marksman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 50 ye baglamissindir sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Yok lan sok oldum ben de saf gibi ucretsiz sahiplenicem diye bakarken, ucretsiz gotumuzu verdigimizle kalacaktik sdfg Hayvana para vermiyorum ben ya sucan 6 kedim 2 kopegim oldu 1 kopek haric hepsi sokak hayvani iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senin şu sokak köpeği ne oldu yeni gelen, hani her an seninle olmak isteyen, kedileri oyun amaçlı taciz eden, swsh? https://forum.paticik.com/read.php?22,8439898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Onun sahibi cikti geldi sdfg 5km oteden gelmis hayvan. Sonra 1-2 kere daha geldi kacip, acayip guzel akilli bi hayvan. Sahibi cikmasa mike mike bakacaktim, kedilere zorla alistiracaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 sevindim, niye kaçtı ki maymun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Şöyle hayvan satan insanları gördükçe aklıma tek şey geliyor inşallah günün birinde çocuğunuz olur da satmak zorunda kalırsınız ya da zoraki elinizden alınır sonra başkasına satılır o da bakamayıp sokağa atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 benim de bu ölümüne hayvanseverleri görünce aklıma üstüne zemzem atılmış bronz cehape kadın kolları teyzeleri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Hayvan sevmeyen insanı zaten sevemez. Unutmayalım ki insan da bir hayvan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hayvanları seviyorum elbette de, hayvanseverleri sevmiyorum. ben neyi sevebilirim şimdii bir karar verip bana bildirir misiniz, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 başkası cevap vermesin, biliyorum çok gelişine vurulabilecek bir soru vjksnömfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 O dediğinde sıkıntı yok o şahsi görüşün sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 idilik said: sevindim, niye kaçtı ki maymun? Sahibi komsusuna emanet edip amerikaya gitmis bi hafta. Bu da sikilmis heralde yardirmis komsunun pointerlariyla birlikte. 3 kopekten biri bizi bulmus nasilsa, diger imisini gormedim ama onlar da geri donmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 abartıyorsunuz, facebooktan kaçma sebebimsiniz, her paylaşımı gözü çıkmış kedi köpek olan nekrofil hayvansevicilerden gına geldi. yardım edin hayvancağızlara, edelim de, feministlerin versiyonu oldunuz valahi. oh rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Grego, boş konuşuyorsun. Facebook'ta her paylaşımı kedi-köpek olan ayrı, ismi Paticik olan forumda "2 tane kedi geliyor, kaça okuturum?" diye Pazar Alanı'na konu açana tepki gösteren ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 poor sportsmanship abi /votekick Oymanq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 E çok normal değil, çok abes de değil. Tayvanlı bakire satıyormuş gibi haç yakmanız daha boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Tayvanlı bakire satmaktan farklı düşünülmemesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Nereye vuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Facebook paylaşım olayında sana hak veriyorum ben de haz etmiyorum o paylaşımlardan hatta genelde facebook'a şikayet ediyorum. Ama hayvan satanlara karşı ayrı bir ireti duyuyorum ve her platformda da karşı çıkıyorum. Bildiğin pezevenklik oluyor bu yapılan davranış. Zoruna giden varsa satmasın olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 sevgili dare, yapılanı haklı kılıyor gibi bir görüşüm yok ama, petshop lar nedir, hayvan güzel bir bakım ve hayat kalitesine sahip olacaksa, satmak küçük bir pürüzden öteye gitmese gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Keşke pet shop bu hayvana iyi yer lazım güzel baksınlar yeter diye düşünüp o işi yapıyor olsa başımla beraber. Bir yere varılabilecek bir konu değil bu pek nasıl ki dünyada genel evler kapanmıyor, fahişelik gerek ulu orta gerek gizli gizli yapılıyor hayvan satışı da aynı bok aslında. Ama özgür şekilde tepki gösterebilmek de bizim doğamızda olan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 DareJedi said: Şöyle hayvan satan insanları gördükçe aklıma tek şey geliyor inşallah günün birinde çocuğunuz olur da satmak zorunda kalırsınız ya da zoraki elinizden alınır sonra başkasına satılır o da bakamayıp sokağa atar. Yuh. Bu nedir asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Beddua inşallah da tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Burasi pozitivist forum. Tanrici Kitapci yok Sksen tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar