Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

hoff neler neler dönmüş. heyecanla okudum.

sadece şeyi anlamadım, noldu şimdi birbirinizin özellerini patlattınız, atmıklar havada uçuştu, o onun annesini öteki ötekinin annesini aradı falan, ikiniz de birbirinizin karakterlerinin epey bi low olduğuna kanaat getirdiniz, biriniz diğerinin ruh hastası olduğunu ve çok tehlikeli olduğunu, diğeriniz de ötekinin bro diyip arkadan vuran bir hain olduğunu söyledi. sonra da aniden özürler kabul edildi ve noldu barıştınız mı şimdi?

birbirinize söylediğiniz ve "düşündüğünüz" şeyler yok muydu aslında? nasıl bi plot twistsiniz olum?

Sahtelikten falan bahseden adamların alenen yaşadığı master degree sahteliğe gel. İnsan replikası mübarek.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Arada İsveç e bağlayanlar olmuş. Ne mahkemesi ne hakimi abi. Hakim yok zaten kalmadı, olanlar da binlerce kişiyi yargılıyor, milletin götünde ayı bağırıyor. Normalde de kimse umursamaz böyle birşeyi zaten.

Onun dışında olay eklemek değil ekleyip üstüne kötülemek yalan iftira atmak şeklinde denmis. Noyan direk kızıp dur şunu sözlüsunden ayırıp kendim ayarlayim diye gayet leş bi girişimde bulunmuş. Başına gelen herşeyi hakediyor kimse kalkıp çocuğa etik ahlak demesin şimdi. Bu durumda ben sınanin deşifre rezil etmesini çok yerinde buldum. Sinan bizimlasın.

bu senin leşliğin imam. kafamda canlandırmaya çalışşam kızın yüzü bile aklıma gelmiyor. Ne yazdığım da burada açık leş kargacılığın luzumu yok. Uyucam şimdi bile diyip konuyu kapatıyordum da annemin telefonla aranma ihtimaline karşı arayıp aramayacağına emin olmak istedim. neyse sen ne anlarsın ki sana niye anlatıyorum ki çarpık zihinli.

Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Simdi okudum ben SS'leri.

Nasi tiplersiniz lan siz? Noyanin ne oldugu bastan beri bariz de, SS'leri koyan da geri kalmayip sonra utanmadan getirmis koymus sunlari.

Dyna bakcak topige diye bekliyorum ama karar bana kalicaksa sonuc belli;

http://imgim.com/ekranresmi2015-09-07013752.png

Tamam benim rengim belli de biraz da kendi renginize baksanız. Paticikte uzak durmamın sebebi alçtığım her topiğin 40 dakika bile durmadan kitlenmesi ve mesajlarımın keyfi olarak silinmesi de... Gece hakkımda açılan , özel hayatım ifşa edilen , onlarca safya goygoy yapılan topiğe girip goygoyunu yapıp sonra bu adamlar nasıl adamlar belli ya diyebiliyorsun..

Lütfen moderasyon suistimalinin dozunu tadında tutalım. Alaya , aşağılamaya , makaranıza , kukarınıza okeyim artık alıştım da özel hayatımıbn böyle deşifre edilip saaatlerce açık durmasına şakşpak tutman biraz abartı kaçmıyor mu di ? Savunması ve mazereti olmayan bir suistimal yapıyorsun ve burada bu gladyatör savaşlarını kolezyumdaki özel locasından izleyen şımarık romalı prensler gibi aristokrak goygoy yapıyorsun...

Kaç tane forum kuralı var bu topikte bunu anlaman için Dynamic'e mi güvercin yollaman lazım ? Özel hayat işfası , 1llegal madde konusu , direk bir bireyin hedef gösterilmesi .. v.s v.s.

Koskocaman adamlarız yani skk'da sıraya girsem bu kadar basit bir işlemden çok daha fazlası öğle mesaisine kalmadan hallolurdu... Madem benim açtığım herşeyi silip kitliyorsunuz , başkalarısının hakkımda atıp tuttuklarına da aynı hassasiyeti gösterin lütfen.

Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Merhaba,

3 kurus etmeyen insanlara methiyeler düzup siklemeye devam edin lutfen

Oğğ forumun duygusal ağlak burcu erkeği de geldi. ayda üçkez bakıyorum foruma kim ne atıp tutuyor diye başka birşeyim yok. Sen de her fırsatta serzenişlerini esirgemiyorsun.

ikinci bir paticik buluşmasına ne dersin ? Bu sefer mıy mıy "ama nöyanle niye ilgileniyorsünüz hani hepimiz sövmiyödük" diye ağlayarak giderken kapıya kadar sana eşlik ederim...

Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Tamam benim rengim belli de biraz da kendi renginize baksanız. Paticikte uzak durmamın sebebi alçtığım her topiğin 40 dakika bile durmadan kitlenmesi ve mesajlarımın keyfi olarak silinmesi de... Gece hakkımda açılan , özel hayatım ifşa edilen , onlarca safya goygoy yapılan topiğe girip goygoyunu yapıp sonra bu adamlar nasıl adamlar belli ya diyebiliyorsun..

Lütfen moderasyon suistimalinin dozunu tadında tutalım. Alaya , aşağılamaya , makaranıza , kukarınıza okeyim artık alıştım da özel hayatımıbn böyle deşifre edilip saaatlerce açık durmasına şakşpak tutman biraz abartı kaçmıyor mu di ? Savunması ve mazereti olmayan bir suistimal yapıyorsun ve burada bu gladyatör savaşlarını kolezyumdaki özel locasından izleyen şımarık romalı prensler gibi aristokrak goygoy yapıyorsun...

Kaç tane forum kuralı var bu topikte bunu anlaman için Dynamic'e mi güvercin yollaman lazım ? Özel hayat işfası , 1llegal madde konusu , direk bir bireyin hedef gösterilmesi .. v.s v.s.

Koskocaman adamlarız yani skk'da sıraya girsem bu kadar basit bir işlemden çok daha fazlası öğle mesaisine kalmadan hallolurdu... Madem benim açtığım herşeyi silip kitliyorsunuz , başkalarısının hakkımda atıp tuttuklarına da aynı hassasiyeti gösterin lütfen.

bu konuda noyan cidden haklı.

tartışmada da iki tarafta haksız
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...