Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 En son çıkacak olan mortal kombat oyunu galiba hi çmortal kombat hayranı kalmadı ama ben koyayım gene de bir bakın üşengeçlik yapmayın 30mb den bir şey olmaz eğer mortal kombat hayranıysanız mutlaka izleyin derim o kadar. Bu arada Sub-Zero'nun yaptığı fatality'e bittim bir Sub-Zero manyağı olarak.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 link vermemişsin merak ettim vallaha gerçi bi kaç ss görmüştüm ama.. e tabii inşallah johnny cage vardır vallaha johnny cage olmayan mortal kombata, mortal kombat demem ben..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Anam linki unutmuşum zueahuaehm pardon koyayım hemen http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_mortalkombat_dc_gp.wmv[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim [Bu mesaj Cd- tarafından 04 Temmuz 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 pc de var mı ?[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bilmiyoum ama inşallah çıkar yav nedir bu konsol dövüş oyunlarından çektiklerimiz artık pc'ye de gelsinler hala kendimi MK4 oynayarak tatmin ediiyorum olmaz ki cık cık...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Amanin amanin hiç mk hayranı yokmuş paticikte :([signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben varımda aşırı hastalığım yoktur. Zevkle oynarım ama. Merakla bekliyorum bende Pc'ye gelmesini.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben de bekliyorum deli gibi ama dediğim gibi johnny cage yoksa elimi sürmem.. mesela en az oynadıgım mk mk3'tür çünkü seçecek adam yok alla alla[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nası seçecek adam yok????!!? Ha sana şunu söyliyeyim oyunu ayakta tutan üç karakter var Sub-Zero, Scorpion, Bir de Johnny Cage galiba sonuncusundan emindeğilim :D ama Sub-Zero manyağıyım huaaaaaa:[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 johnny cage yoksa seçecek başka adam yoktur .. johnny rules![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 mk3 de johnny cage var ancak yanlış biliyor olmalısın ?[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 forza SubZero[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Cd-, 04 Temmuz 2004 00:05 tarihinde demiş ki: üşengeçlik yapmayın 30mb den bir şey olmaz bir kereynen birşeycik olmaz :D[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende mk ın hastasıyımdır ama hiç birisi 2 nin zevkini veremedi bana.belkide 2 yi sadece arcade lerde oynadığım içindir.bu konsol aletleri sayesindede deception uda oynıyamadım mitolojiyide oynıyamamıştım ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: elma, 05 Temmuz 2004 09:44 tarihinde demiş ki: bir kereynen birşeycik olmaz :D şahink'yı sevdiğini bilirdim ama bu kadarını da tahmin etmiyodum elma vallaha ayrıca cd- mk3'de yokdu johnny cage. [signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 05 Temmuz 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Alla alla olur mu ya... neyse konumuz MK6 değil mi efenim videoyu izlediniz mi[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 izledim vidyo yu. hoş yapmıslar adamlar. böle kavga falan ediyolar mortal kombat karakterleri. zaten mortal kombat dan da bu beklenirdi. kavga ettirmek karakterleri. oysaki bu oyunda yeni bişiler bekliyodum ben. böle öpüşsünler barıssınlar kişmse kavga etmesin huzurlu bi ortam olsun istiyodum ben. hepsi tibete cıksın 2 kilo huzur alıp gelsinler huzur dolsunlar istiyodum ben yaw[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Fatality yaparım sana elma Back, back, down, back, high punch Fatality....hhueeaaaa[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ulan azmı atari salonu mmceramız vardı mk ile,olm fatality yapcam bak bak gitti omurga,kırmızı perfecet yapcam,olm aha perceft lan bak percetf lan bak fercett LAN!son anda furdu ipna,olsun sarı perfderct seyılıur bu.,olm ölüm hareketi buldum, offfffff offfffff not:sub zeroya oldum olası gıcığım,scorpiomla çok pis döverim [signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 05 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ortam dinamikleri çok güzel olmuş bence. kombo sistemi de eskisinden çok daha iyi.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ateri salonu dışında mk oynanırmı yaaaa?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 pc de oynamamış çömezlerin ettiği lafa bak şinci. :]- started to download. mk1 i atari salonunda oynarken orta2 li yaşlarımdaydım. duyurulur. mk her zaman sf dan daha üstün olmuştur. [Bu mesaj Deedstyger tarafından 05 Temmuz 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mükemmel bir oyun ya. geçen hafta tesadüfen aldım. mk 4 ve deadly alliance versıyonlarındakı hayal kırıklığını uzerımden attım. tek kelımeyle harika. Kombolar süper. Mesela Sub Zero da shokotan ile başlayıp sonunda bir kaç korı blade ile bitiriyor. bence hala en iyisi scorpion ama :) Asrah diye bir kadın var. Raiden ın karısı yada annesi sanırım heh. Dövüştüğünüz mekanlarda süper. mesela uçurumdan kazıklara düşüyorsunuz. MK 1 de köprü vardır bilirsiniz. Ay dan cadı filan geçer. O Haritanın karşısında başka bir köprüde dövüşüyorsunuz. Dövüş alanının dışına itince direk ölüyor adama. bölümlere göre değişik versiyonları var. Kazıklar,mızraklar, büyük presler, sızı yutan canavar vs vs . noob - smoke ikilisi var. 1 kere gardsız yakaladıım bırakmıyor. 2 saat bir smoke bir noob dayak yıyorsunuz :) Son adam eski MK lardaki gibi değil. Shao kahn, Quan Chi gibi değil. Onaga diye bir öküz. Zaten fragmanda Raiden, Shang sung, quan chi 3 ü birlikte yenemiyorlar bunu. cidden hayvan gibi birşey. Onun sahasında 5 - 6 tane taş var. Bunları kırdıkça hayvanın direnci azalıyor. Kırmazsanız öldüremiyorsunuz. Canı cok az gıdıyor. zaten kızdığı zaman sizi yerde tekmeliyor 100 den sıfırlıyor. yada kızıp kazıklara cakıyor. HUEAA diye bağırışı var tam komedi. Hala çözemediğim nokta diğer adamları nasıl cıkarıcaz? Fatalityleri nereden öğrenebilirim?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oynamadım ama normalde oyunu bitirdikçe açılıyor.[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 smoke ve raiden olmadan asla ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar