Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahoy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basilleia said:

Witcher 3 yarım kalmıştı. Onu bitireceğim ilk. Cs için acelem yok zira aimi geri kazanmam uzun sürecek :( witcherdan sonra yarım kalanlara devam ederim böyle. Aklım wowda ama derslerle bir arada götüremem sanırım.

hoşgeldin
hangi bölümde okuyorsn
Mesaj tarihi:
Red said:

fever ve tayfasının geleceğini görebiliyorum ya. reel de forumdakilerle eventler. sonra gönül işleri, yoğun mesja yağmuru ve sonunda dram. forumu bırakıyorum konusu açıp gizli gizli okumaya devam edicek.
şuan bunu yapan en az 10 kız var çok doğru tespit
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Red said:

fever ve tayfasının geleceğini görebiliyorum ya. reel de forumdakilerle eventler. sonra gönül işleri, yoğun mesja yağmuru ve sonunda dram. forumu bırakıyorum konusu açıp gizli gizli okumaya devam edicek.
şuan bunu yapan en az 10 kız var çok doğru tespit

adamlar artık kompetanı olmuş...
Mesaj tarihi:
merak etmesinler benle event yparlarsa bunların hiç biri olmaz...

Referansımız sağlam, wishmaster ben holy laurelin ve daha niceleri ile IVY ile birlikte buluşmuştuk.Sıkıntı çıktı mı? Tabi ki hayır.

İnsan olun

(reklamlar bitti)
Mesaj tarihi:
ama o partili dram olayı -mevzunun aklımda okadarı kalmış- olay çok saçma sapan bir şeydi, forumun bir suçu yok...

biraz daha açayım yanlış olmasın, çocuğun biri anlatıyordu, yazlığa falan gitmişler, grup olarak falan... izmir falandı galiba

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...