noddle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Yas 30 ara ara Crazy'den siparis veriyorum ornegin bendekiler: 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 30 yasinda olduguna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Ben hala Batman tshirtleri giyiyorum. 2 aya 31'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Hala giymek ayri. 22 yasinda almissindir giyiyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Nesi varmis ya tshirt lerin, işte bunaliyorum bazen kemer gomlek falan, iş disinda insan farkli seyler giymeli diye dusunuyorum, sacma diyebilirsin belki ama beni iyi hissettiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 evde giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 ulan yaş oldu 32 baskılı tshirt giymeyeyim artık hiç demedim ama zaten 4-5 senede bi bakmışım kendiliğinden baskılı tshirt almıyorum en sevdiğim düz beyaz tshirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 ben baya seviyorum batman li star wars lu tshirtleri, yaş da 32 valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Yabancı bi site vardı millet kendi tasarımlarını koyuyordu galba onu bilen var mı? Etsy değildi büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 https://www.threadless.com/ https://www.designbyhumans.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 selam madem upladınız ilk numunelerimi yaptırdım. yarın yıkama testi yapıcam. siyah kumaşa dijital baskıyı çok pahalı yaptıkları için pamuklu polyesteri dijital baskı ile siyaha boyayıp, istediğim renkte baskıyı elde ettim. bi önceki numuneleri cmk mı ne deniyor grego bilir kesin, orada bastılar. renkler bokum gibiydi, ağlayacak gibi oldum baskıcıda. ufak birkaç değişiklikten sonra üretime gidicek bayram sonrası. 20 adetcik bişi, az ama olsun. elime de çok bir para kalmıcak, ona da ok. hayalim şöyle böyle diyordum, haberdar edeyim didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Esh said: Hala giymek ayri. 22 yasinda almissindir giyiyosundur. Ben de giyiyorum ya, 3 senedir batman logolu bitane var, sikko tisort almadim ama son 2-3 senedir. Ucuz bulunca aliyorum atolyede iste giyiyorum. Asil kotusu 35 yasindaki adamlara tisort basmam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 http://i.imgur.com/lfP5s8H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 delikanlı tshirtu bastırdıysan talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Yıkama testinin sonucunu şimdiden söyleyeyim ben ama baltaya girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Fistan said: ulan yaş oldu 32 baskılı tshirt giymeyeyim artık hiç demedim ama zaten 4-5 senede bi bakmışım kendiliğinden baskılı tshirt almıyorum en sevdiğim düz beyaz tshirt Ben havuza asit klor falan atarken giyiyorum anca. Sicradi mi gg oluyo zaten. Gecenlerde tshirtleri katlarken dusundum ne zaman almisim bazilarini diye, 2004ten falan t-shirtler var, az buz da degil 8-10 tane var. bi tane 98 kadrosu karikaturlu juve tshirtu var, bi tane 96da aldigim kadikoy anadolu yakali var falan boyle tarihe gittim geldim. Galiba yeni tshirtler dayanmiyo eskiler kadar, o yuzden cok fazla yeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 slayer tshirtü var la bende şeytanlı meytanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Kisa paca pantolon altina corapsiz ayakkkabi oneren adamlar milletin giydigi tshirte laf etmis heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Peregrin said: Esh said: Hala giymek ayri. 22 yasinda almissindir giyiyosundur. Ben de giyiyorum ya, 3 senedir batman logolu bitane var, sikko tisort almadim ama son 2-3 senedir. Ucuz bulunca aliyorum atolyede iste giyiyorum. Asil kotusu 35 yasindaki adamlara tisort basmam :( ben aldim! cok guzel basti. team motivation icin bastik, isi teslim ettik. ustunden sanirim 2 sene gecti. hala it gibi kullaniyorum solma, sarkma olmadi. temiz satici, basarili urun, kaliteli malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 feverfeverray said: selam madem upladınız ilk numunelerimi yaptırdım. yarın yıkama testi yapıcam. siyah kumaşa dijital baskıyı çok pahalı yaptıkları için pamuklu polyesteri dijital baskı ile siyaha boyayıp, istediğim renkte baskıyı elde ettim. bi önceki numuneleri cmk mı ne deniyor grego bilir kesin, orada bastılar. renkler bokum gibiydi, ağlayacak gibi oldum baskıcıda. ufak birkaç değişiklikten sonra üretime gidicek bayram sonrası. 20 adetcik bişi, az ama olsun. elime de çok bir para kalmıcak, ona da ok. hayalim şöyle böyle diyordum, haberdar edeyim didim. Polyesteri okudum. Gozumden bir damla yas dustu. %5in ustunde degildir umarim polyester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 ne varsa pamukluda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Peregrin said: http://i.imgur.com/lfP5s8H.jpg asjkfaskjfas çayı püskürtüm abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Sundan guzel tshirt olur bak sdghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Marty said: feverfeverray said: selam madem upladınız ilk numunelerimi yaptırdım. yarın yıkama testi yapıcam. siyah kumaşa dijital baskıyı çok pahalı yaptıkları için pamuklu polyesteri dijital baskı ile siyaha boyayıp, istediğim renkte baskıyı elde ettim. bi önceki numuneleri cmk mı ne deniyor grego bilir kesin, orada bastılar. renkler bokum gibiydi, ağlayacak gibi oldum baskıcıda. ufak birkaç değişiklikten sonra üretime gidicek bayram sonrası. 20 adetcik bişi, az ama olsun. elime de çok bir para kalmıcak, ona da ok. hayalim şöyle böyle diyordum, haberdar edeyim didim. Polyesteri okudum. Gozumden bir damla yas dustu. %5in ustunde degildir umarim polyester sokakta giymelik tişörtler olmadığı için birazcık forma minvalinde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Off ne yakar i tisortler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar