persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bunu da 1 hafta kadar kullandım ama kablosuz tercih ettiğim için bunu kenara attım o yüzden sıfırdan farksız. Zaten ürünü gördüğünüzde kendiniz karar verirsiniz. Tüm özellikleri sayfasında mevcut: http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g633-7-1-surround-sound-gaming-headset https://i.ytimg.com/vi/jxl3zZvoZy8/maxresdefault.jpg 400tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 g933 bulsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 olsa ben kullanıcam işte kablosuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Pufudukları deri gibi mi kumaş gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 kumaş, ama böle hafif sertimsi kaliteli kumaş. rahat hissettiriyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Hah iyi. Benim 930un derisi paramparça oldu :/ Hoş kumaş da yırtılıyor diye okudum bir sürü yerde ama bir sürü yenilik yaptılar onu da çözmüşlerdir herhalde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bi de affına sığınarak sorucam, zengin misin kullanmayacağın şeyleri denemeden felan alıyorsun shhdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 1 hafta kullandıysan sıfırdan farksız değildir ayrıca direkt sıfırını alırsan daha ucuza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 1 hafta kullandıysam 7/24 kafada kulaklıkla gezmedim, toplamda 3-4 saat falan kullanmışımdır ve evet sıfırdan farksız oluyor, sen nasıl kullanıyosun bilmiyorum. amazon'dan dolar fiyatına bakıp sıfırı daha ucuza geliyor da demeyin artık şu konularda. geliyorsa git at, gümrükte buluşursunuz amazon drone'uyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ne alakası var? 99 dolar olan gelmiyor trye ama 135 dolara olan shippingi ve gümrük vergisi dahil 145 dolara yani 430 tl ye geliyor. Drone falan bağıntısını anlamadım. Hiç birşey de gümrükte takılmıyor. Donanımhaber mi burası amazonu bilmeyelim. Ha banane istersen 550 tlye sat ama böyle anlamsız birşey yazınca cevap vermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 baltayı tanklicam diye amazon'a bok atmak olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Gidin Amazon'dan alın abi, satıcı da kendi söylemiş zaten. Konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 persephone5 said: 1 hafta kullandıysam 7/24 kafada kulaklıkla gezmedim, toplamda 3-4 saat falan kullanmışımdır ve evet sıfırdan farksız oluyor, sen nasıl kullanıyosun bilmiyorum. amazon'dan dolar fiyatına bakıp sıfırı daha ucuza geliyor da demeyin artık şu konularda. geliyorsa git at, gümrükte buluşursunuz amazon drone'uyla. Amazon'dan alirken Amazon'a native currency kullanilacak hep, onu unutmayin. Simdi Colling English Dictionary aldim, Amazon kuru 4,07 gosteriyordu, bankam 3,8. G633'u Amazon'dan duzgun bir sekilde aldignizda gumruk dahil 460TL oluyor. Sifir, kutulu, garantili. Amazon destegi ile. 400TL'ye ikinci el alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bu saatten sonra bu adamın satışlarını baltalamak mübahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Kulaklık USB girişliymiş. Dip gürültüsü dinlemek isteyen Amazon ya da TR farketmez, USB girişli kulaklık tercih edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 said: 1 hafta kadar kullandım hoş geldin ortakulak iltihabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bunlar IEM de degil ki kendi Comply'larini takasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Luriel said: Ne alakası var? 99 dolar olan gelmiyor trye ama 135 dolara olan shippingi ve gümrük vergisi dahil 145 dolara yani 430 tl ye geliyor. Drone falan bağıntısını anlamadım. Hiç birşey de gümrükte takılmıyor. Donanımhaber mi burası amazonu bilmeyelim. Ha banane istersen 550 tlye sat ama böyle anlamsız birşey yazınca cevap vermek istedim. şuna ilave olarak amazon vergi ücretini iade ediyor 1,5 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 logitechin kulaklıkları şu konuda beş para etmez, derileri soyuluyor ve eziyet haline geliyor. Bu kulaklıkta da aynı sorun mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Valthon said: Hah iyi. Benim 930un derisi paramparça oldu :/ Hoş kumaş da yırtılıyor diye okudum bir sürü yerde ama bir sürü yenilik yaptılar onu da çözmüşlerdir herhalde.... Üsttekine göre çözememişler. Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Sennheiser gaming kulakligi yapmiyor muydu? Ondan alsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Aha: https://www.amazon.com/dp/B00GWU8FTK/ref=psdc_3015405011_t1_B003DA4D34 Daha pahali ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Luriel said: Ne alakası var? 99 dolar olan gelmiyor trye ama 135 dolara olan shippingi ve gümrük vergisi dahil 145 dolara yani 430 tl ye geliyor. Drone falan bağıntısını anlamadım. Hiç birşey de gümrükte takılmıyor. Donanımhaber mi burası amazonu bilmeyelim. Ha banane istersen 550 tlye sat ama böyle anlamsız birşey yazınca cevap vermek istedim. 145dolara geleni koysana hangi ürünmüş bi bakalım. aranızdan kaliteli balta çıkmıyor, gelip de amazon'da şu kadar dolares yae diye ağlıyosunuz ama sipariş vermeye kalktığında ne kadar fırladığından haberiniz yok. amazon siparişi yukarıda. Freemium said: Kulaklık USB girişliymiş. Dip gürültüsü dinlemek isteyen Amazon ya da TR farketmez, USB girişli kulaklık tercih edebilir. dip mi gürültüsü? ürün hem usb hem de 3.5mm girişli, tek tuşla değiştiriyosun. Fin said: said: 1 hafta kadar kullandım hoş geldin ortakulak iltihabı ok bi gerge var düzgün bi şekilde yazan o da demiş zaten 460'a geliyor diye. ben baktığımda 480'e geliyor. temiz neredeyse kullanılmamış bir ürün olduğu için 400'e tartışılır ama 350'e düşebilirim satılmazsa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 48i geri aldigindan haberdarsın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 O 48 yanlış hesaplanmış, tamamı olmasa da bir kısmı(28$'lık bir kısmı) her türlü geri iade olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar