Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 lan şimdi anladım olayı, ferayın arkadaşıymış valthon mu o "v" li olan ve o da hatunmuş. hani 1 dişiyle bu kadar çabuk olacak iş değil 40 sayfa feray + V'li nickli + italyan memeli kız 3 yapıyor ÜÇ HATUN var sayılır bu topicte, ondan bu kadar hit aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yok be hit aldığı falan yok, forum boş o yüzden bu dolu gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben de her toprakta seni görüyorum sen de dikine yapılanma misin o zaman euaheyag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 3 kız görünce dikine yapılanıyor tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 valthon kim harbiden feray mı summonladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 çok ayıp lan biraz terbiyen olsun. azıcık seviye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konunun ilerlemesi tamamen opun fonksiyonsuzluğu, gül gibi kızı üzmüş, gelmiş burada trip atıyor birde obsesyon falan diye. Ülkenin şu durumunda gemiyle iltica etmek isteyen gençlerin olduğu bir mekanda kalkmış kızı terslemiş silmiş falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 gerçekten çok güzel bi cevaptı tebrik ederim ilkokul çağlarıma döndüm 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben nehirle burada tanıştım element uydurmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Vingthor said: çok ayıp lan biraz terbiyen olsun. azıcık seviye ya. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sanssizsansli said: 3 kız görünce dikine yapılanıyor tabi ki Ahahhahshahahahah arada kaynamasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 beyler güzel konuydu şimdi kabul edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 troll dersen döverim, ne hayallerle yazmıştım suraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Troll muymuş... .. ...... ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 logtrig said: beyler güzel konuydu şimdi kabul edin Troll falan deme bak 44 sayfa boşa okumuş olmayım. Laflar hazırlarım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence olum ben ilk geldiğimde valthon bana bir kaydı, sonra bff olduk. ama ben summonlamadım o benden çok daha eski üye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi ne troll'ü gerçekten böyle bi hikaye uydurabileceğimi mi düşünüyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 internet manyak dolu, bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Black_Hand said: lan şimdi anladım olayı, ferayın arkadaşıymış valthon mu o "v" li olan ve o da hatunmuş. hani 1 dişiyle bu kadar çabuk olacak iş değil 40 sayfa feray + V'li nickli + italyan memeli kız 3 yapıyor ÜÇ HATUN var sayılır bu topicte, ondan bu kadar hit aldı. hadi bir de 40 ederi acikla tam puani al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: DRaGoN_SLaYeR said: yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence olum ben ilk geldiğimde valthon bana bir kaydı, sonra bff olduk. ama ben summonlamadım o benden çok daha eski üye sanırım. denize düşen hemşehri gurbette şey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: DRaGoN_SLaYeR said: yalnız her topakta ikisini görüyorum, aramıza sızmaya çalışan paralel yapılanma bence olum ben ilk geldiğimde valthon bana bir kaydı, sonra bff olduk. ama ben summonlamadım o benden çok daha eski üye sanırım. Kaydı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bende oraya takıldım ama fazla ses etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 azarladı yani. i saw that one coming but whatevz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ahahahah Feray naptın :| Oh God. Ahaha saved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar