bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bayramda istanbul - bodrum, bodrum - istanbul yapacağız kiralık araçla. aşağı yukarı ne kadar yakıta veririz bu mesafede? vardır sürekli gidip gelen türkbükü erkekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ha bi de yurt içi araç kiralama nereyi önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 arabaya göre değişir bu konu ya. ne olacak dizel mi benzinli mi, mustang mi ford fiesta mı gibi afasdsa edit: ayrıca bayramda oralara arabayla gitmenizi de pek önermem tabi de, o kısmı düşünmüşsünüzdür eminim. hani arabayla gidelim orda da takılırız diyorsanız epey yorulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 hem dizel hem benzinli için yuvarlak bir şey sallayın, araç daha belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 orada gezmesiyle ortalama 600 gider diye düşünüyorum ben. kassan düşer tabi bayağı da, ben sevmiyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 erken gidip, erken dönücez ya. yine sıkıntı olur mu? 9 cuma gideriz diye şey ettik, çarşamba döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 705 km imis..bunu en az 750 de..gezip tozacaksin 1000 e tamamla.. sehir ici de yapacaksiniz sehir disi da.. benzinli ortalama 8-9 yakar..80 90 litre dizel 4-5 litre..100 km de..40 50 litre benzin 4.47 357 402 dizel 3.83 153 191 tl.. hesap yanlis da olabilir..cok kaba hesaplar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Biz blablayla marmarise 60a gitmiştik, hadi bayram vakti 70 liradan iki kişi alsanız osmangazi köprüsünü kullanırsınız giderken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 450-500 yakarsin gibime geliyor. bi de izmire ucakla ulasip, izmirden arac kiralayip bodruma oyle gecebilirsiniz. donuste de ayni sekilde arabayi izmirde birakirsiniz. hatta ADB'de sixt, garenta falan var cok ucuza arac kiraliyolar full kaskolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 uçak biletleri uçmuştur ya bayram için, tatil kadar gidiş geliş biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 düzgün firmalara bakın abi, bide zaten indirim oluyor adiosa falan fıstık avis budget garenta falan bunlar opsiyonlar. Araç dizel olsun uzun yol yapcaksınız. Eğer boş yer kaldıysa feribotları kullanmanızı tavsiye ederim, Ek olarak, trafiğe bağlı olaraktan izmir üzerinden gitmek zorunda değilsiniz. Gerçi artık köprü falan var çok rahatlamış olsa gerek o taraf, ama izmirde sıkışacak manisa rampası sonrası. kütahya afyon denizli aydın milas bodrum yapılabilir. Aklınızda bulunsun. Hatta izmirden gitsen bile bafa yolu yerine aydın milas tercih edilebilir. Ayrı bir opsiyonda ( bodrum biletlerinin pahalı oldugunu varsayıyorum ) dalamana inilip ordan araç kiralanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 istanbul içi ofisleri hep kapalı o tarihlerde anlamadım ya. sadece hava limanı veya saçma sapan lokasyonlardan pick up yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Araba işini hemen halledin ama, kalmayacaktır çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 turkcell pro club ın %25 indirimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 2.5 3 depo gider işte gexzmesiyle felan dizel araçla benzinlikyle 4 depo 150 tl den dizel doluyo yaklaşık 450 civarı gider benzinliyle 800 1000 aralığında gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 yalan oldu gibi ya, 1 kişi yatınca 3 e düştü rakam. neyse eyvallah yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar