Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 xHCI olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Biraz açmak mümkün mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 anakart sata 3 destekliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Hayır ama çalıştırmak için şart değil diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 xHCI kapatınca USB3.0 portları pertliyordu yanlış hatırlamıyorsam native USB2.0 mobolarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Biosta öyle bir ayar bulamadım nerede olması gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 What the? Biosu optimum ayarlara geri gönder dedim resleyince setup yüklemesi hızlı geçti yoksa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Bright said: maxigenous said: ssd'nin bozuk olma ihtimalini tabi ki düşünüyordum ama windows üzerinden açtığımda kendi programında test ettim bir sıkıntı göstermedi. Şu anda klon da yapılıyor ama klonda bile hız 15-16mb/s. Bios'ta smart'ı gördüm ama ne olduğunu bilemediğim için kapatmadım. Kapatmak mı gerekiyor? Kaç çıktı SSD'nin hızları Magician'da? SMART'la alakası yoktur edit. Firmware update de denmiş, onu da yapabilirsin Bu arada hız 200 civarıydı ama ide olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Düzelmiştir birşeyleri bozduysan sdfsd edit. 200 az, 500-550 civarı yapıyor olması lazm o modelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Yoksa moksa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 tiLi said: Daesu said: biostan bişeyi seciyoduk sanki kharon yaptırmıstı hatırlamıyorum hic /edit yazmışsı ahci diye pardon bana da kharon yaptırmıştı bunları He's a Silent Guardian... ...a Watchful Protector. A Dark Knight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Yok sadece kurulumun ilk yüklemesi bir şekilde hızlı oldu. 5 dakikadır kurulum başlıyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 SATA II portuna takmış olmayasın SSD'yi, anakartın modelini vermediğin için tabi boşluğa sıkıyoruz şu noktada edit. BIOS'u fabrika ayarlarına aldıktan sonra bir de CPU/RAM ayarlarını yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Bright said: Düzelmiştir birşeyleri bozduysan sdfsd edit. 200 az, 500-550 civarı yapıyor olması lazm o modelin Ahci ve sata 3 olmadan oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 SATA II max. 300 MB/s yapıyor yani, SSD 500-550 yapıyor, SATA III'e bağlamazsan yavaş çalışır. IDE tarihi eser zaten, default AHCI'da diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Anakart sata2 default ide'ydi bugüne kadar. SSD takınca ilk kez değiştirdim. Anakartla ilgili tanımlama yapamıyorum. Msi P45 Diamond olduğunu sanıyorum (bilgisayar 2. el ve kutusu yok) ama görseller ile benim anakart birbirine tutmuyor sata girişlerinin konumu farklı bende. https://www.msi.com/Motherboard/P45_Neo.html#hero-specification görsel olarak en çok benzeyeni bu evet. Windows kurulurken lisans koşullarını bulamıyor diye hata verdi bu sefer. USB'den gittikçe daha çok şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 USB3.0 yok zaten bunda, flash disk USB3.0'se farklı USB2.0 flash disk bulup onunla dene, bazen uyumsuzluk yapabiliyor. Gerçi klonlarken de yavaş klonluyor dedin, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Şu anda hanımın tarihi laptopa bağladım orada çatır çatır kuruluyor aynı ssd aynı usb. Dosya kurulumu bitsin restart at dediğinde söküp kendi bilgisayarıma götüreceğim bakalım olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Anakartın biosu güncelle sen. P45 mi kaldı piyasada ya? 2008-2010 senelerinden. Sen anakart biosu güncelle tekrar dene. Senin P45 + ich10r intel varkene daha doğru düzgün SSD yoktu piyasada. Senin anakart biosu şimdi tarihi eserdir artık valla. Ayrıcana anakartın veri olarak desteklediği en fazla hız 480 mb/s dir. O da teorik. Eğer 300-350 mb/s arası alıyorsan gayet normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Düldülüme laf ettirmem inanıyorum ben ona yapacak o. Installı atlattıktan sonra her şey çok güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 300-350 almasının imkanı yok, SATA II zaten 300 MB/s maks. destekliyor, alacağı taş çatlasa 270 MB/s olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 destek için teşekkürler. Evet sonunda kendi bilgisayarımdan ssd'deki windows üzerinden mesaj atıyorum. Hız testini birazdan yapacağım ama sanırım sorun ssd'de değil usb'den kurulum yaparken bir şeylerin bozuk olmasındandı. Sorunu ssd'yi başka bir bilgisayara bağlayıp windowsu orada kurmaya başlayıp kendi bilgisayarımda bitirerek aşabildim. Şimdi 2. çelınc olarak eski hddlerle birlikte çalıştırabilmek gelecek. Saat 14 ile 23 arası 9 saatimi yediğin için teşekküler düldül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Dandik usb2 pen drive kullaniyor olabilir misin diycem ama diger makinada atti diyosun ayni sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yani aydınlar refrakter promosyonu 16gb dandik bir usb kullanıyorum ama dediğin gibi benimki hariç 2 ayrı bilgisayarda sorunsuz kurdu aynı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Yeni konu acmim dedim benin hdd pert oldu ssd siparisi verdim yeni. Simdi bu ssd ye windowsu kurup keyi girince sanki yeni bir makineye tekrardan kuruyorlar diye algilayip sikinti cikarmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar