dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 facepalm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ciao giusy il mio amico mi ha detto che amavi turchia. vorrei prenderti per mano per passeggiare sulla spiaggia di fethiye. bunu yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ayrica yuzu iyi kizin, oyle aman aman kilo vermesine de gerek yok. Ama sabah nutellasini iki kasiktan teke dusurecek. Gideri var approved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 vorrei pronotare uno notti with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bapidi buuupi, biipidu booppa. Tutti biipu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 konu bana dönmesin abi garbage'a layık görülüyorum sonra juicy'den konuşalım italyancam bi işe yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 olmadi baklava gondeririz..onun yerine ozur filan diler..ekmegine sahip cikan biri olur tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Bapidi buuupi, biipidu booppa. Tutti biipu. AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bana 20şer kağıt atın baklava götüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Bapidi buuupi, biipidu booppa. Tutti biipu. dur daha sıra sana da gelecek Nehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sana karı bulduk sen bize at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sanssizsansli said: Ben direkt vereyim ismini np Mariachristina taddei bu arada kaynamasin.. az calisilsa melonun yerine transfer olur ..ismi pek fitbolcu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: feverfeverray said: kız bir italyan'a göre bayaaa güzel. Bu arada dogru minaya bakiyosam annen cidden 60 gostermiyo zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ginaly said: vorrei pronotare uno notti with you vorrei prenotare una camera al Sheraton se anche tu volessi. una notte e' abbastanza per me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 https://blogswithjoey.files.wordpress.com/2013/03/91.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 vaffanculo testaricazzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: ginaly said: vorrei pronotare uno notti with you vorrei prenotare una camera al Sheraton se anche tu volessi. una notte e' abbastanza per me. Sana voleyi vurmak için Sheraton'da bir oda istiyorum. Benim için bir geceliğine abaza ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: ginaly said: vorrei pronotare uno notti with you vorrei prenotare una camera al Sheraton se anche tu volessi. una notte e' abbastanza per me. Çevireyim: "seninle Sheraton otelde volelemek pahasına bir akşam abazalasmak istiyorum " Edit: cinali daha güzel çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: İlik gibi ne demek? Ya da merak etmiyorum aşırı sapık bişey çıkar şimdi Vingthor said: kemiğini kırıp çömücen demek abi şuna istemsizce gülüyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kız aynı şakayı yaptık kitapsız kihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 evet böyle çevirin. kız kesin sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 naptınız burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 NEHİR SELAM. DEMİN Bİ ELEKTRİK OLDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kızın feysinde mustafa diye bir adam var o sen misin op? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yakalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar