feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 abi kusura bakmayın ama noyan bi noktada haklı. çok ileri gidilmiş, ssleri gördüm ilgimi dahi çekmedi. çünkü 2 kişi arasında yapılan erkek muhabbeti. ve bunun çocukça bir sebepten dolayı sadece forum üyelerine değil, google'dan rastgele bir keyword ile buraya uğrayacak bir adama da ifşa edilmiş olması gerçekten ilkokul tier. sinan bizımla değilsin. leş leş şeyler bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyancımızınız inccimisiniz diye anket mi açsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 abi sen adamın anasını nie katıyosunki olaya ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ya kız arkadaşını eklese nolacak ayrıca. sen kız arkadaşına güvenmiyor musun abi. velev ki noyan manitana sarktı, senin kız arkadaşın çizgisini koruyamayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 feverfeverray said: abi kusura bakmayın ama noyan bi noktada haklı. çok ileri gidilmiş, ssleri gördüm ilgimi dahi çekmedi. çünkü 2 kişi arasında yapılan erkek muhabbeti. ve bunun çocukça bir sebepten dolayı sadece forum üyelerine değil, google'dan rastgele bir keyword ile buraya uğrayacak bir adama da ifşa edilmiş olması gerçekten ilkokul tier. sinan bizımla değilsin. leş leş şeyler bu ne lan Abi cocukca mi ? Gece 4te sozlunu ekleyip seni blocklayip seni ona kotulese yalanlar soylese hosuna gider mi ? Misafir ettim diyo bide utanmadan lan bara ben goturdum birasini yemegini yol parasini odedim ac sefil diye Masum cocugu oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 sinan elindeki klavyeyi sakince yere bırak ve SÖZLÜNÜN yanına git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 incdarkness said: Misafir ettim diyo bide utanmadan lan bara ben goturdum birasini yemegini yol parasini odedim ac sefil diye Şu ayıp oldu bana göre ne kadar kavga etsende böyle şeylerin konuşulması etik ve hoş değil.Bence daha fazla yazma çünkü sinirin yüzünden düşünmeden yazmaya başladın Edit:Kavganında bir usulü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Filme giriyoruz biz sozlumle iyi forumlar herkese En deger verdigime zarar vermeye kalkani en deger verdigi yerden saldiririm edit bu Hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 masum çocuğu oynayıp oynamaması bana bir etki yaratmıyor. noyan'a karşı tamamen nötrüm. kalbim titremiyor yani. ben sana kızıyorum. ne yapmış olursa olsun, senin şu yaptığının zararı tamamen sana. "yemeğini fln ödedim aç sefil diye" napıyosun abi, bi oku şu yazdıklarını litfen. yarın öbür gün paran olmaz sinan, aynı kıyağı sana yapmış bir tanıdığın çıkar aynısını falan söyler ortalıkta. çok üzülürsün biliyo musun, koyar insana çünkü. daha da yazmıcam, sözlünün yerinde olsam ağzına vurmuştum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 inc ergenlikte cigir acmis resmen ilkokul ogretmenini arayip sikayet etmedigi kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Freud tartismasini cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Mahkeme gidilirse kimin suclu cikacagi belli zaten. Bu konuyu acan adamin yaptigi haberlesmenin gizliligini ihlal sucu, 2-6 yil hapis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 çillinin profil linki kaçıncı sayfada bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bak hem duygusal olarak sarsılmışken hem de özür dilemeye çalıştım beceremedim. Çünkü benim için yerin ayrıydı ve bu konuda şuan ciddi bir güven suistimali sorunu yaşıyorum saçmaladığım için kusura bakma. Tekrar ediyorum o halde Sinan özür dilerim. Hayallerim ve ideallerim var başarmak istediğim ve bu kadar gereksiz bir Freud tartışmasından olayın bu kadar saçma bir hale gelmesinde yaptığım tüm hatalardan dolayı gerçekten özür dilerim. Sadece seninle değil bir sürü insanla saçma sapan atışmalar yaşarken seninle de böyle bir olayın olmasını hiç istemezdim.. Kız arkadaşın da ilk mesaj geldiğinde de sadece niyetimin bağlantıda kalmak olduğunu söyleyip seni sevdiğimi iki defa belirttim.. Lakin sen konuşmaya sert bir şekilde dalınca bende agroya bağladım ve pislikçe sert konuşmaya başladım. Bu da benim hala daha törpüleyemediğim hoşlanmadığım yönlerimden biri. Söylediğim şeyler de yalan uydurmak değil , senin arkadaş listende bulunan benim çok yakından tanıdığım insanların sen de neden ekli olduğuna dair bir göndermeydi.. Hani madem bu kadar hassassın neden beninm flirtlerim sen de ekli diye bir iğneleme yapmak istedim o kadar .. Yani kafamdan yalan uydurmadım ama o kişilerin kim olduğunu sorduğun da söylemek istemedim o kişilerin bana duyduğu hislerin tekrar böyle bir tartışmada gün yüzüne kabarmasın diye.. Sinan gerçekten çok özür dilerim ve kimsenin de daha fazla keyfi kaçmasın istediğim için sen tatmin olana kadar da özür dlemeye devam edebilirim ve bunu içtenlikle söylüyorum. Anneni de aramadım ve sana sordum annen mi avukat mı diye.. Ki annen de çok anlayışlı bir insan olduğunu düşünüyorum ve onunla konuşmamdaki niyet seni kötülemek ve onu üzmek değil , senin aşırı kontrolden çıkıp ikimizin arasındaki tartışmayı öncelikle 3-4 kişiyi daha deşifre edip google arama motorlarında çıkan bir forumdaki herkese deşifre etmenin hoş birşey olmadığını ve bunun diğer insanların canını senin farkında olduğundan çok daha fazla sıkacağını belirtmekti.. İnan bana ne biçim pislik tiplerle uğraşmak zorunda kalıyorum şu hayatta ve yeteri kadar öfke doluyum. Ama seninle bir sorunum bile yokken bu tartışmayı egosantrik bir şova dönüştürmen ve ısrarla en başıbnda facebookta bile ettiğim özürleri kabul etmeyip burada hala daha uzatıp ve hala da özürlerimi kabul etmemen eline ne geçiriyor lütfen biraz düşün... Ben hatalarımı çok net görüyorum ve bunların hepsi için özür dileyip mea culpa diyorum. Lütfen şu resimleri , ve diğer tüm içerikleri artık ortadan kaldıralım... Bana verdiğin dersler için de çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca kullanacağım. Birde kız arkadaşına dair hiç bir kötü niyetim yokken burada bir sürü mahalle dedikoducusu tier adam onun ve benim hakkımda sanki aramızda saçma sapan özel dialoglar geçmişçesine saçmalıyor.. Neden bu adamlara karşı hiç bir rahatsızlık duymuyorsun, tepki bile vermiyorsun ve hala daha özürlerimi kabul etmiyorsun ? Gerçekten özür dilerim sinan bir daha aramızda böyle olaylar yaşanmayacak. Daha fazla insanı da burada kız arkadaşın ve bizim hakkımızda konuşturma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Hayır abi kankayken aran iyiyken her türlü boku beraber yiyosun sonra bi kavga edince o yaptığınız şeyleri karşı tarafa kullanmaya çalışıyon komik yani. Konuda noyanın haklı olduğu ortaya çıktı ayrıca sevgilinde eklediğini görünce neden kabul edip muhabbete giriyo o da bassın engeli adam zorla yazdırmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Valvyn said: Hayır abi kankayken aran iyiyken her türlü boku beraber yiyosun sonra bi kavga edince o yaptığınız şeyleri karşı tarafa kullanmaya çalışıyon komik yani. Konuda noyanın haklı olduğu ortaya çıktı ayrıca sevgilinde eklediğini görünce neden kabul edip muhabbete giriyo o da bassın engeli adam zorla yazdırmadı ya. + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Valvyn said: Hayır abi kankayken aran iyiyken her türlü boku beraber yiyosun sonra bi kavga edince o yaptığınız şeyleri karşı tarafa kullanmaya çalışıyon komik yani. Konuda noyanın haklı olduğu ortaya çıktı ayrıca sevgilinde eklediğini görünce neden kabul edip muhabbete giriyo o da bassın engeli adam zorla yazdırmadı ya. Ben sor dedim ne istiyo diye Ayrica noyan o senin friend listte ekli olan kisilerin cogunu facebook gruptan yada orta okuldan taniyorum Sen cirkeflestikten sonra yalanla ki hala yalan ben senden eklemedim hicbirini senden once taniypdum hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Filmden cikinca silerim o facebook hesabini Ozrun kabul edildi onun disinda Ve sakin ama sakin cevremdekilere bir daha bulasmayi deneme Ben kavgada kural tanimam Ama dostlarimlada asla ciddi kavga etmem rezil etmem Ali saittir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 @inc https://www.youtube.com/watch?v=wTrNOtLpTYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bu yaptiginin cezasi 2-6 yil abi, bu andan sonra silmen bir seyi degistirmiyor, burada herkes okuyup ogrendikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 gerge sakin biraz inc noyanın lisansını almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 incdarkness mesajlari Hedehodohedehodo SOZLUM VAR Blablablablabla SOZLU DEDIM SOZLU Assafsehushsvhsisgshe MANITAM VAR MANITAM DISI FEMALE Bu ne lan dramanin bile bir seviyesi olur. Iki gun once kari kiz muhabbeti yapan adamlar simdi ergenlikten cocukluga demote olmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Arada İsveç e bağlayanlar olmuş. Ne mahkemesi ne hakimi abi. Hakim yok zaten kalmadı, olanlar da binlerce kişiyi yargılıyor, milletin götünde ayı bağırıyor. Normalde de kimse umursamaz böyle birşeyi zaten. Onun dışında olay eklemek değil ekleyip üstüne kötülemek yalan iftira atmak şeklinde denmis. Noyan direk kızıp dur şunu sözlüsunden ayırıp kendim ayarlayim diye gayet leş bi girişimde bulunmuş. Başına gelen herşeyi hakediyor kimse kalkıp çocuğa etik ahlak demesin şimdi. Bu durumda ben sınanin deşifre rezil etmesini çok yerinde buldum. Sinan bizimlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 @inc aleni suc isliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ben kavgada kural tanimam Şuna dikkat et de her zaman karşına noyan gibi tipler çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar