Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ssd'ye geçişte Kanser olmak

maxigenous

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

maxigenous said:

ssd'nin bozuk olma ihtimalini tabi ki düşünüyordum ama windows üzerinden açtığımda kendi programında test ettim bir sıkıntı göstermedi. Şu anda klon da yapılıyor ama klonda bile hız 15-16mb/s.

Bios'ta smart'ı gördüm ama ne olduğunu bilemediğim için kapatmadım. Kapatmak mı gerekiyor?

Kaç çıktı SSD'nin hızları Magician'da?

SMART'la alakası yoktur

edit. Firmware update de denmiş, onu da yapabilirsin

Bu arada hız 200 civarıydı ama ide olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Anakart sata2
default ide'ydi bugüne kadar. SSD takınca ilk kez değiştirdim.

Anakartla ilgili tanımlama yapamıyorum. Msi P45 Diamond olduğunu sanıyorum (bilgisayar 2. el ve kutusu yok) ama görseller ile benim anakart birbirine tutmuyor sata girişlerinin konumu farklı bende.

https://www.msi.com/Motherboard/P45_Neo.html#hero-specification

görsel olarak en çok benzeyeni bu evet.

Windows kurulurken lisans koşullarını bulamıyor diye hata verdi bu sefer. USB'den gittikçe daha çok şüphelenmeye başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Anakartın biosu güncelle sen.
P45 mi kaldı piyasada ya? 2008-2010 senelerinden. Sen anakart biosu güncelle tekrar dene. Senin P45 + ich10r intel varkene daha doğru düzgün SSD yoktu piyasada. Senin anakart biosu şimdi tarihi eserdir artık valla. Ayrıcana anakartın veri olarak desteklediği en fazla hız 480 mb/s dir. O da teorik. Eğer 300-350 mb/s arası alıyorsan gayet normal bence.
Sosyal ağlarda paylaş

destek için teşekkürler.

Evet sonunda kendi bilgisayarımdan ssd'deki windows üzerinden mesaj atıyorum.

Hız testini birazdan yapacağım ama sanırım sorun ssd'de değil usb'den kurulum yaparken bir şeylerin bozuk olmasındandı.

Sorunu ssd'yi başka bir bilgisayara bağlayıp windowsu orada kurmaya başlayıp kendi bilgisayarımda bitirerek aşabildim.

Şimdi 2. çelınc olarak eski hddlerle birlikte çalıştırabilmek gelecek.

Saat 14 ile 23 arası 9 saatimi yediğin için teşekküler düldül.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...