Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 lan şimdi anladım olayı, ferayın arkadaşıymış valthon mu o "v" li olan ve o da hatunmuş. hani 1 dişiyle bu kadar çabuk olacak iş değil 40 sayfa feray + V'li nickli + italyan memeli kız 3 yapıyor ÜÇ HATUN var sayılır bu topicte, ondan bu kadar hit aldı.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yok be hit aldığı falan yok, forum boş o yüzden bu dolu gibi geliyor...
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben de her toprakta seni görüyorum sen de dikine yapılanma misin o zaman euaheyag
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 3 kız görünce dikine yapılanıyor tabi ki
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 valthon kim harbiden feray mı summonladı?
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 çok ayıp lan biraz terbiyen olsun. azıcık seviye ya.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konunun ilerlemesi tamamen opun fonksiyonsuzluğu, gül gibi kızı üzmüş, gelmiş burada trip atıyor birde obsesyon falan diye. Ülkenin şu durumunda gemiyle iltica etmek isteyen gençlerin olduğu bir mekanda kalkmış kızı terslemiş silmiş falan..
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 gerçekten çok güzel bi cevaptı tebrik ederim ilkokul çağlarıma döndüm 8-)
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben nehirle burada tanıştım element uydurmayınız
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Vingthor said: çok ayıp lan biraz terbiyen olsun. azıcık seviye ya. /facepalm
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sanssizsansli said: 3 kız görünce dikine yapılanıyor tabi ki Ahahhahshahahahah arada kaynamasın bu
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 beyler güzel konuydu şimdi kabul edin
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 troll dersen döverim, ne hayallerle yazmıştım suraya
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: beyler güzel konuydu şimdi kabul edin Troll falan deme bak 44 sayfa boşa okumuş olmayım. Laflar hazırlarım yoksa.
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence olum ben ilk geldiğimde valthon bana bir kaydı, sonra bff olduk. ama ben summonlamadım o benden çok daha eski üye sanırım.
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi ne troll'ü gerçekten böyle bi hikaye uydurabileceğimi mi düşünüyosunuz :D
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 internet manyak dolu, bilemeyiz.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Black_Hand said: lan şimdi anladım olayı, ferayın arkadaşıymış valthon mu o "v" li olan ve o da hatunmuş. hani 1 dişiyle bu kadar çabuk olacak iş değil 40 sayfa feray + V'li nickli + italyan memeli kız 3 yapıyor ÜÇ HATUN var sayılır bu topicte, ondan bu kadar hit aldı. hadi bir de 40 ederi acikla tam puani al..
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: DRaGoN_SLaYeR said: yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence olum ben ilk geldiğimde valthon bana bir kaydı, sonra bff olduk. ama ben summonlamadım o benden çok daha eski üye sanırım. denize düşen hemşehri gurbette şey olmuş
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: DRaGoN_SLaYeR said: yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence olum ben ilk geldiğimde valthon bana bir kaydı, sonra bff olduk. ama ben summonlamadım o benden çok daha eski üye sanırım. Kaydı derken?
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bende oraya takıldım ama fazla ses etmedim.
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 azarladı yani. i saw that one coming but whatevz
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ahahahah Feray naptın :| Oh God. Ahaha saved
Öne çıkan mesajlar