fresia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Basilleia said: Witcher 3 yarım kalmıştı. Onu bitireceğim ilk. Cs için acelem yok zira aimi geri kazanmam uzun sürecek :( witcherdan sonra yarım kalanlara devam ederim böyle. Aklım wowda ama derslerle bir arada götüremem sanırım. hoşgeldin hangi bölümde okuyorsn Alıntıla
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Media arts okuyorum da 4 seneliğe transferde görsel iletişim tasarımına döneceğim sanırım. Yelpazesi daha geniş. Alıntıla
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ginaly said: kızın fotosu geldi mi? Ben stalkladım kız çok güzel ama yaşımız kurtarmıyor Zaten durmaz forumda Pardon öm olacaktı Alıntıla
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Red said: fever ve tayfasının geleceğini görebiliyorum ya. reel de forumdakilerle eventler. sonra gönül işleri, yoğun mesja yağmuru ve sonunda dram. forumu bırakıyorum konusu açıp gizli gizli okumaya devam edicek. şuan bunu yapan en az 10 kız var çok doğru tespit Alıntıla
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Basilleia said: görsel iletişim tasarım. gelecegin sinir+ülser hastası http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/1310483412100.jpg Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 media arts, görsel çikilop okuyup çirkin olan kız gördünüz mü abi Alıntıla
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 itü mimarlık daha taş ya Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 siz yanlış yerde görsellemişsiniz, güzel sanatlar değildir o, olsa duramazsın. fresia da ikidir hedef şaşırtıyor. Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: nehir belime sıç naptım lan ben ehuehue Şunu da ban free küfür listesine ekleyeyim Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mrlee said: Ben stalkladım kız çok güzel ama yaşımız kurtarmıyor Zaten durmaz forumda Pardon öm olacaktı Edit mesajı yok 0/10 Alıntıla
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 zaten forgiver'ın stalklamasına gerek de yok. kendisi için nefes önemli. Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 fresia said: itü mimarlık daha taş ya Katılıyorum. Her dönem Taşkışla dan ders alıyorum sırf bu yüzden Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 qıslar fişletmeyin bak kendinizi Alıntıla
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 İstanbul Ticaret'te görsel iletişim okuyordum. Sayılıyor mu? Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sipeyskeyk said: Red said: fever ve tayfasının geleceğini görebiliyorum ya. reel de forumdakilerle eventler. sonra gönül işleri, yoğun mesja yağmuru ve sonunda dram. forumu bırakıyorum konusu açıp gizli gizli okumaya devam edicek. şuan bunu yapan en az 10 kız var çok doğru tespit adamlar artık kompetanı olmuş... Alıntıla
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 merak etmesinler benle event yparlarsa bunların hiç biri olmaz... Referansımız sağlam, wishmaster ben holy laurelin ve daha niceleri ile IVY ile birlikte buluşmuştuk.Sıkıntı çıktı mı? Tabi ki hayır. İnsan olun (reklamlar bitti) Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ivy için topukları vura vura kaçmış diyorlar Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ama o partili dram olayı -mevzunun aklımda okadarı kalmış- olay çok saçma sapan bir şeydi, forumun bir suçu yok... biraz daha açayım yanlış olmasın, çocuğun biri anlatıyordu, yazlığa falan gitmişler, grup olarak falan... izmir falandı galiba Alıntıla
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 fresia said: @Basilleia: burslu mu? Evet Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Forumun zaten suçu olamaz abi adam yazılım. Allah bilir nerdeki bi sunucuda koşuyor. Koşuyor dediğime bakma o da lafın gelişi, yoksa bacağı falan yok ki koşsun. Çünkü yazılım. Evet dağılabiliriz. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 forum = forum dahilindeki tüzel kişilerin tamamı Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.