goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Belki elinde ucuz olan vardır, şirketinden çalıp 50 liraya stacak olan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Şurada 40TL den satan var. Kalan 10TL ile benden bi dürüm+gazoz çek. https://forum.donanimhaber.com/m_104229542//tm.htm#104229542 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ben aldıydım bu adamdan geçenlerde şimdilik sıkıntı yok kullanıyorum.Education versiyon almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bende arıyorum key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 editör satıyodu ya konusu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bu donanım haberdeki adam güvenilir diyorsanız win 10 pro ve office alıcam. burdan satan yok dimi şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bildiğim yok. abi ben oradan aldım ama kullanmadım. illa sıfırdan yüklerken key girmen falan gerkeiyor öyle keyi alıp change diyince gıcıkık yapıyor illa. format atıp 20 küsür programı da yeni kurmuşken bir daha yapmaya üşendim gittim hileli aktivasyon yaptım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Freemium said: Şurada 40TL den satan var. Kalan 10TL ile benden bi dürüm+gazoz çek. https://forum.donanimhaber.com/m_104229542//tm.htm#104229542 freemium hoşgeldin ,tree of life nasil gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 donanımdaki konu kaldırılmış, başka satan var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 https://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=1933544 Satan eleman buydu. Kaldırılma sebebini bilmiyorum ama ulaşmak isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 µh said: aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. abi suna bi yorum sikinti yoksa ayni sekilde bende alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 aktive ettim sorunsuz ben, simdi tatildeyim pc elimin altinda degil de aktive ettikten sonra sorun olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesela aktivasyon bi şekilde keyi bloke ederse adamdannasıl bir destek alacağınız gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 µh said: aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. havmaç 50 teleye aldığın key e ne desteğı abi, en fazla soğuksu.jpg gönderir asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Rotweiler said: Mesela aktivasyon bi şekilde keyi bloke ederse adamdannasıl bir destek alacağınız gençler :D sen bıraktın mı bu windows / office işlerini yoksa ulaşabiliyor muyuz hala pmle vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bingildak said: µh said: aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. havmaç 50 teleye aldığın key e ne desteğı abi, en fazla soğuksu.jpg gönderir asdasdwin10 pro 40 office 2016 pro 60-70 bir seydi. Rotweiler said: Mesela aktivasyon bi şekilde keyi bloke ederse adamdannasıl bir destek alacağınız gençler :D sattin da almadik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bingildak said: µh said: aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. havmaç 50 teleye aldığın key e ne desteğı abi, en fazla soğuksu.jpg gönderir asdasd Ben üç yıl sattım o fiyatlara, desteğin de kralını verdim ;) Siz o yüzden lazım olursa özelden dürtün, belki bişeyler ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 eyvallah, bana yakında gerekecek atayım evde kullanmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Rotweiler said: bingildak said: µh said: aldım bu arada adamdan, bugün eft gerçekleşince kendi yollamış direk key'leri. win 10 pro ve office 2016 pro plus aldım. havmaç 50 teleye aldığın key e ne desteğı abi, en fazla soğuksu.jpg gönderir asdasd Ben üç yıl sattım o fiyatlara, desteğin de kralını verdim ;) Siz o yüzden lazım olursa özelden dürtün, belki bişeyler ayarlarız. 3 tane aldım. (tu) süper Rot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 rotbalans hüseyin bana cevap vermediğin gibi topiğimin altında reklam yapıyorsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bana da lazım bi win 10 pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Oce4n said: bana da lazım bi win 10 pro bana adres söyle sana en yakın çalabileceğin tekno marketin bina planını atayım ocean bey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 nereden kimden aliyoruz simdi patiden? rota pm attim dogru yolda miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 rotbalansını kaydırdığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar