Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 geciriyorum. bazi seylerin dogrusu daha sacma ve bildigim halde israrla kullanmiyorum yalniz yerine yanliz, camii yerine camisi, bayii yerine bayisi diyorum belki yeterince kisi benim gibi yaparsa dil o hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yanlız'ın mantıklı bi tarafı yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 konusurken yanliz diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 hatta söylemesi daha zor. yanlış bile daha çok yannış gibi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ben yalnız diyorum konuşurken lan. yanlış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ikiniz de yalan soyluyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Nigger_of_the_sand said: camii yerine camisi, bayii yerine bayisi diyorum doğrusunun camii ve bayii olduğunu kim söylüyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Nigger_of_the_sand said: geciriyorum. bazi seylerin dogrusu daha sacma ve bildigim halde israrla kullanmiyorum yalniz yerine yanliz, camii yerine camisi, bayii yerine bayisi diyorum belki yeterince kisi benim gibi yaparsa dil o hale gelir. o senin "her seye muhalefet" yapindan kaynaklaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Nigger sen niye böylesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 PrudenT said: Nigger_of_the_sand said: camii yerine camisi, bayii yerine bayisi diyorum doğrusunun camii ve bayii olduğunu kim söylüyor ki? ikisi de doğru bu kullanımların, iyelik eki ya da belirtme hâl eki getirilirken sessiz harf düşebiliyor. cami > camisi, camii bayi > bayisi, bayii memba > membası, membaı TDK'de cami kelimesine bakarsanız bu şekilde, diğerlerinde açık belirtmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 açık belirtmemesi -si şeklinde kurala göre olacağı anlamına geliyor. bir tek cami'de bir istisna yapmışlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 theriverbelow basligi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar