maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Merhabalar, Bende Crıze ls otomatik. benzin+lpg li 97 binde arcım var. Toyota Avensis Elegant. 235 binde. benzinli. Takas etmek istersem ne gibi yorumlarınız olur? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 235bin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 235k km çok değil mi?Araba kaç model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Taksi olarak mı kullanılmış ne olmuş o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 avensis olduğuna emin misin, neoplan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 mevcut araba bakım masrafı çıkarmıyor, lpgsi düzgün çalışıyorsa hiç yorma kendini para biriktir düzgün bir şey alırsın ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Bendeki Cruze 2010 model kasım trafik çıkışlı. Beni düşündüren su kaçırıyor. Kalorifer borusu dendi. Onuda bulamadım. Türkiyede yok vb. dediler. Su eksiltiyor. Onuda 2-3 günde bir takviye ediyorum. Motor ışığı yanıyor. 2-3 yere gösterdim. O ışığın yanması normal dediler. Bilgisayardan kapatıyorlar sonra yanıyor yine. Benzinlide 200-300 km kullandığımda sönüyor. Yoksa arabanın yol tutuşu güven hissi. Konforu çok iyi. Teşekkürler değerli yorumlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Abi bu Avensis tahmin ettiğim ise 13 litre filan yakıyor ve tüp takılamıyor motoruna. Fiyatı o yüzden baya uygun oluyor. Link var mı? Bir de konunun yeri Patinaj olmalıydı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 her türlü toyota iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 cruze dan uzak durmak lazım. arkadaşımda 2012 1.6 sport plus var. 1 buçuk yıl önce 45k dan satışa koydu şu an 38.000 e satamıyor. Chevrolet piyasadan çekilmeden önce her türlü gideri vardı ama şu an biniciye gider derler ya öyle bir durumda. elden çıkaran çok fazla kişi var. Bu arada avensis sejuhanın dedigi gibiyse al birini vur ötekine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar