Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Sol ayagim diz altindan alcili olarak otomatik araba kullanabilirmiyim? Nette net bir sey bulamdim ama kanunda araba kullanmayi engelleyici olmayan sakatliklarda kullanilabilir deniyor ve sol ayagin otomatik arabada etkisi sifir.. Bilen eden var mi bu konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 kanunda öyle yazıyorsa neyi soruyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Otomatikte sol ayagi kullanmiyosun zaten bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 kasiste, çukurda falan canın acımaz mı abi yeniyse alçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bişi olmaz en fazla bi daha koparır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Fistan said: kanunda öyle yazıyorsa neyi soruyorsun ? kanununda cok sey yaziyor ama uygulamalar pek tutmuyor bazen. basina gelmis ilk agizdan bilen var mi diye soruyorum.. bi tane yararli mesajin olsun be adam yazilarimin altinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 µh said: kasiste, çukurda falan canın acımaz mı abi yeniyse alçı can acitacak durumum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Kanuni said: Fistan said: kanunda öyle yazıyorsa neyi soruyorsun ? kanununda cok sey yaziyor ama uygulamalar pek tutmuyor bazen. basina gelmis ilk agizdan bilen var mi diye soruyorum.. bi tane yararli mesajin olsun be adam yazilarimin altinda :) kanunda yazanı yorumlayamıyorum demiyorsun da benim yararlı mesajım var mı diye sorguluyorsun tamam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 benim degil polisin yorumu onemli zaten. acik secik turkce yazilan seyi nasil anlamayalim.. 12 den sonra yuksek sesle muzik dinlenmez diyor cagiriyoruz saat 1 de hala caliyor muzik. polis icerde dansda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 O zaman renk diycen polis cevirirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 olmadi bu esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 otomatikte bir sıkıntısı yok rahatça takıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 ama kaza maza yaparsan gelen vurur giden vurur..her turlu suclusun..sigota odemez vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 adam bunun için kanuna bakmış ya. dostum 3 gömlek fazlasın bu ülkeye. git isveçte falan yaşa, tadımızı kaçırma burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 abi biliyorsun bende tendonu koparangillerdenim Otomatik vites hele sol ayak, bişi olmaz ama abi sen çekirdek çitler gibi tendon patlatıyon. Bence araba felam bırak direk yat abi 5-6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 valla kopariyorum ama bu son artik. cok fazla sanssizlik ust uste geldi. saka gibi yani. dunyada yok gibi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi öbürünü de mi kopardın? hangisi bu sefer? sdfsdfs geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Yok be aynisi iste sol taraftaki, neyse gittim aldim geldim araci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 pratiği engelleyici bir durum yok zaten. otomatikte debriyaj gbibi bir dert olmadığı için, sol ayağı direk tutup sola atıyosun. ki kazara benim gibi debriyaja basıcam diye olmayan debriyaj yerine frene basmıyosun ışığa yaklaşırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar