sQu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 NCSoft'un yeni nesil moba/mmo'su. Denemek isteyenler için 2 adet key koyuyorum. http://www.playmxm.com/en D1AB80U3C5576EZ9H6MF YQIWXBSMXVRWQINZCSQ5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ilk keyi aldım. ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ikisi de gitmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ncsofts ise at çöpe tek nefret ettiğim oyun yapımcısı falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 master kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 tunch said: ncsofts ise at çöpe tek nefret ettiğim oyun yapımcısı falan herhalde eu/na falan de bari, adamlar korede eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 koredekilerden banane açıkçası ben burda oynattırdığı oyunların yapım kalitesine bakıyorum. Bir de içimde yaradır para kazanan city of heroes'u kapattılar sebep yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 hah işte koredekiler de aynisini söylüyor, onlardan banane ki diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GSvyfFC5vAM allahem lobbyde sürekli şu weebo müzik çalıyor, millet de chati UP SIDE DOWN diye spamlıyor falan, bi süre sonra dile de pelesenk oluyor offf haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bir oynayıp görelim. Çok moba çıktı ama hiçbiri tutturamadı. lol ve dota2 suyun başına geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 lol dota varken başka moba oynayan var mı lan :D üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 moba değil, bu diablo/poe-moba kırması. skyforge gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 smite varken dota ve lol oynayanlar var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 hattok said: lol dota varken başka moba oynayan var mı lan :D üzücü Bu kafayla benimde WoW varken başka mmo oynayanlara götümle gülmem lazım sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Daoc varken olcak o wow değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 3.test ne zaman başlıyor. Keyi olan varsa verebilirse sevinirim. Denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 http://mmohuts.com/giveaway/master-x-master-alpha-3-code-giveaway/ Key vermeye başladılar alpha 3 için. Bu h.sonu başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=x-05GgBCItA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 üst edit: MMO DEĞİL OYUN, heveslenmeyin pek :D. Mmo öğeleri içeren MOBAoyun. Aynı zamanda arpg pve side var. twitch de bakıyorumda.. Oynanış olarak güzel duruyor ama niyeyse oyunda ruh yok gibi geliyor.. Seslendirmeler, kahramanlar, mekanlar vs.. dota gibi olsaymış keşke. şu tipi izledim biraz.. Gw2 den biliyorum bunu, risk alarak oynardı. Burada da öyle oynuyor gibi, izlemesi zevkli.. Stream de oyuna bakmak isterseniz, online sa buna bakabailirsiniz https://www.twitch.tv/teldoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 DAWNLOTİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 bir kaç saat izledimde üst seviyeleri. Sanırım bunu oynarım ben :D indirip tutoriali yaptım bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Karakterler güzel Memeli götlü ablalar. Ama şu tutorialda zorunlu hero aldırtmalarına ayar oluyom istemiyom belki ben o heroyu? Fena durmuyor ama 2 karakter olayı çok leş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 tam tersi 2 karakter olayını çok iyi yapmışlar. Meta daha esnek, kombolar daha çeşitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 http://www.playmxm.com/en/news/mxm-says-farewell 5 ayda patlamış lol. ncsoft pls. temiz iş valla founder packleri kitleyip arazi oluyorlar. moba/arpg kırması oyunlardan yapmaktan vazgeçerler belki. mobile çevirirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar