Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat:Deception

Cd-

Öne çıkan mesajlar

En son çıkacak olan mortal kombat oyunu galiba hi çmortal kombat hayranı kalmadı ama ben koyayım gene de bir bakın üşengeçlik yapmayın 30mb den bir şey olmaz eğer mortal kombat hayranıysanız mutlaka izleyin derim o kadar.
Bu arada Sub-Zero'nun yaptığı fatality'e bittim bir Sub-Zero manyağı olarak.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Anam linki unutmuşum zueahuaehm pardon koyayım hemen
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_mortalkombat_dc_gp.wmv[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!

[Bu mesaj Cd- tarafından 04 Temmuz 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyoum ama inşallah çıkar yav nedir bu konsol dövüş oyunlarından çektiklerimiz artık pc'ye de gelsinler hala kendimi MK4 oynayarak tatmin ediiyorum olmaz ki cık cık...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Sosyal ağlarda paylaş

nası seçecek adam yok????!!?

Ha sana şunu söyliyeyim oyunu ayakta tutan üç karakter var Sub-Zero, Scorpion, Bir de Johnny Cage galiba sonuncusundan emindeğilim :D ama Sub-Zero manyağıyım huaaaaaa:
[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 05 Temmuz 2004 09:44 tarihinde demiş ki:
bir kereynen birşeycik olmaz :D

şahink'yı sevdiğini bilirdim ama bu kadarını da tahmin etmiyodum elma vallaha

ayrıca cd- mk3'de yokdu johnny cage.
[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza

[Bu mesaj Black1ce tarafından 05 Temmuz 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

izledim vidyo yu. hoş yapmıslar adamlar.

böle kavga falan ediyolar mortal kombat karakterleri.

zaten mortal kombat dan da bu beklenirdi. kavga ettirmek karakterleri. oysaki bu oyunda yeni bişiler bekliyodum ben. böle öpüşsünler barıssınlar kişmse kavga etmesin huzurlu bi ortam olsun istiyodum ben. hepsi tibete cıksın 2 kilo huzur alıp gelsinler huzur dolsunlar istiyodum ben yaw[signature][hline]all fired up
Sosyal ağlarda paylaş

ulan azmı atari salonu mmceramız vardı mk ile,olm fatality yapcam bak bak gitti omurga,kırmızı perfecet yapcam,olm aha perceft lan bak percetf lan bak fercett LAN!son anda furdu ipna,olsun sarı perfderct seyılıur bu.,olm ölüm hareketi buldum,

offfffff offfffff

not:sub zeroya oldum olası gıcığım,scorpiomla çok pis döverim
[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 05 Temmuz 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Mükemmel bir oyun ya. geçen hafta tesadüfen aldım. mk 4 ve deadly alliance versıyonlarındakı hayal kırıklığını uzerımden attım. tek kelımeyle harika.

Kombolar süper. Mesela Sub Zero da shokotan ile başlayıp sonunda bir kaç korı blade ile bitiriyor. bence hala en iyisi scorpion ama :) Asrah diye bir kadın var. Raiden ın karısı yada annesi sanırım heh.

Dövüştüğünüz mekanlarda süper. mesela uçurumdan kazıklara düşüyorsunuz. MK 1 de köprü vardır bilirsiniz. Ay dan cadı filan geçer. O Haritanın karşısında başka bir köprüde dövüşüyorsunuz.

Dövüş alanının dışına itince direk ölüyor adama. bölümlere göre değişik versiyonları var. Kazıklar,mızraklar, büyük presler, sızı yutan canavar vs vs .

noob - smoke ikilisi var. 1 kere gardsız yakaladıım bırakmıyor. 2 saat bir smoke bir noob dayak yıyorsunuz :) Son adam eski MK lardaki gibi değil. Shao kahn, Quan Chi gibi değil. Onaga diye bir öküz. Zaten fragmanda Raiden, Shang sung, quan chi 3 ü birlikte yenemiyorlar bunu. cidden hayvan gibi birşey. Onun sahasında 5 - 6 tane taş var. Bunları kırdıkça hayvanın direnci azalıyor. Kırmazsanız öldüremiyorsunuz. Canı cok az gıdıyor. zaten kızdığı zaman sizi yerde tekmeliyor 100 den sıfırlıyor. yada kızıp kazıklara cakıyor. HUEAA diye bağırışı var tam komedi.

Hala çözemediğim nokta diğer adamları nasıl cıkarıcaz? Fatalityleri nereden öğrenebilirim?[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...