Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Yok yahu, ilerde daha dengeli oluyor. Yesil oylr OP degil, dengeliler genelde. Support Mage'e ben de gicigim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Çok hızlı 2 hamlede iki lane i fulluyor bide üstüne +3/+3 veriyor hepsine. Destroy a wounded creature bedava gibi bişey adamlara. Mavi mor deste yapcam bakıyım gerekli kartlar varsa. Mordaki lethal ve regenarateli kartları kombinleyip mavideki ward veren kartlar ve diğer guardlarla bu lethal+regenarate kombinasyonlu kartları koruycak bi deste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Şöyle bişey https://www.legends-decks.com/deck-builder#c73c76c86c99c108c123c170c188c212c550 Pahalı olmasın diye 2 tane lendary var morda koymadım. Bunun üstü dmg creature, destroy/silence kartı ve guard olarak 60 a yada 50 ye tamamlancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Yeni bir Sorcerer deste uzerinde calisiyorum ben de, gerci yarin Morrowind gelince tum desteler nanay olacak yine ama. Simdilik boyle: https://www.legends-decks.com/deck/37310/clockwork-sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Evet rally, exalt felan diye yeni şeyler çıkmış 3 renkli deste dışında. Yeni bi oyun gibi olcak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sizin yazıları okumaktan canım çekti. Kurayım yeniden :D gerçi yarın expansion ile başlayayım. Yarın değişecek meta için önceki expansionu öğrenmeye çalışmayayım. Beklerken önceki expansion u alıp görevleri yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 patch note: https://bethesda.net/community/topic/200032/game-update-71-patch-notes server birazdan açılacak sanırım. 8k para kalmış hesapta.. hepsini yatırayım bu expansiona :D eksikler içinde 40k soul gem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 40k gem nasil birikiy? 3-renk deste yapar miyim onu bilmiyorum ama. Simdi bir 40 tane filan paket acarim, iclerincen guzel uc renk kartlar cikarsa, yoksa simdilik 3 renk craft edecegimi sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Abi 40 tane legandary yaparsın 40k soulgemle, zaten 40 tane felandır toplam legandary kart heralde sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Arenaya sarınca birikiyor :D 80k ya yakın vardıda yarısını hiç ettim troll desteler için. bu arada 5 aydır oynamadım bile.. daily login, twitch drop vs. hiç birşey kovalamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Bu arada iki ay oynamamistim. Rank 9'a dusmusum gecen ayin basinda. Rank 9'dan cikmak ay sonuna kadar kalan surede 8'den 3'e cikmaktan daha uzun surdu. Bir sasirdim oyle. Tier 1, pahali desteler dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Düşük ranklar her kart oyununda aynı sanırım. Yetemeyenler tier1 craftlayıp, iyi oynayacaklarını sanıyor. Aynı şeye düşen arkadaşım vardı. Oyuna başladıktan sonra ilk craftladığı deste 18.000 soul gem istiyordu. 20 gün ai farmladı. 21:25 açılmamış :( unutmuşum bu malların uzun süren bakım sürelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 AÇILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 hs yeni exp gelene kadar oynayacak oyun bakıyodum. gwenti niyeyse sevemedim bunu deneyeyim dedim de 50 kart çok değil mi ya nasıl istediğiniz kartları çekiyorsunuz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 aynı kartdan 3 tane koyabiilyiorsun unique değilse. 50 neki, bugün 75 li desteler denenecek. 100 e çıkan olacak mı bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Gece 2 den sonra update edebilcem kaç para/goldmuş bi 3 renkli deck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Mal said: Gece 2 den sonra update edebilcem kaç para/goldmuş bi 3 renkli deck? gece 2 neden? update boyutu 140mb felan. o desteler 1000 gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 128 kbps bağlantı gece 2 den sonra 15 mbit oluyor. Gerçi android 97 mb mış yarım saatte indirir. Oha çok ucuzmuş 1000 gold 75 lik bi deste için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bunlar nasıl puzzle abi. beynim yandı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Harbiden zormuş. 2 ve 3. novice puzzle bakınca imkansız görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Ilk seti buturdum 40 dakikada filan. Zordu ama o kadar da degil. Digerlerine bakarim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Ben Naryu dan başladım. İlkine henüz bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 İlk seti çözdüm kaldırdım oyunu çok vakit alıyor kalkamıyor insan başından. Twitch dropa koyayım yazın açarım yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 twitch drop un 24 saate yakın cd si var. yani bir kez alınca, sonraki 24 saat yeniden düşmüyordu en son. şuan nasıl bilmiyorum ama bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 6 saate düştü diyordu biyerde. Bi gece bıraktım 50 gold düşmüştü. Oyuna girip claim etmenin bi süresi varmı bilmiyorum ama. Yok yani 2-3 oyun atıp kapatırım diyorum bütün gün kalkamıyorum başındam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar