Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilegimi burktum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olmadigi kabahat. Su ulkede rugby futbol kadar ilgi gorse muhtemelen tum national cuplari gotururuz. Tam guresci millet sporu. Hatta bence insanlar onyargisiz yaklasip kurallarini ogrenip izleseler direk asik olacaklar.
Mesaj tarihi:
Bayram sonuna kadar kapattım ben spor salonu defterini. 10dk yürüdüğüm zaman tüm gün ağrıyor ayağım. Squatı geçtim ayakkabı bağlamak için eğildiğimde bile sızlıyor. Meh.
Mesaj tarihi:
abi özele mi gittin?
bende ağır bi burkulma vakası geçirmiştim ayağım 1 ay alçıya alınmıştı. burkulma diyip geçme. Alçıya almadılarsa bile güzelce sar zorlama.. uzun süre kontrolü elden bırakma. yüksek topuklu giymeyi de unut.
Mesaj tarihi:
Özele gittim, röntgen vs. baktı doktor. Sarma, terlik giyme, yüklenme vs. saydırdı bayağı.

Benim eşekliğim yatmadım adam gibi. Ayakta çok kaldım, ağrıtıyor o da haliyle.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Btw şimdi doktordan geldim, doku zedelenmesi mi ne bok püsür bir şey varmış. 1 hafta istirahat verdi; terlik giyme, ayağına kompress yap, ani hareketler yapma, üstüne çok yüklenme, ayaktayken ağırlığını iki ayağına eşit ver falan diye saydı. Bir de 3 tane ilaç verdi; eczacıya gittim, hepsi ağrı kesici vs.ymiş almadım onları da.

Bölüm başkanıyla konuştum, evden çalışacağım bu hafta.

Negzel 60kg'yi geçecektim bu hafta squatta. İçimde patladı :(

cok buyuk ihtimalle o almadigin ilaclar safi agri kesici degildir, sisiklik indiricidir. almayarak anca tedavi surecini uzatirsin :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ayaktayken elime dumbell bile alsam ağrıyor. Net sıçtım ya. Squat yapamadım bile, sırtımda barbell'la çömelince ağrı girdi direk bırakmak zorunda kaldım.

Ne güzel alışmıştım spor yapmaya, düzenimi kurmuştum. Çok ağır yalan oldum sanırım.
  • Yeni Oluştur...