hiç gerçekçi görünmüyor. https://www.youtube.com/watch?v=UUT8xANlV2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Eskiden su tartismayi cok aptalca bulurdum da. Fifa varken pes niye oynayayim abi. Aptal bi motor. Daha seyirciyi yapamiyorlar. Saha icindeki oyun desen zaten berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 yine PES'ten daha simülasyon ama FIFA'nın en büyük sorunu FUT. Sadece hızlı adamların iş yaptığı ve deli gibi para kazandıkları, daha arcade mod olunca adamlar oyunun da simülasyon özelliklerine kasmıyorlar. Para konuşuyor, yapacak bir şey yok. PES de kurtarmaz çünkü onlar da aynı izde gidip aynı pastadan pay kapmak istiyor. Indie yapımlar çıkması lazım, ya da 2K futbol oyunu yapsın <3 ha ben bunu da alıp oynayacağım yine bir sene, genel olarak memnunum da işte daha gerçekçi olabilir her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 tartısma aptalca değil çünkü pes oynanacak durumda değil. saçma güçlü şutlar, basit çalımlar,nerden vurursan vur kaleye yönelen şutlar falan fifa simulasyon pes arcade olay direk bu, fifa'nın kötü olduğu 2005-2009 aralığı dışında pes oynanmadı zaten, o zaman pes fanı olup sonra fifa efsane 2010 ve 2011 yapınca geri dönmeyenler bir daha hiç dönmedi ama özellikle 11'den sorna her açıdan ezmeye başladı fifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Peregrin said: Eskiden su tartismayi cok aptalca bulurdum da. Fifa varken pes niye oynayayim abi. Aptal bi motor. Daha seyirciyi yapamiyorlar. Saha icindeki oyun desen zaten berbat. işte gameplay'e öncelik verince öyle olmuyor. pes daha iyi o konuda bence. pes'ten sonra fifa oynayınca aşırı yapmacık geliyor bana. tabi herkesin kendi takdiri. ben asıl fifa 18'i merakla bekliycem. frostbite ile ilk oyunu oldu bu fifa'nın zira. ikincisinin çok daha iyi olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 FIFA bu sene de PES etmedi başlıklarını hatırlıyorum ben Level dergisinde sdsafas onu bırakın da yine mexico üstünden alabiliyoruz dimi, o olay duruyor hala gerçi konsol başlığıymış bu ya pardon, PC master race sandım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 FUT ve ya Online Fifa oynamak isteyenlr icin PC en kotu secim. Her konuda master race PC de spor oyunlarında degil. Hem oyuncu sayısı az hem de hack inanılmaz fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 k1nJo said: yine tırt bi oyun sanırım. içerik ne kadar iyi olursa olsun gameplay berbat olunca oynayasım gelmiyor fifayı. oyun motoru değişti ama eskisinden farkı yok gibi. oyun aşırı hızlı ve hiç gerçekçi görünmüyor. https://www.youtube.com/watch?v=UUT8xANlV2U fifa için söylenecek en son şeyi söylemişsin. futbol oyunu = fifa. adamlar bence yapılacak en iyi futbol oyununu sunuyorlar. ha futtaki script ve para tuzağı için bir şey diyemem. o da bebeler messi bulacak diye euroları basıyorlar bassınlar. arkadaşımdan pes 16 aldım bu sene. menüsünden matchmakinge kadar ben hayatımda böyle rezil bir oyun görmedim. loading çok uzun. gameplay tek kelime ile rezalet. rezalet bile yeterli değil. ulan şimdi açıp wining eleven oynasam daha çok keyif alırdım. valla kusura bakmayın. zevk renkten de öteye gitmiş bence bu rekabet. fifa varken pes oynayan ılıktır. o neydi öyle gız. yemin ederim oynarken utandım pes 16'yı. sen mi oynuyorsun yoksa gamepad mi oynuyor. basıyorsun öyle vuruyorsun. atari oyunları daha güzel. sonuç olarak ea ağır sıçmadığı sürece her sene güncel kadrolarla bile mevcut oyunu devam ettirse yeter. yenilik yapcaz derken sıçmazlarsa sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 zevksizlik abidesi olduğunu biliyoruz zaten de bu kadar fanboy yorumu yapmasaydın keşke. gameplay'de pes kat kat daha iyi. gerçek ılıklar alışamayıp bok atıyor sanırım. UI çok umrumda değil benim. online'da fifa kat kat iyi ama. online oynayacaklar fifa ile devam edebilir. pes online'da bi şeyleri değiştirmezse bu sene herkes fifa'ya geçer zaten muhtemelen. karşıdaki herif upload açıp maçı düşürebiliyor zira. edit: fifa online oynamadım bilmiyorum durumu ama pes'te oyun içi report bile yok. mail atıcan. onu da tam istenilen şekilde atman lazım yoksa algılamıyor sistem. b.k gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Kıyas gerçekçi oynanışsa PES demek futbola hakarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 iki oyunu da kaçar saat oynadınız bi yazsanızsa dürüstçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Tek maç yaparak anlaşılan bariz farkı görebildik desek? Red anlatmış işte arcade'in önde gideni PES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 fıfa'yı değil de pes'i savunmak için faboi olmak gerek bence no offence iyiyi herkes savunur, kötüyü savunmak için gerçekten fanboy olmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 fifa daki ultimate team modu sadece manual kontroller ile olmali. o zaman ILIK gibi degil "erkek" gibi oynarsin. acin bakin youtube da fifa 16 manual kontrols diye, zaten topu topu 3-5 tane video cikiyo, onlari cekenlerde sirf action olsun diye aglaya aglaya oynuyorlar, adam 3 pas yapip kendi sahasindan cikamiyo. ardindan auto kontrollere geri donuyorlar tipi$ tipi$ tabi. sonra ne oldu, futbol oynadim. yok yeaaaa ahahahuhusdf fifa yi auto yada semi ile oynadiktan sonra arcade den farki yok. ha isteyen kasmadan oyle oynar."sansli olan" kazanir. oyun izin verirse oda tiki taka ile 100% yerini bulan paslarda gider golu atarsin, yoksa sans tersine donunce surekli adamin 5 metre onune pas atti diye aglarsin. ama kalkip da bu bir simulasyondur arkadas diyenin agzina, altin gunune giden teyze ayakkabisi ile yapistiririm. sadece pes oynayip hic fifa oynamamis 100 adama etiketini kapatip, fifa 12 ve fifa 16 yi oynatsan, yarisi hangisinin sonraki versiyon oldugunu tahmin etse valla buyuk basaridir. yok cunku o kadar. hype a kapilip aliyoz iste hepimiz. adamlar her sene fifa yapmayi birakip, 1 tane oyun yapip uzerine pack cikarip onla devam etmeliler. yemiyo sanirim gerceklige en yakin oyun tecrubesini getirip seneye kara kara lan fifa 18 de ne bok yiyecez demek sdfdsf baska oyunlardaki yapay zekalari goruyoruz, adamlari ordan cikarip gercek hayata montelesen siritmaz valla, o kadar basarili, yani potensiyel var, ama paragoz EA de onu piyasaya surcek got yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 nileppezdel said: Tek maç yaparak anlaşılan bariz farkı görebildik desek? Red anlatmış işte arcade'in önde gideni PES ben buna sadece gülerim kusura bakma :D applev0dka said: fıfa'yı değil de pes'i savunmak için faboi olmak gerek bence no offence iyiyi herkes savunur, kötüyü savunmak için gerçekten fanboy olmak gerekir. işte bir fanboy daha. abi sen önce futbol maçlarında tarafsız pozisyon yorumlayabil sonra gel başka şeyler de tartışırız. tarafsız yorumlar için gidin google'layın hangisinin gameplay'i daha çok övülmüş. tek maç atıp oyun karşılaştırmaya gelmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 pes'e tek maç bile dayanamıyorum o kadar kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 İşim gereği incelemeleri falan da takip ettim zaten. O kadar komik incelemeler var ki. Övdükleri "gameplay" öğeleri zaten arcade olan öğeler. Eleştiririyor sanıyorum bir bakıyorum "bu çok güzel olmuş" diyor falan. Sonuçta haklılar da. Kimse oyunu simülasyon olarak incelemek zorunda değil. Bu yüzden incelemelerde büyük tutarsızlıklar olabilir. Adamın 95 verdiği incelemede övdüğü noktaların hemen hepsi benim puan kıracağım noktalar oluyor çünkü spor oyunundan gerçekçilik bekliyorum. Ben zaten PES'in gameplay'i kötü demiyorum. Simülasyon olarak incelersen kötü. Arcade olarak incelersen efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 nileppezdel said: İşim gereği incelemeleri falan da takip ettim zaten. O kadar komik incelemeler var ki. Övdükleri "gameplay" öğeleri zaten arcade olan öğeler. Eleştiririyor sanıyorum bir bakıyorum "bu çok güzel olmuş" diyor falan. Sonuçta haklılar da. Kimse oyunu simülasyon olarak incelemek zorunda değil. Bu yüzden incelemelerde büyük tutarsızlıklar olabilir. Adamın 95 verdiği incelemede övdüğü noktaların hemen hepsi benim puan kıracağım noktalar oluyor çünkü spor oyunundan gerçekçilik bekliyorum. Ben zaten PES'in gameplay'i kötü demiyorum. Simülasyon olarak incelersen kötü. Arcade olarak incelersen efsane. fifanin simulasyon olduguna dair 3-5 tane arguman atarmisin ortaya? mesela c.ronaldonun gercek hayattaki depar atma hizi ile oyundaki ile bire bir ayni mi? 15 dakikalik maclarin gercek hayattaki 90 dakikalik maclara oranla cogu zaman daha gollu gecmesi mi simulasyon? veya gercek hayatta olsa ayagi kirilacak yada 3 ay sakat kalacak oyuncunun oyun uzerinde aldigi darbeden sonra kosarak oyuna devam etmesi mi? kalecilerin surekli son adami dusurup sari yemesi mi ya da kaleciye direk kayan adamin da ayni sekilde sari ile gecistirilmesi mi? sacma sapan glitchlerde defansin surekli birbirine carpmasi mi? simulasyon kavramini biraz yanlis anlamissin sanirim sen. flight simulator mesela adina yakisir, gercek bir simulasyondur her ince ayrintisina kadar. hos icinde AI ogeleri bulundurmuyor ama simulasyon denince kafanda canlanmasi gerekeni gostermek istedim. fifa da ne var? az once saydiklarim gibi ayrintilarin 10 da 1 ini oyuna ekleseler kimse oynamaz zaten bu oyunu. fifa/pes ikside arcade. gerceklige/simulasyona en fazla yakinlasabilecegini alan herseyi manual yapip oynamak, ondada kimsenin poposu yemiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 @nileppezdel ne arcade'i ya lol. hangi öğelerden bahsediyorsun bilmiyorum. ama övülen şeyler; passing, shooting, defending vs. bunlar mı arcade öğe? pes çok daha realistic fifa'ya göre. bak mesela fifa'yı öven bi review WHY FIFA 16 IS BETTER THAN PES 16 http://www.gq-magazine.co.uk/article/fifa-16-review-vs-pes-16 şuraya bak taşak geçer gibi puan vermiş bi de pes daha realistic diye The Playability PES: 8/10 FIFA: 10/10 This is PES' major flaw. As unlike Fifa you won't find yourself frittering away hours sitting in your underpants staring at a screen while the sunrise creeps into your living room. PES is a game that can only be played for a few matches at a time, the controls are difficult to master and the game offers little in the way of excitement due to its slow build-up and more realistic gameplay. This repetitiveness means games can finish 0-0, which is fine in real life, but when you're playing a video game you want excitement, and most importantly - loads and loads of goals. PES also requires the user to think about how they want their team to play, you have to develop a sense of balance through picking the right amount of playmakers, pacey wingers and strong defensive players. This gives the game a level of realism akin to Football Manager, as during Master League (PES' equivalent to Fifa's Career Mode) you have to pick players based on their ability to fit into your team and what they can bring to in terms of balance. Fifa, however, has nailed playability. Happily sitting between simulator and arcade classic, the temptation to press rematch is massive. The gameplay is quicker than its counterpart, and is also a hell of a lot more fun. The goals are more spectacular and the chance to get forward without having to passes thousands of time before reaching the box is significantly greater. When it comes to finding balance in your team it's still very important, and picking a well rounded team should still be a priority, but you don't have to give it as much thought as you do in PES, which makes the game more fun and users more likely to play more matches. Fifa 16 also comes as a more complete package than its counterpart. The inclusion of nice little details like unforced errors (expect the goalkeeper to occasionally flap at crosses like an early-days De Gea), vanishing spray, and of course the return of Online Seasons, Be a Pro, Ultimate Team, and Career Mode, make it a much more exciting game than PES. niye çünkü pes daha realistic ama fifa daha hızlı ve daha eğlenceli fifaya puanım 10 kanka. he oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Simülasyon derken "oyun" olmaktan çıkmasından bahsetmiyorum ki. Flight Simulator dediğine zaten oyun demek zor. O gerçekten simülasyon. Ama simülasyon "oyunu" dediğimiz şeylerde illa ki fedakarlıklar yapılacak gerçekçilikten. 0-0 biten çok maç da oluyor. Oynayan iki taraf da defansta kötü hücumda iyiyse 6-4 de biter çünkü oyun bu. Senin girdinle olan oluyor. Olay senin girdinin ne kadar etkili olduğu, top ve futbolcu fiziğinin ne kadar isabetli çalıştığı vs. Bug yok değil, tabii ki var. Ancak FIFA bu konularda bence hala çok daha önde. Neyse uzamasına gerek yok tabii ki herkes istediğini düşünmekte özgür, ama FIFA başlığında bu oyunla ilgili konuşulması daha isabetli olacaktır. PES 2017 başlığı da vardır ya da açılır, dilerim orada da kimse gelip FIFA oynayın demez. Herkes kendi sevdiği oyun hakkında bilgi, fikir ve içerik alışverişi yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar